Inlägg från: Thelonius |Visa alla inlägg
  • Thelonius

    Mola/Druvbörd

    Epelino skrev 2010-04-14 21:23:27 följande:
    Åh, jag hoppas att du slipper hela  Ema/Co-behandlingen,av den rasar tydligen håret garenterat, plus att som du sa det ska vara jättetufft för kroppen. Jag fick ju en variant av Ema/CO men där de plockade bort endel cellgifter. Jag tycker att dom borde testa att ge methotrexate i.v också  först innan dom går helt ger dig ema/co. När jag åt tabletterna var det 50 mg i veckan, och när jag sedan fick det i dropp var det ca 400 mg under 2 dagar. Håller mina tummar och tår för dig nu!! Mvh E
     Tack det lär behövas!

    Jag börjar bli så sliten av behandlingarna nu. Lämnade in ett önskemål om att få prata med en kurator idag. Jag känner att mitt psyke börjar komma ikapp mig och jag behöver nog bearbeta den sorg jag känner över att ha blivit så blåst på ett syskon till min dotter. Har även grubblerier om jag kommer våga försöka skaffa ett barn till i framtiden.
    Jag hoppar ur min anonymitet (fd skitmola) för jag skäms inte över det jag är drabbad av. Jag är bara arg på skiten!

    Kramar!
  • Thelonius

    Hej!

    Jo jag undrar ni som har fått mens. Äter ni p-piller. Jag gör det och jag har nu haft mens två gånger precis enligt hur det är på p-pillerkartan. Det skumma är att mitt HCG fortfarande är uppe på ca 1100.

    På mig sattes inte kateter vid mina två skrapningar. Jag vet för jag frågade innan (livrädd!)

    Åh vad jag är glad att mina värden halverades till i måndags. Var mycket nära att åka på en starkare behandling. Då hade det varit bye, bye till håret. Men jag ska inte ropa hej ännu. Hotet kvarstår och om det inte går ner 50% efter varje behandlingscykel så blir det starkare behandling. Men hålla tummarna för att slippa kan man ju

    Kramar!

  • Thelonius

    Hej! Fy vad jobbigt för för dig Epelino. När man väl tror att allt är över blir man så blåst på konfekten. Den här veckan skulle varit min sista behandlingsvecka och min picc-line skulle dragits imorgon. Men tji fick jag! Värdet hade först varit nere på 2 men fick sedan upp till 7 under viloveckan. Om det inte är nere på max fem på måndag så blir det en behandling till. Jobbigt när man plannerat en massa skoj för att fira att det är över. Dessutom klantigt av dr och ssk att ge mig falska förhoppningar. Kram!

  • Thelonius

    Nu är cellgiftsbehandlingarna färdiga för min del. Det blev varannan vecka fem dagar i rad i sju månader. Jag har ångest över hcg vid varje provtagning men jag blir piggare och piggare för varje dag. Börjar jobba den 19/9 och ser verkligen fram emot att få tillbaka mitt gamla liv.

    Kram på er alla kämpar!

Svar på tråden Mola/Druvbörd