Inlägg från: Förälskad |Visa alla inlägg
  • Svar på tråden Vi snackar vidare.. del 6.
  • Förälskad
    Grodans mamma skrev 2010-03-18 18:22:02 följande:
    hittat hit! shit,var det redan dags för en ny tråd!!vi längtar till nästa fredag,då ska vi till uppsala på samtal inför ivf..

    Skönt. Hoppas det går bra!

  • Förälskad
    Licens To Kiss skrev 2010-03-18 18:29:00 följande:
    Jamie väger 5690g och är 57 lång. Stora killen
    Lucas gick upp 1 kg/månaden i början. Nu går han inte upp lika mycket eftersom han rör sig mycket.
    Lucas är 5 månader snart, tiden går fort.
    Fungerar allt bra med din plutt?
  • Förälskad
    Licens To Kiss skrev 2010-03-18 19:55:23 följande:
    Jäklar, stora killen.De funkar vädigt bra med Jamie. Han är en bebis som gärna vill bli buren mycke, säger till när det är bajs i blöjan, vill komma upp, hungrig. Han gnäller och skriker inte i onödan. Mammig och mamma upp i dagen!

    Härligt att din sötnos inte gnäller i onödan, jag tycker Lucas är ganska så gnälligt och vet inte vad det beror på. Jag tror den största orsaken är jag själv, jag är helt enkelt trött och slut.

    Sedan så tror jag killa är gnälligare än tjejer. Filippa var inte alls såhär gnällig och mammig.

  • Förälskad
    Utopia skrev 2010-03-19 11:45:02 följande:
    Här är en bild på hela min familj
    Gud så fina barn. Det ser jätte mysigt ut med så många barn så jag nästan blir sugen på en till nu {#lang_emotions_sunny}

    Filippa har iaf dubbelsidig öroninflammation nu *suck* Jag blev bara tvungen att åka till doktorn med henne för jag kände inte igen henne och så var det en inflammation, stackars.

    Det första doktorn sa till mig var att barn är lätt sjuka 1 vecka i dessa tider och att man inte behöver uppsöka sjukvård i första taget.

    Jag sa att hon inte är sig lik och han sa att han kunde ta en titt ifall jag ville det.

    Märklig läkare...

    När han såg henne i öronen sa han bara -OJ, du hade rätt...
  • Förälskad
    Utopia skrev 2010-03-19 12:21:08 följande:
    Tack.Fy för öronen stackars barn, Gabbe är ett öronbarn och har varit det sedan 4 månaders ålder ca 10-11 ggr om året hade han det och i juni förra året fick han rör och tack gode gudf ör det han har inte haft det sedan dess.Här är en bild på min kusins bebbis och Tilia det är två veckors skilnad på dom hon föddes i dec
    Det är inte skoj när ungarna inte är sig lik. Man blir förtvivlad och vet inte vad man ska göra. Nu fick hon alvedon också så hon fick i sig lite mat.

    Haha.. En bjässe bebis och en liten nätt sötnos.. Gulligt!
  • Förälskad
    LurvensFrö skrev 2010-03-21 15:58:34 följande:
    gud vilka sötisar.Själv blir jag sur när min sambo nu säger att det kanske räcker med en unge!! :-O Jag som vill ha 3st. Och han har sagt 2 st. Han kan bara glömma att vi bara ska ha en, jag kommer tjata ihjäl han!Och så början han prata om prev efter vår bebbe har föds, jag menar det är väl lite tidigt att prata om det! Fy fan vad jag kan bli irriterad på han!
    Hehe.. min man har 4 barn nu och han tjatar på mig att vi borde skaffa en till. Det är inte rent tjat men jag märker att han vill ha en till om jag säger så :)

    Min katt har klättrat upp i ett träd, hon har suttit där sedan 8 imorse och kommer inte ner.. tyvärr kan vi inte göra någonting och här är det snöoväder... stackar katt..
  • Förälskad
    browniieee skrev 2010-03-19 20:26:41 följande:
    Förälskad, usch hoppas Filippa kryar på sig Utopia, så söta barn du har Själv har jag dratt på mig en förkylning, började bli täppt i näsan igår o det har blivit värre idag... 8 dagar kvar till BF och bebis har inte fixerat sig ännu. Skulle fått en svepning i torsdags men fick inte det efterson BM inte vågade ta hål på hinnorna då det skulle innebära en fara för bebis... Suck, bara att vänta för fixering!Har i alla fall försökt hjälpa till idag genom att gå i stan, 5 timmar blev det...
    6 dagar kvar nu.. spännande..
  • Förälskad

    Nu har katten varit i trädet 12 timmar. Jag och min man turas om att gå ut för att försöka locka ner henne. Det här känns inte roligt alls.

  • Förälskad
    LurvensFrö skrev 2010-03-21 20:46:56 följande:
    oj då men den kommer väl ner när den tröttnat på att vara där.?
    Hon är så rädd. Hon har nog redan tröttnat på att vara där. Det är kallt ute också, här är det -10 grader.
    Hon har försökt ta sig ner flera gånger. Det vore annat om det var sommar och varmt ute.

    Min man kom inte och grät, han tycker så synd om henne. Han är ändå van med katter som springer upp i träd. Det har snöat på henne och hon fryser.
Svar på tråden Vi snackar vidare.. del 6.