Inlägg från: Ogabinne |Visa alla inlägg
  • Ogabinne

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    OT men nu när vi alla kollar tjejen i lyxfällan snubblade jag över hennes blogg. http://scenbloggen.com/vanita/

    Alltså... ja... jag behöver nog inte skriva mer.

  • Ogabinne
    Skumboll skrev 2010-10-21 21:59:01 följande:
    Jag dör en smula....
    Lite!  

    "I am glajdin on stage

    I am practise on the miss universum final (I kind of know that I dont have a shot at winning I am youst really glad I even got the chanse to be in the computison "


  • Ogabinne

    Man kan ju undra... Hon sa i lyxfällan att hon gick ut gymnasiet. Kan man få godkänt i Engelska A och B (är obligatoriskt va?) om man inte har en susning öht hur man stavar? Tror till och med hon kunde få bättre resultat med urusla google translate.


    Elak jag känner mig, men va fan, nån borde ju säga till henne.

  • Ogabinne

    Natti natti D&J!

    Jag ska som sagt sy en ny singoalla. Den första var i grönt molntyg från gunilla axen, men det jag har kvar räcker inte till hela klänningen utan vi kom överrens om att jag skulle använda det blå till ärmar. Och så fick jag fria händer att på något sätt väva in det blå i det gröna. Någon som har några tips?

  • Ogabinne
    Kaja skrev 2010-10-21 23:23:17 följande:
    Ysch då! Det var inte många rätt på svenskan heller är jag rädd....

    Jag har ju gett mig på att blogga på engelska. Vet inte om jag lyckas så himla bra alla gånger, men det är ett bra sätt att träna sig på. Fast, jag tror nog att jag klår henne på engelska. 4:a hade jag i alla fall!
    Haha ja jag bloggar också på engelska, eller både svenska och engelska, just för att jag vet att en stor del av mina besökare kommer från andra länder. Såklart kan det ju bli ett fel här och där, man är ju inte mer än mänsklig. Men jag vågar nog säga att det ser bättre ut än där iaf.
  • Ogabinne

    Om mindre än 2 timmar ska jag vara på jobbintervju. Jag känner mig nådigt nervös! Och samtidigt helspänd!

  • Ogabinne
    Pumpalicious skrev 2010-10-22 16:19:26 följande:
    Har lagt upp nya färger på luftballongerna nu!
    Jag tycker fortfarande de 3 orginalen är finast. Kanske dock att man kunde byta ut allt gult i orginalen mot den oranga nyansen. Den gula är lite väl knallig. Annars gillade jag inte de nya då de blev väldigt flick/pojk.
  • Ogabinne

    Tack för lyckoönskningarna förresten! Jag fick jobbet!

    Det är en timanställning med inte jättebra lön i början. Den höjs dock efter ett tag i flera etapper. men jag har bara tänkt jobba så där 5 timmar om dagen kanske, och tillsammans med mitt syande kommer det nog gå runt ekonomiskt också. Om inte får jag ta lite fler timmar. Känns jättebra alltihopa!

  • Ogabinne
    Frosk skrev 2010-10-22 17:10:04 följande:
    Hej! undrar om nån har nåt bra tips på hur man syr dregglisar på bästa sätt när man inte har ån overlock. Är det någon som har gjort det och fått det snyggt?
    Vändsy! Jag tycker dom blir snyggare vändsydda över huvud taget faktiskt. Mer puff i dom liksom.
  • Ogabinne

    Håller med er allihopa. Jag har handlat från JNY en gång, och MT ingen gång alls senaste året. Annars blir det Jofotex och SoS just för att jag vill beställa det jag behöver, inte kasta pengar i papperskorgen.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd