Inlägg från: Pillarbox |Visa alla inlägg
  • Pillarbox

    Göteborgare diskuterar vidare kring barnlängtan/graviditet +allt annat mellan himmel och jord 2

    Heeej. jag hänger en smula här också om det är OK =)


    bor i Backa, inga barn men sambo 
  • Pillarbox
    Fru R skrev 2010-04-06 12:40:52 följande:
    Välkommen!! Har ni försökt länge??
    nä vi försöker väl inte direkt. Jag tjatar och han snålar :/
  • Pillarbox
    Fru R skrev 2010-04-09 08:23:33 följande:
    Just det, min dag igår ja... Vi hade biljetter till Konserhuset på kvällen, mera Maria Möller hette den, men vi ville gå ut på middag före då min syster och hennes sambo var hemma med lillstrumpan. Sagt och gjort så tittade vi snabbt på restauragnguiden och hittade ett ställe som Andras hade sett hade fått ganska bra i GP, så vi valde att gå dit. La cucina Italiana tror jag den hette och jag måste bara få berömma maten och servicen och ja allt!! Vi tyckte att vi bara skulle hinna med en huvud och en efterrätt men de hade ingen vanlig meny på det sättet utan mera paket och det sa vi att vi inte hinner med. Inga problem sa han, vi fixar. Vi talade om vilken tid vi skulle vara tvugna att gå och satte oss. Sedan började de servera en massa små rätter "under tiden".... Vi fick fantastiskt gott tunnbröd med egengjorda röror och tapenada, sk streetfodd i form av mini ciabatta med den godaste skinka jag ätit, pizza ala Pietro (ägaren) hummer soppa och kaviarrulle... Alltså jag kan fortsätta för det slutade med att vi åt nio (!) rätter!! Jag har inte ätit så gott och haft en så trevlig och mysig kväll på länge!!! Det är bara att springa dit tjejer!! Helt ärligt, jag kommer nog att bli stammis där!! Ok, skrivkramp här borta.... Får avlsuta med "DET ÄR FREEEEEDDDDAAAAGGGGG"!
    Var det dyrt att äta där?
  • Pillarbox

    det va ju inte så mkt =)  får kanske spana in det stället. lite trevligare att äta ute nu när det blir finare väder

  • Pillarbox
    Cinza skrev 2010-04-09 16:27:26 följande:
    Haha, nej jag kan tänka mig att det inte låter så nyttigt, men det är ingen fara. Även om det är en kombination av nutrilette och naturdiet som finns på ica och överallt så är de kliniskt prövade och helt säkra. Jag har ca 25kg att gå ner så det finns en del att ta av. Jag läste på duktigt innan jag började och pulverdieter är flitigt använda inom sjukvården och det är ingen större skillnad på de olika märkerna. Vi har gjort en utredning förutom spermieanalys. Min läkare tyckte inte det var nödvändigt eftersom min käre man "levererar" som han uttryckte det. Jag har ju blivit gravid ett flertal gånger utan någon större ansträngning. Att det tagit så lång tid för oss beror förmodligen främst på att vi inte haft sex tillräckligt ofta helt enkelt. Sen när vi väl fått till det blir jag gravid men får missfall så det är väl egentligen det som borde utredas vidare.
    jag gick ner 15 kilo med pulver. funkar kanon. man blir lite less på det, men snabbt som attan går det
    lycka till
  • Pillarbox

    usch idag verkar folk ha ett liv. Alla ska myspysa med sina sambos och barn. Grilla och ha det trevligt. Jag väntar på att mitt arbetspass ska börja, min sambo är inte hemma och jag är FRUKTANSVÄRT barnsugen....


    ja godissugen också
    det är ingen bra kväll för mig :D
  • Pillarbox
    Min dag började ju inte så bra =)
    jag mumsar atkinsdieten och viktminskningen går ju inte så snajdans bra :/ vågen gillar inte mig
    var bor alla folken som hänger i denna tråden? Själv bor jag i Hisings Backa
  • Pillarbox
    Pethrelita skrev 2010-04-13 09:18:36 följande:
    Men vissa av dessa dieter, tar inte det några veckor innan man märker några resultat på vågen? Det bästa är att mäta sig faktiskt eftersom vågen oftast lurar då muskler väger mer än fett. Jag bor i Eklanda, Mölndal.
    jag har mumsat Atkins i en månad, Jag vet att man ska mäta sig =) men vågen är ju ett sånt där redskap man är inkörd med tyvärr :/
  • Pillarbox
    Fru R skrev 2010-04-14 21:57:22 följande:
    Ja, varför får man finnar på ryggen för?!? Jag får också det i perioder, men det ska bli skönt att få sola bort dem nu när väder-gudarna ler mot oss!! Tjejer, jag är lite nervös inför morgondagen måstejag erkänna!!!
    det där problemet hade jag innan. jag provade ngn ansiktstvätt från apoteket. det fungerade jättebra. ansiktsfinnar och ryggfinnar försvann nästan helt
  • Pillarbox
    Fru R skrev 2010-04-15 08:35:59 följande:
    Men hur löddrar du in ryggen på dig själv!?!? Eller var det en ständig invit till sambon?? "Älskling, kom och tvåla in min rygg..." Kan funka!!
    =) ja man får liksom dutta på bäst man kan själv =)
    Innan jag blev sambo så var det bara att slå knut på sig själv och försöka bästa jag kunde. Mina satt ganska högt upp.
Svar på tråden Göteborgare diskuterar vidare kring barnlängtan/graviditet +allt annat mellan himmel och jord 2