• Senap

    Bugaboo-tråd nr 21

    Här håller vi Bugaboo-frälsta till! Vi kan allt om Bugaboo. {#lang_emotions_wink}Bugaboos modeller:
    Cameleon - Huvudmodellen.
    Bee - ny uppgraderad modell kommer nu under våren.
    Gecko - har numera utgått ur sortimentet.
    Frog - har utgått men säljs i USA.

    Information om vagnarna finns på Bugaboos hemsida:
    What you get - för info om vad som ingår.
    Välj land USA för att få info om Frog.

    Info och jämförelsetabell finns i vår FAQ:
    Läs gärna vår egna FAQ innan du ställer frågor i tråden!

    Bildtråd:
    Här visar vi upp våra Buggor - även pimpade.

    Svammel-tråd:
    Inget svammel i den här tråden. Vill man svamla får man gärna komma hit!

    ~ ~ ~ OBS! ~ ~ ~
    Vi undanber oss frågor om begagnatpriser då det kan ses som annonsering av FL. Vårt stående råd är att kolla Blocket eller FLs köp & sälj.
    ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~

    Välkomna! {#lang_emotions_smile}


    Bugaboo rules!
  • Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21
  • tilde72

    Vet inte riktigt hur det här funkar men slänger ut frågan till er erfarna Bugabooentusiaster!
    Har införskaffat i en kanonvagn, Cameleon och har inte haft den mer än en månad. Nu redan börjar teleskopshandtaget och krångla. När jag har på hösta nivån så glider den upp till högsta och hålls  inte kvar. Likadant om jag skall upp för trappor så är det samma visa. Sambon lade på lite silikon som försäljaren i vagnaffären gav oss råd att göra. Har ni varit med om det här ni som har teleskop och vad gör man???

  • Senap
    tilde72 skrev 2010-03-07 20:40:37 följande:
    Vet inte riktigt hur det här funkar men slänger ut frågan till er erfarna Bugabooentusiaster! Har införskaffat i en kanonvagn, Cameleon och har inte haft den mer än en månad. Nu redan börjar teleskopshandtaget och krångla. När jag har på hösta nivån så glider den upp till högsta och hålls  inte kvar. Likadant om jag skall upp för trappor så är det samma visa. Sambon lade på lite silikon som försäljaren i vagnaffären gav oss råd att göra. Har ni varit med om det här ni som har teleskop och vad gör man???
    Man reklamerar
    My sugar is raw
  • Monster tjejen
    livet från ljusa sidan skrev 2010-03-07 20:59:07 följande:
    åhh vad fin!!
    Tackar :)

    Är kanon nöjd, sambon och kompis trodde jag hade köpt den i butik ;)
  • Kajsan

    Nä nu kan jag knappt bärga mig tills nya Bee + kommer, jag är säker på att den blir en hit! Bort med allt jag inte gillade på vanliga Bee och kvar med allt bra. Det kan ju inte bli bättre än bäst! Jag ska absolut ha en med rosa suffla! {#lang_emotions_heart}


    Jo just det!
  • Primrose

    Vi har haft en Cameleon till vår pojke, som nu är 16 månader och har tyckt att den har varit toppen. Förutom att bromsen gick sönder och vi fick vänta hela sommaren (över tre månader) på ett nytt chassi.
    Nu har vi i alla fall precis köpt en Bee, för att ha på  resor bl a. Tyvärr inte den nya modellen eftersom den inte hinner komma innan vi åker på semester i slutet av mars. Vi missar precis releasen (15:e i Holland?). Så nu får vi leva utan förbättringarna. Men vi fick den litet billigare (rea på Bonti pga den nya modellens antågande) i alla fall. Transportväska är också inköpt, så nu hoppas vi att den överlever flygresorna.
    En kaki-färgad suflett blev det. Vår Cameleon har sandfärgad bas och röd suflett etc. samt ensandfärgad sommarsuflett. Den nya Bee-modellen ska visst komma i special edition med sandfärgad bas och även i ny färg på sommarsufletten.

  • Fröken Småland
    Katjan skrev 2010-03-07 11:22:50 följande:
    iphone hållarna till bugaboo som kommer april kan ju inte passa de nya mobilerna som kommer i sommar?
    Det skall väl inte vara någon skillnad i storleken? För du menar inte iPad va? Det hade varit något att fästa på handtaget
  • Fröken Småland
    LR75 skrev 2010-03-07 19:48:03 följande:
    vilket skit...då funderar jag på om jag ska strunta i att tvätta locket då det inte har några mjölkfläckar...bara "botten" som fått några. locket kan jag torka av och så tvättar jag den när det blir panik i såna fall.måste man ju helt klart kunna reklamera, så ska det ju inte vara tycker jag.
    Fast man måste ju kunna våga tvätta sin åkpåse! Jag funderar på om jag inte skall ta och reklamera min innan garantitiden gått ut.
Svar på tråden Bugaboo-tråd nr 21