Inlägg från: MissLillis |Visa alla inlägg
  • MissLillis

    "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".

    God Jul från oss.

    Här funkar nu maten ganska bra igen och iförrgår åt han macka för första gången,har total ratat det innan. Han äter nu också banan själv, har inte velat äta något själv innan.
    Trögare är det med sömnen på dagen, vill inte riktigt.

    Vi kan väl ses innan ni sticker Vera.... för sen börjar du ju jobba.

    Hur har ni tänkt angående hel eller deltid när ni börjar jobba igen??? På mitt jobb antog de att jag skulle jobba deltid och jag var nog inställd på heltid..

  • MissLillis

    Vera, vår BVC tant sa att de måste lära sig placera bitarna i munnen rätt för att inte "få kräkreaktion", och det gör de ju bara med övning. Har hon gått upp något?
    De i min föräldrargrupp som slutat med nattmatning, har det över förväntan enligt dem men första natten var ganska jobbig. Så jag håller tummarna för er.

    Sonen gillade också julafton, farmor, farfar, mormor, morfar och morbror....... går inte att få mer uppmärksamhet. Sonens bästa present blev en gosekanin, ångrar så att jag inte filmade, men han satt och hissade den upp och ner i 10 minuter och var hur nöjd som helst. Tråkigt nog hittade jag ett litet hål i den så jag lämnade tillbaka den idag och de skulle inte få in den förän i slutet av månaden.
    På nyårsdagen började sonen "gå" , vi blev båda lite paffa. Innan har han vågat ta några steg mellan soffbordet och soffan men nu går han flera meter själv. Idag traskade han från köket ut i vardagsrummet innan han kom till sitt mål. Igår gick han fram till tv´n, ställde sig och tittade en stund innan han tappade balansen.

    Jag kan inte den 21 eller den 24. Vi kan ju testa Andys lekland i Sickla, det är gratis om de är under 1 år....... Syssling vi kan ju smuggla in din son, för han är ju "egentligen" inte 1 ännu.

  • MissLillis

    Min kille gillar korvstroganoff, åt det ikväll. Fast han äter det mesta.

    Vera, ska ni köpa med er burkar?
    Vi köpte med oss all mat när vi var på semester.

    Sonen har nu blivit väldigt klängig, och lite smålessen ibland. Han gillar inte alls när "folk" går. Förra veckan var han på miniSATS och så fort någon gick därifrån hade han börjat storgråta, jag smög ut när han inte såg.

    torsdag 13: Vera,
    tisdag 18: Vera, MissLillis
    onsdag 19: Vera, MissLillis
    torsdag 20: Vera, MissLillis
    tisdag 25: Vera, MissLillis
    onsdag 26: Vera, MissLillis

  • MissLillis

    För oss funkar både i stan och utanför.

    Har ju varit på Andys lekland i Sickla och det var helt ok tyckte sonen och jag.

  • MissLillis

    Om det passar bättre så ses vi  gärna hellre på torsdagen, vid 13 eller 14.

    Fröken Lycklig, trist att de blivit sjuka.

    Idag var vi ute och jag tänkte sonen skulle gå lite (är nu superduktig innomhus), men det tog totalstopp då han inte är van att gå med skor. Så i eftermiddag har han fått öva med gympadojor innomhus, lite enklare än de tunga vinterskorna.
    När vi kom ut idag så funkade inte hissen, och fyra trappor med "snurrtrapp" orkade vi inte bära vagnen så det fick bli pulka. Ringde snabbt och anmälde, då vi imorgon ska på två aktiviteter och jag måste ha vagnen.... som tur är tog det någon timme sen var det fixat.

  • MissLillis

    Vad bra då ses vi 14.oo på Andys. Det ligger "i andra änden från där vi brukar ses", bra beskrivning eller hur? Det ligger några våningar upp, så man tar hissen.
    Vi var faktiskt där idag, och sonen hade sååååååå kul

  • MissLillis

    Tack för en trevlig date, sonen sov också skönt efter.

    Vera, ja mensen är ju lite tvådelat, skönt att den kommer tillbaka men ändå inte. Har ju haft min sedan sonen var 2 månader. Hoppas du slipper den i Thailand.

    Här går det bra att pappa nattar, tror nog att sambon gör nattningen 80% av tiden Skrattande.
    Igår var vi på sats och det var två pojkar i 4-5års åldern där och sonen sprang direkt efter dem och skulle "hänga på", så jag kunde pysa iväg utan han märkte något. Ställde mig sedan och kollade på honom genom rutan och han sprang runt med killarna hade så kul. När jag kom tillbaka var det lite mindre barn där och då känns sonen såååååå stor.

  • MissLillis

    Vera,vad kul att hon börjat gå.

    Babysång älskar min son också, han avgudar lärarinnan och kan sitta och "stirra" på henne.

    Här har vi också en (eller de är två som avbyter varandra) snutte som sonen älskar att ligga och suga och tumma på.

    Idag har vi varit på babysim och vi var ensamma igen, vilket vi tycker är toppen. Sonen "dök" från basängkanten, lärarinnans famn och en madrass som han satt på i vattnet, han blev bara lite snopen men inte rädd, hon hade sett att han började sparka med armar och ben för att komma upp (jag var bara helt fokusetad på att fånga honom, tycker det är lite läskigt).

    Syssling, här får vi nog lägga undan bindor ett tagFlört .
    Fick igår lite otippat ett plus............ helt på egen hand. Hade bokat möte på kliniken om två veckor för att diskutera en start i maj. Det är ju fortfarande VÄLDIGT tidigt men vi hoppas ju. Sambons kommentar..... men vårt lilla frysta ägg dåååå. Det hela känns fortfarande lite osannolikt..... var på jobbet idag och vet inte hur jag ska förklara det hela (om några månader), jag som skulle söka ny tjänst och nu blir det väl bara runt fyra månader på jobbet om allt går vägen.

  • MissLillis

    Vera, ha det super skönt i Thailand.

    Hmmm, här går det inget vidare, har nu börjat blöda lite så jag antar att det blir missfall. Har läst att det kan komma blod och ändå vara ok, men då jag inte alls hade det med sonen verkar det lite osannolikt. Får avvakta och se men är nog inställd på att det inte går denna gången.

  • MissLillis

    Vera, ha det sååååå kul.
    Jag skulle nog begära att de gör en grundlig undersökning varför hon inte växer. Men i och för sig så om inte ni föräldrar är så "stora" så kanske det spelar in. När min kille gick ner i vikt så kändes det som vår bvc hade flera olika steg för att få honom att gå upp i vikt och växa.

    Fröken Lycklig kul att kalaset gick bra. Fick han någon bra sak som du kan tipsa om? Här blir det kalas för släkten nästa lördag.

    Syssling, skönt att sonen är bättre.

    Här har jag nog insett att det är missfall. Var väldigt ledsen i söndags och igår men idag känns det ok, det är ju något fel om det blir missfall. Tror det skulle vara mer knäckande om det inte blir något av vårt frysta ägg. Ska nu till fertilitetskliniken om två veckor och diskutera FET i april/maj. Hon sa att de då också kan kolla att allt ser ok ut så det känns skönt. 

    Nu är det en söt film på tv, heter Juno. Den handlar om en tonårstjej som blir gravid och bestämmer sig för att ge barnet till ett par som inte kan få barn, väldigt kul film.

Svar på tråden "vi som fått våra små efter ivf våren 2009".