• Kaja

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Knastroll82 skrev 2010-11-07 22:13:45 följande:
    Nu så är jag hemkommen också, efter en intensiv och helkul helg i stockholm och syfestivalen!
    Fick tag på allt utom feerna, som znokJenny lämnat hemma. Aj, aj vilket misstag säger jag bara.
    Vi får höras via PM, nu MÅSTE jag gå och sova, är helt slut och ska upp till jobbet tidigt i morgon bitti.

    Till mig handalde jag alldelens för mycket, det blev:
    Blå stjärnvelour, jungelvelour och vågaderändervelour från JNY
    Blå grodor, gröna och blå ugglor och orange flodisar från znok
    Jersey stuv i det bruna stjärntyget, olika velourstuvar, multirandvelour och grön stjärnvelour från MT
    Underbar tjock stretchfrotté med borstad insida, klänningstyg till mig själv och en velourstuv från MG
    HURRA HURRA!
    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Det märks att folk har börjat julshoppa nu. Det är full rulle i nätbutiken. Jag hade FEM paket med mig till brevlådan i morse. Helt galet!

    Nu är jag tacksam för att jag gjorde ett "postkontor" i syrummet för ett tag sedan. Och att jag köpte frimärken för 1000 kronor (skickar det mesta till utlandet, så det är inte ovanligt med porto för 60 kronor, eller mer). Och så har jag alla mina silkespapper och snören och visitkort och tackkort och småpresenter på samma ställe.

    Fler som har postkontor?


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Jag har blivit proffsfotad. Ja, inte jag då kanske, men mina kläder har blivit det. Av någon anledning så är det flera fotografer som har handlat mina kläder (tycker väl synd om mina eländiga foton...) och nu senast så fick jag jättefina bilder på en liten tjej på Halloween! Kolla i bloggen!


     


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja
    tinni78 skrev 2010-11-09 11:09:59 följande:
    Inte den här omgången men jag beställde i våras.
    Men hallåååå. Sådär kan du väl inte säga!

    Vi vill ju veta vad du fick, hur mycket du beställde och om du var nöjd!! Blev också lite sugen...
    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Morgon gänget!

    Tutorial i bloggen om hur man använder en specialpressafot för att sy en slits i nacken med snedslå. Väldigt fiffigt.

    Annars så är det massproduktion som gäller. Jag jobbar mig igenom UFO-högen och det har resulterat i att saker som har legat sedan i JUNI äntligen är borta. Har sytt klart 30 plagg denna veckan och det är väl 20 kvar. Sedan är det julmarknad!


     


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Jag har en sygarderob i mitt syrum och där leker barnen koja när jag syr. Det kan hålla dem sysselsatta lääääänge. Dottern städade overlocken igår med en lång målarpensel och hon hittade då ställen att pensla på som JAG aldrig har försökt att komma åt.

    Klippa i spillbitar. Eller papperspyssla går också bra. Ibland så kan jag få dem att leta nålar på golvet och lägga i en nålask (nu är de 4 & 6, så då kan man släppa dem lite mer).


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Jasså. Pratar vi barn 04 och 06. Ja, jag har en av varje. 26 månader mellan. Jobbigt ett tag, men nu när hela familjen kan åka skidor tillsammans eller göra andra roliga saker ihop så är det toppen!


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja

    Ni som har stått på markader. Gör ni något för att försöka marknadsföra er webbsida? Typ mailinglista eller lämnar ut visitkort, eller rabattkod eller något??


    Själv har jag sista nedräkningen inför lördagen nu. Galgar införskaffade, prislappar gjorda (dock inte fastsatta), skylt hoppas jag att min man fixar. Display för hårspännen är på gång. Massproduktion av kläder pågår. Ja, det känns ganska bra. Men jäklars vad tid det tar!


    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja
    Mimmi 71 skrev 2010-11-15 10:02:34 följande:
    Ser med spänning fram emot den, det är så kul att stå på marknad. och jag måste erkänna att det är enormt skönt att redan stått på en marknad (ala London förra helgen) för jag behöver faktiskt inte fixa något. Däremot vill jag nog sy lite kompletterande till nästkommande marknad som går av stapeln 4-5/12.
    Japp. Ska stå på idrottsföreningens marknad i December och jag räknar bara med att ta med allt jag har och så är allt annat förberett.

    Hur gör du med så många marknader igång. Ibland så kanske man säljer MASSOR på en marknad och då är ju risken att det nästan är slut på sortimentet innan nästa.... Eller? Åtminstone i vissa storlekar.

    Visitkort har jag. Beställde från Vistaprint i Moo.com-stil och fick med en hejjans massa på köpet. Infopapper med tvättråd skippar jag. Det står på mina labels.

    Kassar. Köpte vita kassar och vita godispåsar (för småsaker) och så ritar jag lite på dem med min logga och så. Tyvärr så var det grossist-kvantitet så om det är någon som behöver ett par hundra godispåsar så kan ni höra av er. Silkespapper har jag alltid hemma och presentsnöre.
    Sew much fabric - sew little time!
  • Kaja
    gewjyn skrev 2010-11-15 16:31:07 följande:
    Beskrivning till mössan finns här; kokalal.blogspot.com/2009/10/att-sy-en-mossa....

    Legginsen tror jag kommer från meedom, men jag har haft det ett tag och har inte skrivit på varifrån det kommer... Fickan fick jag över när jag sydde byxor i samma tyg och inte orkade sy på båda
    Meedoms leggings är väldigt bra faktiskt. De kan man knycka rakt ur boken utan att justera minsta lilla. Alla andra tycker jag att man får rita lite själv på.
    Sew much fabric - sew little time!
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd