Inlägg från: Karo Lina |Visa alla inlägg
  • Karo Lina

    Bugaboo-tråd nr 21

    Hej allihop!
    Är det någon som har koll på bugaboos priser i USA? Är det billigare att köpa en vagn där? Vi ska på semester dit nästa sommar och planerar barn under nästa år. Är det skillnad på vagnarna köpte i USA jämfört med Europa?
    Tacksam för svar!

  • Karo Lina

    Hej!
    Är det någon som vet hur begränsat parti Cameleon All Black finns i och hur länge de kommer säljas? När Denim kom sa de ju också att det var ett begränsat parti men de såldes ju ganska länge och det finns ju jättemånga ute på blocket så det måste ju sålts ganska många i Sverige.
    Jag vill så himla gärna ha en All Black men är inte gravid än och tycker det är dumt att köpa vagn nu eftersom man inte vet NÄR man blir gravid och garantiperioden är ju bara 2 år.
    Hur hade ni gjort?

  • Karo Lina

    Tack för svar!
    Vill jättegärna ha den men det känns dumt att köpa den nu och sen kanske inte få barn förrän om 1½ år (tänkte börja försöka om ett halvår ca). Fick med mig min man till babyproffsen idag och han blev helt såld på bugaboo! Han tyckte också att vi absolut måste ha ett maxi cosi babyskydd med easy base! Men jag undrar om det kan gå att vänta ett halvår innan man beställer. Vi får se. Om vi beställer nu får vi inte mer än 6mån nytta av garantin och då kanske det är lika bra att köpa en svart begagnad när barnet väl är här.

    En fråga till nu när jag ändå har er bugabooexperter på tråden: Jag vill så gärna ha en sån suflett med burberry-typ (nova check) som mamma på vift har sytt men tyget verkar vara omöjligt att få tag på... vet någon var man kan leta? Går det att köpa en färdig suflett från burberry någonstanns eller har alla med burberrysuflett sytt egna?

  • Karo Lina

    Ungefär hur gamla var era barn när ni övergick från liggdel till sittdel?

  • Karo Lina

    OJ! Vad kort tid man använder liggdelen!! Den som är så himla fin! Älskar vagnen med liggdelen på!

  • Karo Lina

    Hej!
    Någon som vet om allblack vagnen har tagit slut i butikerna ännu? Annars åker jag och köper en på babyproffsen direkt efter jobbet. Där är det 8v leveranstid sa de senast. Är bara så orolig för att den ska vara slut!

  • Karo Lina

    Åh så bra! Såg på blocket att kidz shop lagt ut annons om dem igår så det borde finnas. Men tänkte att det var smidigast att köpa på babyproffsen i stan om något skulle gå sönder eller likande. Där är det lätt att få hjälp om något behöver lagas och så.
    Vad säger ni som köpt via internet? Har ni haft något problem med era vagnar och hur har det fungerat då?

  • Karo Lina
    MiaEd skrev 2010-09-10 13:31:43 följande:
    Babyproffsen hos oss har inte haft limited edition vagnarna..
    Hos oss kan man beställa dem men de har dem inte inne. Hoppas hoppas att de inte är slut i lager!
  • Karo Lina

    Idioter!!
    Var på babyproffsen förra helgen och tittade på bugaboo. Då sa tjejen som hjälpte oss att den även fanns i en limited edition all black! Toppen sa jag, en sån vill vi ha! Vi fick prisuppgift och allt och hon sa att det skulle ta 8v att få hem den from beställning.
    Nu när vi går dit idag för att beställa då är det en annan tjej som säger att den får bara vissa butiker sälja och att de inte är en av dem. Jätteirriterad är jag nu! Jag hade sett fram emot att beställa den hela veckan! Vill ju köpa från en lokal butik ifall att den går sönder och man behöver hjälp med det.
    Idioter! Tänker aldrig mer gå dit!

    Vilka är bäst att beställa ifrån? Boni eller Kidzshop?

  • Karo Lina

    Wiiii nu har jag beställt! Beställde från Kidzshop eftersom de hade omgående leverans och man fick 500kr i presentkort där att köpa tex tillbehöv för! Spännande!
    Har ni andra goda erfarenheter av kidzshop?

Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21