• Ting84

    Bebis i Stockholm november 2010

    Hitta hit via"stora" novembertråden. Har egentligen bf den 30 okt men kändes som en november tråd passa bra.

  • Ting84

    Nomaden: Yes jag har en son sen tidigare, dec-07, och ett mf i höstas bakom mig. Så jag håller mina hårdaste tummar för att det ska gå vägen.
    Har jag tur slipper jag gå över tiden, födde 5 dagar tidigare med sonen. Det är ju inte så mycket, men dock tidigare. Och det sa bara pang boom näör han föddes, första värken hade jag kl 7 på morgonen kl 11.30 är han född. Så jag är lite orolig för att det kan gå fort med tvåan.

    Kul med så många "olika" mammor. Då har vi massa erfarenheter att byta med varandra, och tips och få av er erfarna med 3-4 barn. :) Och så känns det bra md en lite mindre tråd, gillade den stora novembertråden men man försvann lite i mängden.

  • Ting84

    uppblåsbara: Kan bara delge vad jag själv tycker, men att gå och oroa sig för mf gynnar ingen alls, minst dig själv. Om du lever ett normalt liv och undviker det man ska typ alkohol så är det inget alls du kan göra åt saken. Om det skulle hända så är skadan skedd om man säger så. Nu när jag har varit med om det så tänker jag mer på det än innan. Men försöker ändå tänka att, om det händer så gör det det. Man ska tänka att man är gravid, inte att man kan få missfall.

  • Ting84

    Thilda: Snygg! Men det är ju helt sjuk hur mycket en vagn ska få kosta.

  • Ting84

    Thilda: Ja dom brukar bli väldigt givmilda mormödrarna och farfäderna. Och tur är väl det, jag var "tvungen" att köpa min begangnad för den modellen/färgen jag ville ha fanns inte i aktuell kollektion. Så vi tjäna lite pengar där.

  • Ting84

    Thilda: Ja det räcker perfekt, min Elias är född i december och det var vad han hade på sig hela sin första vinter.

    Uppblåsbara: Rackarns lång cykel, prata med din barbmorska så får du nog bäst svar, eller tar ett vul och bestämmer längd på din grav. Om du känner dig osäker

    Själv har jag börjat få ett dovt illamående som sitter i hela dygnet. Ett gott tecken, men ack så jobbigt.

  • Ting84

    Tog ett stort steg idag. Ringde min barnmorska och ska på inskrivning den 22 mars. Ska även då göra cellprovtagning som jag fått kallelse till. Blandade känslor, det blir så verkligt när man ska på inskrivning.

  • Ting84

    Buster: Ja det är ju samma här eftersom jag också fått mf, och eftersom jag inte fick det förräns i v 13 så ville jag helst vänta tills dess men insåg själv att det var lite väl länge att vänta.

  • Ting84

    Thilda: Jag tänker på dig och vet vad du går igenom. Håller alla mina tummar och tår för dig

Svar på tråden Bebis i Stockholm november 2010