• Noiis

    Bugaboo-tråd nr 21

    smilez skrev 2010-04-07 20:44:11 följande:
    Jag tittar in här för jag vet INGET om Bugaboo förutom att dom har snygga vagnar. Har dom någon paraplyvagn? Behöver ha tag i en inför utlandsresa, tips?
    Bugaboo bee e väl de närmaste! Den klassas som sulky, men den funkar att ha som enda vagn redan från nyfödd om man skulle vilja! *love*
  • Noiis
    Fröken Småland skrev 2010-04-07 19:51:40 följande:
    Joho, det finns minst en till i Sverige *håller hårt i min* www.blocket.se/vi/26716544.htm
    Jag har bara sååå svårt för frog denim! tror det mest e för att dom flesta denim frog jag har sett är så utslitna och urtvättade och det tycker inte jag e snyggt! Jag kan inte påstå att nån vagn som e blekt är snygg!
    Men vagnen i denna annons ser ju jätte fin ut! tycker inte alls att den ser så där urtvättad och blekt ut som dom annars lätt gör!
  • Noiis
    Fröken Småland skrev 2010-04-07 20:23:52 följande:
    Såg ni SVT:s inslag om tio underkända barnvagnar idag? De hade en Bugaboo på bilden före inslaget men Bugaboo var inte ens med i testet
    asså jag såg inte inslaget själv, men min lillebror (15år även han har tydligen blivit skadad ) hävdade i dag att det var en Diva på bilden! och att de va därför han inte panik ringde till mig
    Men i tidningen i dag var det en bild på en mamma med en UJ och en cam i bakgrunden. de kanske var den bilden som visade på TV oxå??
  • Noiis
    Fröken Småland skrev 2010-04-08 21:39:02 följande:
    Hjälp, tänk om jag såg fel??? Jag satt på Volvo och väntade på min bil i två (!) timmar och slösurfade samtidigt som nyheterna gick på teven i ett hörn. Tittade upp när jag hörde "barnvagn" (såklart ) och såg bilden snabbt från sidan. *gömmer mig tills klarhet är bringad*
    Haha men de  e en 15 åring oxå fast han har ju mig som syster så jag blir inte heller förvånad om han har rätt
  • Noiis
    EvaochAdam skrev 2010-04-08 22:31:41 följande:
    Puff puff, skulle också jättegärna vilja veta. Ska nämligem köpa en begangnad från -08 imorgon och undrar om den är svår att sätta på och ta av? Finns väl annars en rem att fästa upp den med? Någon som vet om det varit mycket reklamationsproblem med den gamla ståbrädan?Jag vet att den nya ska vara enklare att fästa samt ha adaptrar som är på hela tiden. Samt att den till skillnad från en ståbräda köpt -08 passar till Bee:n. Puhh, blir så osäker på om jag ska slå till på den begagnade eller köpa en ny. När kom förresten den nya?
    om man bara har en vagn! så ser jag ingen direkt orsak till att köpa den nya.
    Den nya e ju bättre just för att man lätt ska kunna växla mellan cam/bee.
    Sen e designen lite anorlunda.

    Men om du får ett bra pris på den från 08 och den är fin så skulle jag slå till!
  • Noiis
    EvaochAdam skrev 2010-04-08 22:59:03 följande:
    Tack! Jag gör nog det. Funderar dock på om den äldre versionen är klumpig att ha på vagnen då den är uppfäst.
    Jag vet faktiskt inte! men jag tror att dom blir lika klumpiga båda två när man har dom upphängda. du får testa i morrn när du kollar på den om du tycker att den e för mycket ivägen eller ej!

    Om jag skulle köpa en så skulle jag välja den gamla som sagt. det oxå av den orsaken att jag hade velat köpa till en tiny tot till! tycker att den verkar som en hel smart lösning!
  • Noiis
    Amorficlya skrev 2010-04-08 23:28:10 följande:
    Hej tjejer =)En liten fråga ja har ju en Frog älskar den inte haft den speciellt länge men den e ju underbar =)Men iaf till min fråga mina framhjul är väldigt mycke gung i de känns nästan som om vagnen ska luta framåt när min lilla groda ligger ner tror ni att det är dax att byta ut hjulen då? Å om ja gör de ska man köra på Frog eller Cameleon då? Vad hade ni gjort?
    vet du vad de e för framhjul på den nu? har den fjädring vid hjulen?
  • Noiis
    SchumiFerrari skrev 2010-04-09 13:46:48 följande:
    hur blir det med buggas syskonvagn? Någon som vet?
    På facebook har bugaboo gått ut och sagt att det inte blir nån syskon vagn, att det bara är ett falskt rykte! Och de sa dom för nån månad sedan.
    Medans andra säger att det kommer att visas en sysnkon vagn på barnmässan i köhln i höst som sedan kommer levereras under början av nästa år.

    Men allt är som sagt bara rykten!
  • Noiis
    Stargirl skrev 2010-04-09 19:14:38 följande:
    Jo det blir en vagn för en eller flera barn med lansering i höst. Men vad det är för ngt får vi vänta på.
    Jo det är vad jag har hört av flera andra dig inkl och jag litar på er!

    men blir så förvirrad när bugaboo själva bestämt hävdar att det inte blir så!
Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21