• Fiffa5
    gewjyn skrev 2010-05-23 17:35:06 följande:
    Är det bara jag som har problem med att beställa hos S&S VARJE gång? Varenda gång jag har kommit så långt att jag ska skicka beställningen så kommer jag inte in med mitt lösenord, får skicka efter nytt som inte heller funkar. Det brukar sluta med att jag får ringa in min beställning. Jag blir tokig! Detta gör ju att beställningarna drar ut på tiden eller inte blir av för att jag inte har tid att ringa och sen är ju leveranstiden rätt lång :-/
    Det har inte krånglat för mig.
  • Fiffa5
    ak74 skrev 2010-05-23 21:11:30 följande:
    Kul! Själv la jag en beställning i fredags fast jag betalade direkt. Det blev ändå hela 12 meter tyg Sen råkade jag köpa 6 meter tyg hos Znok också... Ojsan...
    OJJJ!!!!  
  • Fiffa5
    Kaja skrev 2010-05-24 19:00:17 följande:
    Usch! Jag tror att jag överdoserade lite på tyg... Köper man lite här och lite där och börjar klippa i gamla tyger samtidigt så har man helt plötsligt 10 klänningar till dottern på gång samtidigt. Det var VERKLIGEN inte meningen... Någon som har numret till avgiftningen??
    Tänk vad sällan du behöver tvätta!
  • Fiffa5

    Nu behövcer jag lite hjälp igen. Hur var det nu när man ska bandtanta en omlottbody (i interlock) - vad använder jag bäst då? Muddväv, interlock eller jersey??


    Ska jag dra i mudden när jag syr runt halsen men inte på övriga ställen??
  • Fiffa5
    Skumboll skrev 2010-05-25 12:37:06 följande:
    Beror lite på hur stretchig interlocken är men jag tror jag gjorde kantbandet ca 70% av totala längden. Drar det ihop sig så går det att pressa ut rätt bra sen, hellre att det drar ihop sig lite än att kanten blir uttöjd. 
    Tack, då ska jag provsy!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd