Inlägg från: Mamma TN |Visa alla inlägg
  • Mamma TN

    Bugaboo-tråd nr 21

    Några frågor för att vara på säkra sidan...
    Om jag köper ny toppklädsel till Cameleon, följer ny sufflett med? Vilka modeller på suffletter finns nu? Jag har en Cameleon från tidigt -07 med en ofodrad fleece sufflett som jag är missnöjd med. känns tunn och sladdrig. Vad föreslår ni?

    Behöver även en ny "båge", hoppas ni fattar vad jag menar. Min son gnagde av materialet som sitter runt. Finns det bra ställe på nätet där man kan köpa reservdelar (båge), toppklädsel, ståbräda och ev. adapter.

    Har lånat ett babyskydd från Akta Graco, Logico S, och har förstått att man kan köpa ett underrede, adapter så man kan använda till vagnen. Någon som har erfarenhet. Är detta smidigt eller bara onödigt??? Har även funderat på att köpa babyskydd Besafe Izi sleep. Är det ett smidigare alternativ???

    Jag är väldigt tacksam för svar. Är det några större skillnader på vagnen som jag har och Cameleon som man köper idag???

  • Mamma TN

    Sjukhus Mamman: Tack snälla för info!!! ...men visst fanns fleecesuffletten tidigare i både fodrad och ofodrad??? Jag tyckte när Jag käpte min Cam att alla andra hade fodrade suffletter???

    Någon annan som har erfarenhet av hur Acta Graco babyskydd funkar med Cam, d.v.s. med adapter underrede? Smidigt eller bökigt? 

  • Mamma TN

    Frågar igen... puff, puff.... Någon som har erfarenhet av Akta graco babyskydd med adapter till Cam??? Är det smidigt eller krångligt??

    ...och så en ny fråga. Ska köpa ny toppklädsel till min gamla Cam från -07. Rekomenderar ni Canvas eller fleece??? Fördelar och nackdelar. Har en svart fleece sen tidigare men tycker att den blev lite sladdrig efter ett tag. Funderar på om canvas är bättre men skulle gärna vilja ha grön och det finns bara i fleece. Tacksam för goda råd!!! 

  • Mamma TN
    mamma på vift skrev 2010-09-12 21:51:12 följande:
    Se inlägg 5145 där har jag svarat dig om acta graco babyskydd
    Ja, just det... Tack! Ja, det lutar nog åt att det blir att låna Acta graco babyskydd och köpa adapter till. Det blir nog bra.

    Sååå nu är det bara frågan ang. fleece eller canvas toppset kvar. Ni som tycker om det ena eller andra... Varför??? 
  • Mamma TN

    mollan nu och Duntoffla: Tack för era svar. Nu blir det absolut att låna Akta Gracos babyskydd och köpa adapter. SÅÅÅ glad. Väntar min andra nu i oktober och ser fram emot att gör i iordning min gamla Cam.

    Just det... Ska ju köpa ståbräda till sonen. Någon som har erfarenhet av hur det känns att köra vagn med ståbräda. Funkar det bra eller är det knöligt och tungt? Hur funkar det vid trottoarkanter o dyl??? Vi har en bit till dagis så tror att det kan bli lite tungt för honom att gå hela vägen...  

  • Mamma TN
    Mumsi skrev 2010-09-13 19:03:44 följande:
    Jag tycker det har fungerat bra med ståbrädan. Dottern är 3 år och sonen 4 månader och vi använder liggdelen fortfarande. Den har fungerat bra på normala trottoarkanter tycker jag. Vi har även adapter och Acta Graco och det är helt suveränt. 
    Tack!!!
  • Mamma TN

    Skulle behöva lite proffshjälp... Finns det någon mjuklift som är så liten att den passar i Cam liggdel??? Svårt med hämtningar och lämningar på dagis om bebisen inte har lift??? Om någon har erfarenhet, hur länge fick bebisen plats i liften??? Tacksam för snabb hjälp.

    En anna liten fråga är när bytte ni från liggdel till sittdel??? Känns som man borde kunna byta tidigare än 6 mån då sittdelen ger bra stöd???

     

  • Mamma TN

    Vet ni om det går att ha ståbräda till Cam för barn som väger över 20 kg. Förstör man vagnen eller blir den omöjlig att köra med barn som väger över 20 kg???

    Någon med erfarenhet??? 

Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21