Inlägg från: Skumboll |Visa alla inlägg
  • Skumboll

    Sytråden spinner vidare - lila tråd

    Tjoho, idag kom mina apor från MJ! Nu snurrar de i tvättmaskinen men sy får nog vänta. Imorgon ska jag med lilleman in till sjukan och stanna några dagar. Bläää, undra just hur jag klarar flera dagar utan mina symaskiner...


    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    plura skrev 2010-06-05 21:30:21 följande:
    Oki tack -mina geografikunskaper är pinsamt dåliga, måste kolla på kartan var Söderköping ligger.

    Puffar för vad som finns i Sthlm.
    Även om det finns nåt bra i närheten av Väsby, då vi sover där nån natt. -Fast att jag kommer därifrån, så har jag noll koll på vad som finns där nu.
    Haha, väsby, även mina gamla hemtrakter. Kan inte säga att det finns något att hurra för där, tygaffären i centrum är rätt tråkig. Massor med grejer på minimal yta, man ser inte ett skit så jag vänder oftast innan jag ens gått in. Finns en affär nere på centralvägen också, där kan de ibland ha roliga gardintyger men så vitt jag vet har de inga trikåtyger alls. 
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll

    Någon som har ett bra (och enkelt) mönster på necessär? Jag behöver sy den i dubbelt tyg, typ vaxduk. Måste gå att skölja av utan att jag ska behöva tvätta den. Funkar det att sy i dubbel vaxduk eller finns något annat tyg som är att föredra? 


    ♥ Simon ♥
  • Skumboll

    Jag "råkade" köpa mig en vanlig symaskin idag. Jag har haft en på lån från min mor, men så ville hon ha den under veckan nu. Fick ju smärre panik, herre gud, hur skulle jag kunna vara utan maskin i en heeel vecka? Gubben sa, men köp dig en egen. Aj aj kapten. In på blocket, och vad fann jag? MIN symaskin. En likadan som min mors, så jag slog till. Kostade inte många kronor heller så jag är glad.  


    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    LumLumLum skrev 2010-06-06 20:17:36 följande:
    Har fått en summa pengar i present som jag har bestämt ska gå till en bra stol att ha vid sybordet. Just nu sitter jag på en köksstol, så egentligen kan ju allt bli bättre. Vad har ni för stol? Tänkte ta mig en sväng till Ikea för att provsitta lite vid tillfälle....
    Jag har en sadelstol, i ståhöjd. Har problem med ryggen och har ofta ont, speciellt när jag syr, men stolen gör en jäkla skillnad faktiskt.
    Köpte den billigt på blocket, helt ny.  
    ♥ Simon ♥
  • Skumboll

    Tack vad ni är gulliga. Har nu köpt inte mindre än fyra (okej, en av dem bytte jag ju bara ut) maskiner på mindre än ett halvår. Ajaj, svider lite i plånboken kan jag meddela.  


    ♥ Simon ♥
  • Skumboll

    Oooops, råkade visst buda hem några myllymuksut-tyger på tradera. Jag som INTE INTE INTE skulle köpa något mer. Ska iaf bli spännande att testa kvalitén.


    ♥ Simon ♥
  • Skumboll
    plura skrev 2010-06-08 22:26:55 följande:
    Hehe såg att det var ränderna du suktade efter
    Själv fick jag med mig nåt med prickar (och nåt till av bara farten -oj!)
    Ska bli kul att kolla kvalitén iallafall. Tycker att de verkar ha mycket fint på den finska sidan  
    Haha, jasså, det var du som ninjade mot mig? Ja, två ränder och två prickar blev det. Ojoj, får nog undanhålla detta för gubben så han inte får spel på mig. 
    ♥ Simon ♥
Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd