Inlägg från: Du och Jag ver2 |Visa alla inlägg
  • Du och Jag ver2

    När Bibbi ändå är på tal - hon skrev om tygloppis i november i sitt nyhetsbrev - nån som vet nått om den?!?! Har ett par timmars resväg dit - så vill ju liksom inte släpa med hela familjen dit i onödan om det inte brukar vara nå roliga (läs trikå, velour - ja, "Barn" tyger) tyger?!?!


  • Du och Jag ver2

    Mailade med Bibbi och hon berättade att det är första gången tygloppisen är - är det nån här som ska dit/stå och sälja?! Jag tänkte förstatt jag har inge tyg som jag vill bli av med ju - men, så började jag fundera och jag har nog minsann en hel del som bara ligger ändå!!

    Så vi (familjen) funderar på att åka dit! Vi har ju dock drygt 2h/enkel resa dit - så hoppas det är värt det!!


  • Du och Jag ver2
    diggling skrev 2010-10-18 17:45:24 följande:
    Västerås.
    Har aldrig varit i Ullared, men jag har hört att det är svårt att hålla i pengarna där
    var tvungen å tassa in hos dig å kika då vi verkar vara från samma stad
  • Du och Jag ver2

    Åh - jag vill också beställa nya lappar!!! Knastroll - kan jag också få hjälp?!

    Är lite smått putt - mitt paket (förbetalt såklart....) från Stoff å Stil har kommit bort De vet inte vart det tagit vägen... Ska kolla imorn om de hittat på det nånstans i Sverige....annars så skulle jag reklamera det... Kul - nån annan som råkat ut för det? Å får man pengarna tillbaka???!!


  • Du och Jag ver2

    Shit vad ni har skrivit idag!!

    Haha Ogabinne - snygg mailadress!!!

    Tinnis - jag har också använt SoS jersey till annat än mudd - många mössor och scarfar/dreggellappar har det blivit. Samt både byxor och tröjor har jag haft det till. Sydde även en bärsjal i det förut - men - den fick hamna i tyghögen sen igen - tyckte den blev för tjock.

    Knastroll - hoppas att det inte är en elak knöl, förstår din oro.

    Ang mitt paket så är det just det att det står inte så mycket när man söker på sändningsnr - det var i Jönköping i torsdags - å sen står det att avin skickades till mig i fredags - that's it...


Svar på tråden Sytråden spinner vidare - lila tråd