• bela00

    Mola/Druvbörd

    Druvbörden beror på ett kromosomfel och kromosomfelet beror på en sjuk spermie.  Denna spermien kan alla killar bära på så därför behöver de inte genomgå någon utredning när man drabbas av en druvbörd. Så det är även därför den sjuke spermien kan befrukat ett dna tomt ägg som händer när man får en koplett mola. Då finns det ju inget foster. Det har ingenting med vad man ätit eller druckit eller om man tagit någon influensaspruta.

  • bela00

    Vad roligt för dig Supermajjsan. Vad kul att du får göra ett VUL. Jag är nu själv i vecka 15 och måste vänta på rutinultraljudet efter vecka 18. Så efter den 24 maj blir jag kallad till UL. Är fortfarandet inte riktigt glad över detta utan det känns som om det är ett UL jag väntar på. Har inget behov att berätta för någon att jag är gravid med tanke på allt jag tidigare gått igenom och när jag följt tråden här så vet jag att en druvbörd kan upptäckas rätt så sent oxå.

  • bela00

    Det var länge sedan jag kommenterade något här men jag har ändå följt tråden. Sist jag skrev här meddelade jag att jag var gravid. Mitt graviditetsförbud  hävdes i 1 februari, då hade det gått exakt ett år sedan jag fick sista cellgiftssprutan. Jag slutade äta p-piller i december, visst det fick jag inte göra men det gjorde jag i alla fall. Hade ägglossning runt den 1 februari och nu ligger min 30 dagars gamla dotter på soffan och sover. Så jag vill bara säga till dig skräpmola att det kan faktiskt gå bra och att det behöver inte strula på vägen. Sen att man går och är nervös fram till ultraljudet i v 19 för att verkligen se om det är ett foster eller inte där inne. Sen oroar man sig för andra saker och nu har jag insett att jag kommer att oroa mig för henne resten av mitt liv.

Svar på tråden Mola/Druvbörd