Inlägg från: levande charader |Visa alla inlägg
  • levande charader
    Mumu skrev 2013-11-08 17:58:38 följande:
    Lammentrecote med västerbottenpotatis, rödlökssås och nötig savoykål.

    Det lät gott, hur gör du tillbehören till lammentrecoten?
  • levande charader
    Mumu skrev 2013-11-18 20:29:24 följande:
    levande charader, västerbottenpotatisen gör jag genom att tunnskiva potatis i matberedare, blanda med kryddor och smält smör och varva med västerbottenost i en form och köra i ugnen en timme. Savoykålen strimlar jag och smörsteker med salt och peppar och så steker jag med cashewnötter på slutet. Rödlökssåsen minns jag inte... men fräst rödlök, rödvin, nåt sött... som får koka ihop och sedan späds med buljong... typ... Den är rätt syrlig i smaken. Och rundas av med mycket smör på slutet. Och lite sambal för hetta om man vill!

    Tack!
Svar på tråden Vad ska ni äta i dag 25