Forum Föräldrar: Barn med speciella behov - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Medfödd gråstarr (kongenital katarakt), tråd 4

  Fre 19 mar 2010 14:58 Läst 34899 gånger Totalt 128 svar
  Visar endast inlägg av Tilde - Visa alla inlägg
 • Fre 19 mar 2010 14:58 #2

  Skimmer: Va skönt att ni fick igenom vårdbidraget, hur stor del fick ni??? vi har 1/4dels. Vårat ska omprövas till sommaren ifall det blivit förändringar av "jobb" och kostnader, men snarare mer pga av lapp träning och glasögon ska beställa det 3:dje paret på 1,5 år nu.. hare bra alla!

 • Tis 23 mar 2010 14:11 #4

  Skimmer: Jag vet inte om det ökas på vid högre ålder. För vår del beror det nog på att det inte var aktuellt med lapp när vi blev berättigade vårdbidraget, inte heller glasögon så jag menade att det var ju en gnska stor konstnad som tilkommit. Vi har ju merkostnade och vårdbidrag ihopslaget till en fjärdedels vårdbidrag, men man fattar ju inte så mycket av deras resonemang och regler.

  Tilde har ju ett par "starr" glasögon som hon kan ha under kvällen och morgonen innan vi satt i linserna så hon kan se hyffsat vid bokläsning och tv-tittande sen har ett par slipade som ska bäras i kombination med linserna så hon ser bra vi pyssling och läsning och dom glasögonen har hon ju nästanhela dagarna och dom får tåla mycket på dagis kan jag lova så nu går dom knappt att räta ut eller laga mer så pga det måsta vi köpa nya, för dom anpassar linserna efter glasögonen som jag förståt.

  Hade så bra nu i snöovädret

 • Tor 8 apr 2010 17:54 #7

  Skimmer: Hallå där...vi hade exakt samma problem med tilde och hennes lapp när hon var i samma ålder så jag satt på henne ett par vantar med en hårsnodd ganska hårt runt handleden så då kunnde on inte ta av sig lappen, Tilde tränade ju inte hela dagara utan 2tim dag . vet inte hur ni har det med så löste vi det och det funkade iallafall Även om blickarna på Öppna Förskolan var många
  Må så gott KRAMAR!!

Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Svara i tråden...

Innehåll