• Svar på tråden Vad har du? tråd nr 6
  • Yn84
    GossipGirl skrev 2010-04-05 21:56:12 följande:
    Jag har fått halsbränna, fy.  Måste ta medicin. Vad har du?
    Har du provat losec mups? Det är det enda som funkat för mig. Illamåendet försvann det med av bara farten!

    Jag har massagebehov

    vad har du?
  • Aint Your Fairytale
    Yn84 skrev 2010-04-06 17:24:33 följande:
    Har du provat losec mups? Det är det enda som funkat för mig. Illamåendet försvann det med av bara farten!Jag har massagebehovvad har du?
    Jodå jag har provat en hel del olika. Har haft magkatarr i iaf 15 år så jag har hunnit med en del, hehe. Just nu kör jag Omeprazol. Och försöker äta det i 1-3 veckor i sträck som jag fick veta att man ska göra ifall det ska hjälpa.

    Jag har tänkt gå ifrån datorn en stund. Blir jobbigt att sitta här hela dagarna.

    Vad har du?
  • Yn84

    Omeprazol och Losec är tydligen samma sak men omeprazol är mkt billigare! Hoppas det funkar för dig nu.

    Jag har nyst väldigt många ggr idag

    vad har du?

  • OsminkadSanning
    GossipGirl skrev 2010-04-06 17:27:21 följande:
    Jodå jag har provat en hel del olika. Har haft magkatarr i iaf 15 år så jag har hunnit med en del, hehe. Just nu kör jag Omeprazol. Och försöker äta det i 1-3 veckor i sträck som jag fick veta att man ska göra ifall det ska hjälpa.Jag har tänkt gå ifrån datorn en stund. Blir jobbigt att sitta här hela dagarna.Vad har du?
    Köpte omeprazol själv idag, lider också av magkatarr och är inne i en period nu, mår illa som fan inte skoj, halsbrännan kan jag leva med men inte illamåendet :/

    Jag har krattat löv

    vad hgar du?
  • OsminkadSanning
    nexie skrev 2010-04-06 17:39:58 följande:
    Jag har pluggångest.Vad har du?
    vad pluggar du?

    Jag har också lite pluggångest

    vad har du?
  • Aint Your Fairytale
    Yn84 skrev 2010-04-06 17:32:00 följande:
    Omeprazol och Losec är tydligen samma sak men omeprazol är mkt billigare! Hoppas det funkar för dig nu.Jag har nyst väldigt många ggr idagvad har du?
    Japp, det är därför jag köper Omeprazol, haha.
    OsminkadSanning skrev 2010-04-06 17:39:02 följande:
    Köpte omeprazol själv idag, lider också av magkatarr och är inne i en period nu, mår illa som fan inte skoj, halsbrännan kan jag leva med men inte illamåendet :/Jag har krattat lövvad hgar du?
    Ja illamåendet och den extrema magvärken är värst tycker jag. Halsbrännan brukar ge med dig för stunden när jag tar en Novalucid eller Novalucol.

    Jag har suttit vid datorn nästan hela dagen och är väldigt trött i huvudet.

    Vad har du?
  • Yn84

    Vi verkar vara många här som lider av halsbränna. Min halsbränna beror iofs på att jag är gravid o illamående så kanske slipper den sen, men fan vad hemskt det är att ha{#lang_emotions_frown}

    Jag har lust att ligga i soffan hela kvällen, såå trött

    Vad har du?

  • OsminkadSanning
    GossipGirl skrev 2010-04-06 17:42:11 följande:
    Jag tycker förresten det är jobbigt också att vara hungrig nästan jämt. Fastän jag ätit så kan jag vara vrålhungrig efter 1-2h rätt ofta. Och man kan ju inte äta hela tiden heller.
    Samma här, det är så sjukt för enl läkaren så ska man inte ha sug efter mat men jag äter fan hela tin när jag har magkatarr just för att jag har sånt sug jämt! Men jag har börja druckit as mkt vatten istället funkar fanktiskt ganska bra, och smärtorna har jag faktiskt inte *peppar peppar* Bara illamående och sug och så halsbränna förstås...
    Yn84 skrev 2010-04-06 17:43:57 följande:
    Vi verkar vara många här som lider av halsbränna. Min halsbränna beror iofs på att jag är gravid o illamående så kanske slipper den sen, men fan vad hemskt det är att haJag har lust att ligga i soffan hela kvällen, såå tröttVad har du?
    Var glad för att den troligen beror på graviditeten, min beror tydligen på stress menj ag känner mig aldrig stressad isådana fall en stress att skaffa barn å så men inget annat :/ hoppas den ger sig snart iaf...

    Jag har inte pluggat ett skit idag och fattar 0 vad jag ska göra

    vad har du?
Svar på tråden Vad har du? tråd nr 6