Inlägg från: Ullerull |Visa alla inlägg
  • Ullerull

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    såg att det snackades lite klicheer, det skulle jag vilja prova, brukar ju göra chabloner men det vore kul att testa något nytt. Var förutom panduro kan man köpa roliga figurer och bokstäver?

    Å så undrar jag om ottobrenummer, vilket nummer är det som har underkläder?
    Några nummer som är bra att ha? Tänkte beställa några.

  • Ullerull

    fungerar sos muddtyg till cp:n att kanta med?
    håller på med en beställning, kan jag ta lite sånt eller funkar det inte?

    hur lång leverans har sos ungefär?

    ogabiunne: exakt så gör jag också....suck

  • Ullerull

    toppen nu har jag klickat iväg en beställning...inte blir det billigt inte.

    när och var skulle älvorna komma?

  • Ullerull

    ah, det vr znok som skulle sälja älvorna, jag längtar lite efter dem, tror tjejen min kommer älska det tyget då det ska vara myckt prinsessa just nu.

    Jag skulle också vilja prova att trycka text, det bore ju toppenkul, giller att pysla helt enkelt :o)

    Ingen som vet var man kan köpa bokstäver förutom panduro, skulle vilja ha någon annan text
    än vanlig typ arial.

    Skulle även vilja ha en prinsesskrona, någon som vet var det finns?

  • Ullerull

    just det, en till fråga, jag har väntat på jnys röda velourmoln nu i 9 månader, men de är slut varje gång. Någon som vet om det kommer mera eller ska jag beställa ändå? Men det var ju därför jag skulle beställa, , nu är vi flera som ska beställa så jag kan ju inte dra ut på det hur länge som helst.

  • Ullerull

    skulle behöva sy lite utklädningskläder till jobbet, har en hel hög med konstiga tyger jag tagit hem. Har ni tips på något bra som barn brukar gilla? Det ska vara enkelt och går fort att sy något avancerat har jag inte tid med. Enkelt att ta på/av ska det vara med.

  • Ullerull

    det blev en kappa med luva och knäppning med kardborre längst upp och en prinsesskjol. Ska göra mera men nu hinner jag inte, föräldramöte ikväll. Allt sytt på fri hand, det blir ju intressant om det ens passar på ett barn.

    När jag overlockade kanterna på prinsesskjolen körde jag så fort och mycket att övre griparen lossnade och det blev tvärstopp..ooops

    Efter ett samtal till husqvarna tror jag att jag har fått dit den, men jag hade ju inget vettigt att skruva med, det skulle vara en liten insektsnyckel men jag tog nålskruvmejseln till cp:n. Efter lite justerande så syr den som den ska igen men jag är rädd att den lossnar igen. SUCK! Om det kommer funka så ger jag en eloge till mig själv för på servicen har de speciella mallar de går efter för att ställa in griparna, det handlar om hundradels mm sa han annars blir det hoppstygn. Så det blir ju intressant att se om min inställning funkar. Ha inte av den för allt i världen sa han för de är i princip handgjorda och kostar ca 600:-/st...pjuh..

  • Ullerull

    stormorsan: haha, jo kärt barn har många namn, insättsnyckel, insexnyckel eller insektsnyckel, jag föredrar det senare, har aldrig hört någon mera variant än dessa tre.

  • Ullerull
    Ogabinne skrev 2010-10-05 18:01:25 följande:
    Är det någon som vet hur Jofotex velour är i jämförelse med SoS?
    Hmmm, nja, sos velour vet jag inte så mycket om men jofotex velour som de tagit fram själv (alltså inte de med prickar, blommor, bilar, stjärnor som även finns hos bla ohlsson) är helt underbar och håller tvätt efter tvätt.
  • Ullerull

    För några år sedan köpte jag en grå manchester med vit prickar från sos. Prickarna var nästan genomskinliga och manchestern hur tunn som helst, mycket besviken, harfortfarande inte ytt något av den biten. Köpte samtidigt ett rutigt tunns tyg som jag skulle göra gubbyxor av, trodde det var just gubbyxetyg men det var också jättetunns och sladdrigt, gjorde byxor ändå och fodrade med trikå. Men tyget höll inte måttet, efter bara ett par tvättar var det jättenopprigt.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd