Inlägg från: saltflingan |Visa alla inlägg
  • saltflingan

    Viktig info som MVC- och förlossningspersonal brukar hoppa över

    Jaha, då börjar det dra ihop sig till förlossning igen. Det enda som jag i dimman kom ihåg att förmedla sist var att jag ville ha sen avnavling (tack vare att jag hittat tråden). Det var nog det enda jag hade kunnat skippa för här i Linköping så har man sen avnavling som rutin.

    Men det jag funderar på nu till nr 2 är om det är något speciellt som man ska tänka på med tanke på att jag haft gbs under denna graviditet och hittills ätit 2 kurer kåvepenin?

    Min största oro är dock att lillebror ligger med fötterna neråt och har gjort så så länge som jag har kunat känna honom. Är i v 32 nu och senast idag fick jag se med ul att han ligger med fötterna neråt (precis som jag inte känner det på sparkarna  ). Med tanke på att jag fick första barnet i v 36+3 så skulle min bm ringa till förlossningen nu i veckan och se om vi kunde boka in ett tidigt vändningsförsök om han inte vänt sig till v 35. Men oavsett om han vänder på sig eller inte så vill jag föda vaginalt, men vad ska jag då tänka på vad gäller avnavlingen?

Svar på tråden Viktig info som MVC- och förlossningspersonal brukar hoppa över