Inlägg från: lottizm |Visa alla inlägg
  • lottizm

    Vi som älskar Villervalla- del 8!

    och var har allt kortärmat tagit vägen?? nu när jag äntligen tänkt beställa, så finns inget kortärmat kvar

  • lottizm
    Pokergirl skrev 2010-03-16 21:24:58 följande:
    Hej experter!Är på jakt efter vv-strumpbyxor i lavender. Strl 6-12 mån, är det helt kört el går dom att hitta i ngn butik i Sverige?
    kolla tradera om du inte redan gjort det, har sett en del nya strumpbyxor där (men aldrig kollat så noga då jag har två pojkar)
  • lottizm
    etindris skrev 2010-03-20 09:22:23 följande:
    Är det någon som vet om det kommer in fler kortärmade tröjor, t ex sådanat som finns randiga i turkost?Igår hade min dotter på sig sitt första villervalla plagg, WOOOW säger jag till jeansklänningen. Min man som är måttligt intrseerad av barnens kläder sa: Men gud vilken snygg klänning Tindra har. Hon är ju skitsnygg i den!!! Älskar när han ser barnens fina kläder. Så får bli mer villervalla till oss i fortsättningen!!!
    här har VV-kläderna än så länge inte haft någon större framgång hos sambon, första gången jag tog fram den turkosa dotstar-tröjan till sonen så undrade sambon vad det var för en clowntröja... och en kompis som såg bilden jag har på presentationen här tyckte pojkarna hade roliga pyjamasar jaja, alla kan ju inte tycka lika
  • lottizm

    ser att det är lite tyst här men tänkte ändå försöka med en storleksfråga: någon som vet hur jeanskjolarna är i storlek? vill köpa en till min kusin som är 5,5 och ganska lång och smal. 110 finns inte kvar så det ,skulle vara 116 isf men är det på tok för stort? jag har själv två pojkar så erfarenheten av kjolar är.. dålig

    förra året startade rean vid midnatt 2/1 har jag för mig, jag satt iaf uppe då och klickade hem lite fint

  • lottizm
    jannah skrev 2010-12-11 19:55:58 följande:
    Jag har köpt en jeanskjol i stl. 98 till min dotter som är ca. 92-93 cm. lång och väger 14 kg, om det kanske hjälper dig lite...? Hon är 2½ år gammal...
    Längden är det säkert inga problem med, det är ju isåfall om den är för bred och för stor i midjan om kusinen är ganska smal...? Fast jag tror att dom har ställbar resår i midjan (har inte fått min än).
    stort tack, då kan det nog bli bra med 116 för hon är iaf 110cm lång. hellre för stor än för liten.
  • lottizm

    har ni någon aning om när vårjackorna brukar komma in? och ni som haft, har ni varit nöjda med den? jag är inte så noga med att den ska vara vattentät för vi bor i Spanien och det regnar inte jätteofta direkt och sonen går inte på dagis heller, men åtminstone vattenavstötande och vindtät. hur brukar de vara i storleken?

Svar på tråden Vi som älskar Villervalla- del 8!