Inlägg från: DanceMonkeyDance |Visa alla inlägg
  • DanceMonkeyDance

    Bokcirkel i Norrköping del 7

    Hej, har länge varit intresserad av att vara med i en bokcirkel men förstår att det är svårt att komma in i en grupp eftersom det verkar som om ni redan känner varandra ganska väl. Är bara lite nyfiken på hur länge ni har haft bokcirkeln?

  • DanceMonkeyDance
    tantemante skrev 2010-03-29 22:07:43 följande:
    Dancemonkeydance: välkommen hit! Matfrågan: för min del är det ok med vadsomhelst.
    Tack så mycket! Nu har jag varit och köpt boken som ska läsas till nästa träff, ska verkligen försöka hinna med att läsa den nu över påsk så om jag hinner färdigt med den så kommer jag gärna på träffen den 8 april om det är okej?
    Ser verkligen fram emot att börja läsa igen och nu har jag verkligen en bra anledning till att läsa mera regelbundet. Annars blir man lätt lite lat och vips så har en hel kväll gått åt framför tvn eller vid datorn, men nu jäklar finns inspirationen där igen {#lang_emotions_smile}.  Tänkte om någon kanske skulle kunna möta upp mig och ha sällskap till platsen nästa träff ska vara, känns lite pirrigt att komma helt ny till en grupp ensam.
  • DanceMonkeyDance
    tantemante skrev 2010-03-30 13:14:27 följande:
    Dancemonkeydance: Kul att du vill vara med. Jag började boken idag och jag tror att den är lättläst. Vi kan göra sällskap nästa vecka om du vill. Jag bor på Östra Prom och ska cykla.
    Härligt med en cykeltur, så jag möter gärna upp dig någonstans längst vägen och har sällskap. Jag bor i Kneippen och tar södra promenaden ner så kan vi mötas där promenaderna möts, kan ju bestämma mera när det närmar sig. Ska vår-serva cykeln till helgen. Brukar ni disskutera böckerna utfrån något särskilt eller är det bara allmänt? 
  • DanceMonkeyDance

    Jag den nya kommer också på torsdag, ska försöka hinna läsa ut boken innan dess bara. Hinner mestadels bara läsa sena kvällar och nätter och det känns inte direkt optimalt att läsa läskiga böcker då när man är lättskrämd....usch och fy!

    8 april hos Tuvsans mamma:
    Nork
    Tantemante
    PCO-skruttan
    annelie9
    Maiia81
    SigridA
    Alemonia
    DanceMonkeyDance (Hanna)

  • DanceMonkeyDance
    8 april hos Tuvsans mamma:
    Nork
    Tantemante
    PCO-skruttan
    annelie9
    Alemonia : Nr 3 (KORMA) från Indra, med lax
    DanceMonkeyDance: Nr 3, Korma med kycklingfilé
    Mangonuff
    Tuvsans mamma Nr 3, korma med lax (samma som Alemonia)
  • DanceMonkeyDance

    Har inte varit inloggad på fl sen i torsdags, så jag ville bara passa på nu att säga tack för sist, det var jättetrevligt och att jag definitivt kommer nästa gång också.
    Har redan börjat filura ut vilken bok jag kan tänkas välja när det blir min tur.
    Tantemante: Tyvärr så har jag ingen rolig kostym på vinden även fast mina första år i arbetslivet var som Lille-Skutt och Skalman på Kolmården och som Malaco-elefanten. {#lang_emotions_smile} Finns ju annars en maskeradbutik uppe vid kungsgatan som man kan hyra lustiga kostymer.

  • DanceMonkeyDance

    Har inte varit inloggad på FL på länge, har varit sjuk, hängig och och galet trött på att vara gravid sista två veckorna men nu är jag back on track {#lang_emotions_smile}.
    Tänkte bara fråga om det är jag som ska välja bok till nästa gång?
    Har i såfall tänkt: Hyptnositören av Lars Kepler...eller kanske känner ni för en mera lätttsint bok än ond,bråd och död?

  • DanceMonkeyDance

    Jamen då blir det Hypnotisören av Lars Kepler till nästa bokträff i juni.
    Tycker också den verkar lite spännande eftersom man har hört rätt mycket om det på tv och i tidningar. Om jag inte minns fel så skulle Lars Kepler inte finnas i verkligheten utan att det är ett gift par som skrivit boken tillsammans. Den verkar spännande iallafall.
    Jag kommer också på Good Enough-träffen den 5 maj, fast bara om jag som Tantemante kan få be snällt om att få åka med någon dit? Blir lite långt för oss att cykla {#lang_emotions_smile}.  För Alemonia du bodde väl ut mot Vikbolands-hållet om jag inte minns fel eller hur?

  • DanceMonkeyDance

    Jag kan tyvärr inte komma ikväll, måste hoppa in och jobba extra ikväll och slutar inte förrens 19.30 :( Hoppas ni får en trevlig kväll och att vädret är med er om ni ska grilla, än så länge verkar det bli fint.

Svar på tråden Bokcirkel i Norrköping del 7