• Alisa

    Vi som älskar Villervalla- del 8!

    Kul att denna tråd fortfarande är igång, även om det var ett tag sedan någon skrev.

    Ska ner till butiken någon dag och titta på de nya trycken, jag tycker att Atlantic och Botanic-mönstren ser härliga ut!  =)

    Dottern har vuxit ur de flersta Villervallakläderna, så det känns som att det är dags att handla lite nytt!  =)

  • Alisa
    PialenaOskar skrev 2010-09-26 19:51:15 följande:
    Hejsan!
    Synd att multiränderna inte kommit in denna veckan heller.

    Ngn som vet hur den med turkos rand kommer se ut? Flickan som spelar gitarr under fliken "denim" har ett par strumpbyxor som jag tycker är snyggare än tröjan som flickan som sjunger  bredvid har. Den ritade bilden på strumbyxorna stämmer ju tyvärr inte med bilden på flickan så antagligen är det väl den ritade bilden och bilden på tröjan som stämmer ? el hur brukar det vara?  (strumpbyxorna har två blå ränder på bilden) Scarfsen som flickan har är ju oxå bara en rand. Attans det är nog bara fel på strumpbyxbilden då ?  vet att det var så med ränderna på vårkläderna oxå. Att det var fel på ngn bild alltså.


    Ja det har varit fel förut också, då har de skrivit det så man inte beställer fel. Håller med dig om att strumbbyxan på tjejen är snyggare än den andra med bara en blå rand.
  • Alisa
    TinkyWinky skrev 2010-10-01 08:34:12 följande:
    Nu finns bilder i biltråden och en länk till min blogg där resten av bilderna finns.. blir dte för mkt med villervalla mössan eller kan det funka, sj tycker ja det funkar helt ok :))
    Det funkar helt okej! Jättefint!  =)
  • Alisa
    mina12 skrev 2010-10-05 20:35:23 följande:
    Helt galen! Är i Dubai på semester och går in i deras typ "ICA Maxi". Vad är det för bekant jag ser på barnklädesavdelningen?!? Jo, Villervallaklänningar! Storlekslappen i nacken är bortklippt, men i övrigt lika fina som de brukar vara och med "Villervalla-märket" på. Priset? 25kr/st - jag kan meddela att dottern har alla färger i alla storlekar som fanns (nästan iallafall)  
    Haha, coolt!  =)
  • Alisa
    Pochahontas skrev 2010-11-12 23:51:05 följande:
    Är det INGEN som skriver här mer?
    Jo 11 minuter tidigare 
  • Alisa
    Tegu skrev 2010-11-18 08:40:12 följande:
    Jag har allt mer gått över till att köpa Pop´s kläder. Jag tycker tyvärr inte att Villervalla håller så hög kvalité. Tröjorna blir fort noppriga och tyget vid knapparna lossnar.
    Känns tyvärr inte så prisvärt. Fast dom har snygga kläder
    Jag tycker att kvaliteten är så väldigt blandad, vilket gör att det känns ibland som att köpa grisen i säcken. Skulle dock inte köpa något med tryckknappar eftersom flera har spruckit.
    Jag har haft tights som hållit sig superbra under ett år och de används nästan så fort de blivit tvättade och sedan haft kläder som tappat färg, tyg som spruckit vid tryckknappar.. Tråkigt, för VV har absolut superfina kläder!

    Ska dock ner och införskaffa gröna tightsen, de dottern har är för små nu. Dessutom gillar jag att de inte är så smala som leggings utan lite rymligare = troligen skönare att ha på sig på förskolan och leka i 
  • Alisa

    Gröna tights införskaffade.

    Men vad fina velourklänningarna var!!!! 
    Dottern måste nog ha en sådan också 

  • Alisa

    Hur är strumporna i storlek? Vad innebär 2-3 år mer specifikt? Dottern har strl 23, är det som 2-3 år?

  • Alisa
    jannah skrev 2011-09-01 22:39:09 följande:
    Surt!! Rynkar på näsan  Jag har köpt den lila/turkosa dotstar-klänningen till stora tjejen, hoppas den klarar tvätten bättre!
    Berätta gärna hur den blir i tvätten, tyckte den kändes tjock och fin i kvaliteten! Vill gärna ha den både till dottern och lillpojken..
Svar på tråden Vi som älskar Villervalla- del 8!