Inlägg från: Fru Lycklig |Visa alla inlägg
  • Fru Lycklig

    "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".

    Syssling! Grattis till att vara Fru! Härligt!
    Bilden är tagen när M är i trädgården :)

    MissLillis: Lycka till imorgon. Mysigt med Mallis i augusti.

    Vera: Hur mår du? Tjuvtestat?


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
  • Fru Lycklig

    Trist Vera Gråter. Det är jobbigt att misslyckas, vet hur du känner. Man hoppas och vill så gärna att det ska lyckats.
    Vi får njuta av sommaren, med massor av god mat och goda viner. Det är många tankar och funderingar, hur man ska få ihop allt med tid, jobb och syskonförsök. Tror det är svårt att hitta någon bra tajmining. Vi kör med syskonförsök, och så får jobbet vara.

    Jag har försökt komma igång med lite träning. Har varit två ggr på friskis utegympa. Det har varit bra. Första gången kändes det ok, t.om ganska lätt... Men igår var det jättetungt, jag va helt slut efter 1 timmes gympa. Känner mig duktig som iaf gått två ggr denna vecka!

    Ska på anställningsintervju imorgon!


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
  • Fru Lycklig

    Kul med så mycket aktivitet i tråden....Solig

    Vanillie: Jag följer också er på bloggen. Så roligt att se hur Alice utvecklas och vad ni hittar på.

    Vera: Hur går det? Har mensen kommit? Hoppas minuset kanske vänt till ett plus under helgen... Skönt att allt verkar ok med Selma!

    Syssling: Det gick bra på intervjun i fredags. Det är på en barnmottagning på Huddinge Sjukhus. Jag har jobbat där tidigare, men fick inte vara kvar, pga ett föräldrarvikariat som tog slut. Nu är det en fast tjänst. Dagtid, månd-fred, vilket jag iof har även idag. Vill verkligen inte jobba skift nu när M finns. Har alltid velat jobba med barn, tycker det är utmanande, men även jobbigt. Får svar efter midsommar om jobbet blir mitt...
    Känns iof lite konstigt om man nu skulle lyckas med IVF i aug/sept att vara mammaledig så snabbt när man precis börjat. Men jag struntar i det. Viktigast är att försöka få ett syskon, jobbet kommer i andra hand...

    MissLillis: Det ska vara vanligt med prickar av jordgubbar. Även tomat kan barnen reagera så. Brukar inte vara farligt.

    Har Fru H flyttat?

    Vi verkar haft ganska tur med dagis om man jämför med er i storstan. Vi fick ju vårt andra alternativ, vilket inte gör  något alls. Det ligger t.om närmare hem, 5 min promenadväg. Vi är även 3 barn från öppna förskolan som börjar samtidigt och som M har umgåtts med i ett års tid. Det känns tryggt.

    Ev. kan vi ha blivit smittade av vattkoppor. En tjej på öppna förskolan insjuknade i vattkopppor i torsdags em, vi hade setts på fm. Vi har två spännande veckor framför oss... Vill inte ha det nu, mitt i sommaren...

  • Fru Lycklig

    Hoppas ni alla haft en trevlig midsommar. Vi var hemma med goda vänner, 6 vuxna och 4 barn, så det va full rulleSkål.

    Vera: Kompisen hade inte vattkoppor utan coxsackie virus (tidigare mul och klövsjukan). Skönt att slippa vattkoppor mitt i sommaren.

    Syssling: Ja, det är svårt att få tag i mån.fred jobb inom vården. Jag har ju turen att redan ha ett sådant jobb, så jag vill inte "byta" bort den i onödan. Hoppas få svar om jag fick jobbet på månd el tisd.

    På onsdag bär det av mot Gotland. Nu väntas tvätt och packning för att lyckas få med allt som behövs för lata dagar i solen...


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
  • Fru Lycklig

    Hej tjejer!
    Vi är på Gotland och myser. Idag har vi varit på stranden! Tyvärr iskallt i vattnet, 16-17 grader, varken jag eller M ville bada, medans maken badade. Nu väntar dåligt väder, så vi får hitta på annat... Imorgon ska vi på omvisning på en sommarstuga här på Gotland. Vi vill ju gärna ha något själva här på ön. Just nu bor vi hemma hos min mamma. Det fungerar jättebra, men skulle vara skönt med något eget.

    Har inte fått reda på något ang jobbet... De ska intervjua en till på måndag. Så måndag em el tisd fm skulle de höra av sig. Hoppas de ringer på måndag med en glad nyhet på min födelsedag ;)
    Jobbigt att vänta, när man verkligen vill ha jobbet!

    Sol: Grattis och kul att du hittade oss igen! Lycka till med graviditeten! Håller tummarna på torsdag! Jag är intensivvårdssjuksköterska.

    Syssling: Hade gärna promenerat med dig, men det är lite långt... ;) Duktigt av dig att promenera!

    Vera: Vi har inga andra planer förutom Gotland. Grattis i efterskott! M älskar sin cykelsadel. Han springer och hämtar hjälmen när vi säger att vi ska ut och cykla, han är så söt! Hoppas S tycker om det.

    Jag är inte avundsjuk på er alla som jobbar... Försöker verkligen njuta av den tid vi har kvar på heltid... Vill inte börja jobba, men förhoppningsvis känns det lite bättre om jag får ett nytt jobb.

    Kram på er alla!


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
  • Fru Lycklig

    Tack för gratulationerna på min födelsedag, vad snälla ni är!
    Vet tyvärr ännu inget om jobbet... Rynkar på näsan De drar och drar på det hela tiden. De är inte förtjusta att jag bara ska jobba 75%, så de försöker hitta någon som kan jobba heltid istället. Jag känner att jag börjar tröttna lite, och är tveksam om jag kommer att ta jobbet om det nu skulle bli så...

    Vi njuter på Gotland! Växlande väder, men vi har hunnit med stranden och även Visby. Denna vecka är det ju Almedalsveckan, så det är proppat med folk över allt. Roligt att mingla bland alla "kändisar". Imorgon ska mormor vara barnvakt åt M. Hoppas det går bra ;) Vi ska gå ut och äta.

    Syssling: Ja, den finaste gåvan av allt här i världen är ju självklart M!

    Kram till er alla!


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
  • Fru Lycklig

    Härligt Sol!!!! Vilken lycka att få se ett litet hjärta!

    Jag fick jobbet! Och jag har tackat ja. Det känns bra. Arbetstiderna blev bra när vi fick kompromissa lite. Jag ska ju jobba 75% och vill inte vara ledig en dag i veckan. Jag vill att M dagar på dagis ska vara så korta som möjligt till att börja med.

    Vi har köpt sommarstuga på Gotland!!!! Vi har letat i några år, men nu äntligen hittade vi ett bra ställe! Det känns så skönt att få sitt eget och kunna fixa och mysa i vår sommarstuga. Ikväll ska vi fira Skål!


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
  • Fru Lycklig

    Hej alla semesterfirare!!!
    Tror att alla är iväg el är hemma på semester, det är så lugnt i tråden. Idag är sista dagen på Gotland, åker hem i morgon igen. Det har varit en mysig och händelserik semester... Sommarstugeköp, nytt jobb, många bad, middagar med vänner och familj och mysiga dagar med lilla älsklingsfamiljen!

    Hur har ni andra det?


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
  • Fru Lycklig

    Sol: Härligt att se lilla pyret! Njut av att vara gravid!

    Känns jätteskönt med egen sommarstuga. Tyvärr har vi inte fått tillgång till den ännu, utan vi får flytta i 30/9. Så även denna sommar har vi varit inneboende. Nästa sommar ska jag njuta av VÅR EGEN stuga Cool.


    ♥Världens finaste son föddes i februari 2010 ♥
Svar på tråden "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".