• Ia Y

    Vi som älskar Villervalla- del 8!

    Hej hopp! Är det någon som har caprijeansen? Jag är sugen på dem till min son, men som vanligt är det svårt med storlek. Han har precis börjat med strl 80 och jag gissar på att han kan ha 86 till sommaren. Men det beror ju på hur vv är. Ibland är de väldigt små i strl. Så irriterande att de inte kan ha en mått tabell eller jämnare storlekar...

  • Ia Y

    Jag fick hem min beställning idag. Ska försöka lägga in bild ikväll. Bland annat fick jag hm shorts till sonen. Han har nu strl 80 i det mesta, 10,5 mån, 10kg och 76cm. Jag tog strl 86 i shortsen och jag tyckte att de var ganska stora. Men de kommer säkert att sitta bra i sommar. Jag har köpt stl 86 i det mesta som är tänkt till sommaren så det ska nog bli bra. T-shirten var "normal" i strl men ev lite smal. Men det verkar som att VV nu har "normala" strl i kläderna. Tidigare säsonger har jag gått upp en strl i bodys men det behöver man inte längre. Så svårt att veta ju ;)

  • Ia Y
    Buttelina skrev 2010-04-29 16:28:57 följande:
    tänk på att kläderna krymper en hel del med
    Tycker inte att de kläder jag haft från vv krymper så mkt om man drar i dem som man ska efter tvätt! Alla bommuls/trikå kläder krymper ju lite...
  • Ia Y
    winters skrev 2010-05-31 15:49:52 följande:
    Tänke köpa en turkos zip-jacka till hösten att ha över de fina t-shirtarna som har inhandlats till utlandssemestern i vinter, men som ska kunna användas även när vi är i kalla Sverige! :) Någon som vet hur trikåjackan är i storlek, funderar på en 86, han blir 1 år 1 oktober?
    Min lille kille blir 1 år om 2 v och jag har en turkos zipjacka i strl 86. Men vi har inte börjat använda den än. Jag hoppas och tror att den ska funka hela sommaren. Jag har byxorna i samma färg, men de är fortfarande väldigt långa i benen.
  • Ia Y

    Höstens kläder kommer in i slutet av veckan eller början på nästa. Leveransen är försenad. Jag mailade Villervalla häromdagen för att höra när kläderna kommer till butiken då vi tänkte åka till Göteborg imorgon och då självklart besöka Villervalla. Så nu håller jag tummarna för att jag ska få se lite höstnytt i butik imorgon ;)

  • Ia Y
    isabellesmamma skrev 2010-08-19 12:53:40 följande:
    Nån som bor i närheten av en Villervalla-butik som skulle kunna göra mig en tjänst?
    Jag är så himla sugen på en svart ziptröja med mudd, den för 199:- i stl 86. Den är slut här i stan och finns inte i dotterns storlek på webben heller

    SKulle någon kunna tänka sig hålla utkik efter en sån och isf kunna skicka den till mig så betalar jag självklart för tröja och frakt.
    Den är slut i Göteborg också (Haga). Jag frågade efter en sån sist jag var där, så det verkar nog svårt!
  • Ia Y
    PialenaOskar skrev 2010-09-18 19:59:48 följande:
    vet inte vilken du menar som har svart botten. så svårt o se tycker jag när ränderna är lika tjocka. Men det verkar ju finnas tre olika multiränder. en i velour o två andra i trikå (med samma färgkomb.  som den med ringar & stjärnor) Den som är på bild under velour-kläderna har jag bara sett i velour på bild så tyvärr kommer den kanske bara i velour då.
    Jag väntar på den i tråkå innan jag beställer. Ngn som vet hur länge man kan behöva vänta? strumporna har ju redan kommit.
    Jag mailade dem om den tröjan häromdagen. Fick ett luddigt svar om att det var svårt att säga vilken dag den kommer men att jag skulle hålla utkik på hemsidan nästa v. Hoppas du blev klokare av det ;)
  • Ia Y
    jannah skrev 2011-01-10 16:53:41 följande:
    Har ni sett bilderna på vårkollektionen som finns på hemsidan? Ser ganska lovande ut, tycker jag... Glad
    Har sett och nu längtar i efter vår Skrattande
  • Ia Y
    imsel skrev 2011-02-03 16:12:23 följande:
    Hejhej.
    Jag funderar på att beställa lite villervallakläder till sonen.
    Såg att det fanns lite storlekstips i TS men det stod inget om tex manchester..
    Nån som vet hur manchesterbyxorna och manchesteroverall/hängselbyxorna är i strl?

    Sonen har 92 på kläder nu.
    Och ska jag då ta 98 på tröjor eller kanske 104??
    Min son har 92 i tröjor och 86 i byxor och idag fick vi hem 2 nya villervalla tröjor. Den ena var den nya multiranden. Jag tog 92 i den och den är normal i strl. Men sen i sommarkläderna, t ex t shirts från vv kommer jag nog att köpa 98.
Svar på tråden Vi som älskar Villervalla- del 8!