• Tegu

    Vi som älskar Villervalla- del 8!

    Älsklingen o Jag  - Jag skulle nog satsa på att köpa strl 62 så du kan ha den hela vintern. Man ska ju ha lite kläder under också. Det gör ju inget om den är lite stor i början för bebisen ligger ju ändå still. Så skulle jag gjort i alla fall.
    När min son föddes hade han bara sin 56-overall i ett par veckor, sedan blev den för tajt och han såg ut som en stoppad korv.


  • Tegu

    Jag var i butiken i Haga i fredags. Köpte likadan tröja som Fröken fräknig köpt och lagt ut i bildtråden. Kvalitén är samma som tröjorna med multistjärnor. Den var jättefin. Fanns även som klänning. Sedan fanns det en mössa i samma mönster och "dreggellapp" tror jag.

    Det fanns även en likadan tröja i svart/grått "maskrosmönster" (såg det ut som) Tror även det fanns i pjamas/heldress också.


  • Tegu

    Jag tycker inte att tyget är stelt, tycker bara det är lite mer "styrsel och stadga" än i de randiga tröjorna. Det känns som dessa nya håller sig bättre efter tvätt. De randiga blir lätt så noppriga och fula tycker jag.


  • Tegu

    Virrpirr - Man har alltid rätt att reklamera, oavsett om du bara betalat 1 kr för en sak. Du har tyvärr ingen rätt att begära pengarna tillbaka om det inte hänt typ 3 gånger i rad eller något sådant. Dom är bara skyldig att avhjälpa felet.


  • Tegu
    lilja87 skrev 2010-09-12 20:15:46 följande:
    Jag är sååå sugen på manchester byxorna! Någon som vet hur dom är? Bra kvalitet, storlek, osv.?
    Ja, dom gråa verkade vara jättefina!
    Jag har ett par röda från tidigare kollektion. Ser ut att vara samma, bara en annan färg. Mjuk och skön kvalité, dock rättså tunna så det är nog inte någon vidaare värme i dem.
  • Tegu
    lilja87 skrev 2010-09-13 09:21:40 följande:
    Hej,

    Tack för ditt svar :)! Hur var dom i storleken? Är dom inte så tjocka är det kanske bättre med velourbyxorna istället...
    Dom är normala tycker jag. Vaarken stora eller små. Har strl. 86 på grabbens. Men man kan faktiskt ta en strl större för det är ju muddar som man kan vika upp, de går även att ställa mycket i midjan.
  • Tegu
    finelinan skrev 2010-11-01 07:54:46 följande:

    Velar med storlekarna på trikåtröjorna. Gibson är 90-92 cm lång, väger ca 13-14 kg. Han har 98 på andra villervalla tröjor just nu, och de sitter jättebra. Varken för stora eller för tighta.

    Ska jag ta 98 eller kanske rent utav chansa på 104?


    Jag hade helt klart satsat på strl 104. Man vill ju gärna kunna ha tröjorna ett tag, inte bara någon månad.
  • Tegu

    Jag har allt mer gått över till att köpa Pop´s kläder. Jag tycker tyvärr inte att Villervalla håller så hög kvalité. Tröjorna blir fort noppriga och tyget vid knapparna lossnar.
    Känns tyvärr inte så prisvärt. Fast dom har snygga kläder


  • Tegu

    Jag fick ett mail från Villervalla med en kupong på 20% på ett helt köp i deras butik. Gäller fram till 5/12

    Kan vidarebefodra erbjudandet till er om ni vill. PM:a mailadress i så fall
     


  • Tegu
    anette 81 skrev 2010-11-27 17:40:03 följande:
    synd att den inte gäller på nätet
    Ja, det tycker jag med. Sällan man är i Göteborg
    Man kanske kan maila dem och fråga snällt om man inte kan få rabatten även på internet??
  • Tegu
    holy shit skrev 2011-03-02 12:34:11 följande:
    Halloj, kanske kan få lite hjälp från er rutinerade villervalla-föräldrar!

    Har precis beställt vårjacka och överdragsbyxor till min dotter, velade mellan 104 och 110, men valde 104. Nu tvekar jag lite igen, hur är storlekarna i jackor, någon som vet? 
    Jag hade nog tagit strl 110 ändå..
  • Tegu
    lady in red skrev 2011-03-09 21:40:04 följande:
    Liten fråga: Tycker ni att villervallas överdragsbyxor är normala i storlek??
    Jag har ett par till min son. Jag tycker de är lite små i storleken. Man kan lätt gå upp en strl i alla fall. Gissar att sonen är ca 90 cm lång och har 98 i byxorna och de är lagom nu.
Svar på tråden Vi som älskar Villervalla- del 8!