Inlägg från: Anonym (också ensam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (också ensam)

    misshandlar han mig psykiskt?

    Jag har nu läst igenom allt som skrivits här sen igår...

    Gråter för din skull...förstår att ditt skyddsnät behövs i denna stund.
    Själv har jag över 60 mil till min familj, mina vänner...och när man har det tufft så behöver man dom verkligen!

    Du är på väg åt rätt håll, boka in en tid hos Kvinnojouren - även om det känns fel. Hellre en gång för mycket än ingen alls, eller hur!!
    De kommer att vara ditt stöd i början istället för dina nära o kära...

    Som flera tidigare har sagt, vi är MÅNGA som följer din historia och som håller på dig!

    Styrkekramar till dig <3

  • Anonym (också ensam)
    Anonym skrev 2010-03-31 12:35:43 följande:
    får slkylla på att han ju är sjuk, har feber, men inte ens det skulle bli en "godtagbar" förkaring.. han kommer säga att dom ju vill ha oss där, ungarna vill osv!
    Jag förstår att han kommer att försöka protestera, men du måste hitta det "rätta" att säga.
    Kan du kanske säga att sonen både har feber och spyr - Du står med tvätt upp till öronen, och är helt slut själv?? Försök förklara att du behöver släcka ner o sova all tid som sonen sover, för att inte du också ska bli sjuk. (För om du blir sjuk, så kan du ju inte hjälpa HONOM med hans barn senare tex)
    Lägg till nåt om att feber brukar ju ge med sig efter 3 dgr, så "förhoppningsvis" kan ni ses mot slutet av påskhelgen? OCH att du inte vill smitta ner tjejerna...
    Hoppas du förstår hur jag menar, dra vita lögner - du behöver andrum tjejen!!
  • Anonym (också ensam)

    Jättebra att du bokat en tid, GOOD FOR YOU! {#lang_emotions_smile}
    Tänker på dig!

    Styrkekramar i massor <3

  • Anonym (också ensam)

    Heja tjejen!!! {#lang_emotions_sunny}

    Jag blir så glad när jag läser ditt senaste inlägg! Så skönt det måste kännas att "äntligen" ha tagit steget och berätta även för din mamma. Som jag sa tidigare, kvinnorjouren kommer att vara ditt stöd istället för dina nära o kära-i början, men det är alltid skönt att ha även sitt "gamla" skyddsnät på sin sida. Vi tjejer har ju ett otroligt behov av att få ventilera samma sak massor av gånger, och DET kan ju även de långt borta hjälpa till med via telefon. {#lang_emotions_smile}

    Du kommer att klara dig ur det här!

    Styrkekramar <3

  • Anonym (också ensam)

    Ojoj.....

    Jag hoppas verkligen att du tagit dig till mötet idag! Du behöver en "vän" irl...

    Vill bara säga att jag tycker du är stark!!! Det är verkligen inte lätt att ta steget att lämna någon, inte ens om man "bara" har ett förhållande utan att driva ett företag. Vi kvinnor verkar vara totalt dumma i skallen, lider hellre själva än låter någon annan lida...dvs du mår hellre illa i er relation, än "skadar" honom och gör slut...visst, vi har vår list som övergår mannens förstånd-men det tar tid att starta upp listigheten! ;)

    De åtgärder du börjat fundera på angående företaget verkar oerhört bra, enkla små förändringar som han inte behöver få veta direkt. Snyggt(i mina ögon iaf)!
    Och jag tror som någon tidigare skrev att om du stryper hans tillgångar till "dina" pengar i företaget, så blir det lättare att separera...

    Väntar med spänning på att få höra hur det går för dig...

    Styrkekramar <3

  • Anonym (också ensam)
    Anonym skrev 2010-04-06 14:59:09 följande:
    jag tog mig till kvinnojouren o dom tog emot mig med öppen famn!
    Härligt att du tog dig till mötet, hoppas bara att det blir fler nu när du väl satt bollen i rullning! :D

    Smart drag att kolla in pivata hyresvärdar, du verkar verkligen vara på G...håller en tumme för dig-tänker på dig!

    Styrkekramar <3
  • Anonym (också ensam)
    Anonym skrev 2010-04-06 15:22:00 följande:
    är en sak att tänkta att det ska göras.. men sen är fortfarande problemet att få till att kontakta dom osv.. kan ju inte få ett ton brev från olika privata hyresbostäder hemskickade... då kommer det bli massa misstankar.. men måste få hjälp att våga, att våga lämna!
    Självklart kan det bli jobbigt om man får avslöjande post, men jag tror att om du ringer och pratar med dom, och förklarar att DU måste få ringa tillbaka och säger att du inte kan ta emot post eller så...då måste det ju finnas någon hyresvärd som förstår!! {#lang_emotions_undecided}
    Det kan ju vara värt ett försök, ring upp någon av dom när du kan, och förklara. Verkar dom förstå så är det ju ok, du behöver ju inte inleda samtalet med att presentera dig...

    Förstår att du behöver morska upp dig, är bara glad åt att du TROTS att du är livrädd för hans reaktioner osv, står upp mer för din egen skull nu än när du började tråden!

    Styrkekramar <3
  • Anonym (också ensam)

    Tror att mvc gör test gratis...ring dom!

    Kram <3

  • Anonym (också ensam)

    Jag håller en tumme för att du blivit påverkad av stressen och pressen du lever med just nu! Jag har själv varit utan ett bra tag av den anledningen, men det är ju alltid bäst att kolla för säkerhets skull...du har ju trots allt en hel del annat att bekymra dig om..!

    Styrkekramar <3

  • Anonym (också ensam)

    HÄRLIGT att du känner dig stark!! {#lang_emotions_laughing}

    Angående hans bilbarnstolar; kan du inte lämna av dom hos någon kompis till honom eller så? -för det blir kanske lite mycke saker som måste klaffa om du bara tänkt utestänga honom efter den helgstarten om man säger så...alternativt kan han ju få hämta dom utanför din dörr senare...dvs utan att du är hemma!

    Mobilen, är den inte betald av företaget?...menar, det kan vara värt att bara spärra telefonkortet och sen låta han behålla själva telefonen tänkte jag...

    Och en annan sak, brukar du glömma dina nycklar??? Om inte, gå hellre till nån billig affär-typ clas ohlson eller nåt, köp en NY låskolv och byt den under helgen! Glöm inte att ge ena nyckeln till hyresvärden förstås... ;)

    Försökte bara läsa din "plan" kritiskt. Du har berättat att han är lite "klurig" av sig, och därför tycker iaf jag att du inte ska försöka tajma så många grejer samtidigt. Det du kan lösa på annat sätt än just när du ska ta bilen o dina kläder, fine-gör så istället..! :)

    Styrkekramar <3

  • Anonym (också ensam)

    Tycker din plan blir bättre och bättre..! ;)

    Jepp, börjar du redan nu så är det inte så konstigt att du "rensar ut" innan din sk flytt. Bra tänkt!

    Du verkar ändå ha tänkt igenom tanken om nycklarna, så då är det bara att köra på på din ursprungsidé...

    Synd på mobilen, men om du tror att han "bara" kommer att knorra och sen ge med sig...ja, då är det ju inget att oroa sig över! :)

    Jag tänker fortsätta ha koll på tråden,
    om inte annat så för att peppa om du behöver det!! :D

    Och bilstolarna, kan inte dom "bli kvar" om du städar ur bilen lite snabbt hemma hos honom då du lämnar honom? Mamma ska väl ändå inte behöva åka i en skitig bil ;)

    Jaja, du ordnar det säkert..!!! :D

    kram <3

  • Anonym (också ensam)
    {#lang_emotions_flower}

    PEPP PEPP PEPP..!!! :)

    Har inget annat att tillägga, vill bara att du inte ska tappa fotfästet nu.

    Eller jo, nåt måste jag säga-apropå maten; Har ni såna samtal redan så är det också ett tecken på att ni är fel för varandra. Om man har olika åsikter om hur maten ska lagas till, då ber man väl om att få göra sin egen variant istället! :P Dvs, tar över matlagningen...och det gör ju att man får fler varianter på de vardagliga maträtterna man trots allt måste göra för att inte svälta..! :)

    Styrkekramar <3
  • Anonym (också ensam)
    Anonym skrev 2010-04-08 11:11:28 följande:
    ... men nu ska jag ju föröska avsluta detta lite fint, hur fan jag nuska våga! men måste föröska fokusera så jag får detta gjort! är ju "egentligen" inge svårt o bara skicka ut honom, men finns ju ändå den där "spärren" i mig!
    ska äta lite frukost nu sen städa mitt hus, inför visningen!o då ska han allt få plågas med min musik när jag städar! HAHAHAH
    Du är en sån där KVINNA vet du, kan inte låta bli att tänka på andra-men som man säger, tar man mod till sig så går det!!! ;)

    *gnolar radiodängor i sympati, samtidigt som jag själv gnor på kakelfogar emellanåt*

    {#lang_emotions_tongue_out}
  • Anonym (också ensam)
    Anonym skrev 2010-04-11 22:05:50 följande:
    usch nu börjar jag vackla! fan! nu känns det som att jag sitter i en rävsax igen, det kanske inte är så farligt ändå?!?!?! varför ska jag känna såhär NU för? imorgon ska jag skjutsa honom hem till sig, o börjar få en jobbig konstig känsla.. igår kom "kärleksförklaingen" o idag har han varit ganska gullig mot mig (köpte glass o godis åt mig för jag är sjuk)... det har även ringt två som vill beställa saker från oss..  o nu sitter jag här, när saker kanske börjar kännas bättre.. o velar! jag kan ju alltid föröska med firman själv.. men kan bli lite svårt, o kommer inte tjäna lika mycket heller!men börjar ju komma igång lite nu.. FAN!känner mig kluven, o vet inte hur jag ska våga detta! är som en karusell som snurrar o jag kan inte hoppa av!
    Hej där! Inte vackla nu...du har en plan, följ den!!!!!
    PEPP PEPP PEPP PEPP {#lang_emotions_laughing}{#lang_emotions_tongue_out}{#lang_emotions_sunny}

    Angående firman, ta in jobben om du känner att du orkar med det...annars är det inget måste, de eventuella kunderna kan leta någon annan leverantör. Det är ju trots allt DU som står för företaget-glöm inte att be om hjälp med allt som rör pappersarbetet bara...
    Har hört av någon att det tar minst 2 år att få en nystartad firma att "balansera ut" eller vad man ska kalla det, alltså typ att då först börjar pengaflödet funka. Orkar du hålla på så länge om det skulle behövas? Tänkvärt iaf...men jag är absolut ingen expert, kolla med någon som säkert vet!

    DU KAN, DU VILL, DU VÅGAR!!! {#lang_emotions_wink}

    Styrkekramar <3
  • Anonym (också ensam)

    Blir så glad för att du äntligen känner dig stark inför ditt beslut! :D

    Jag säger bara GO GIRL!!! DU ska få det bra nu, allting löser sig...

    Styrkekramar <3

  • Anonym (också ensam)

    TS, du är så stark även om det inte känns så!!!

    Jag håller med Tess och Miss Cee, läs igenom din egen tråd...den är nog det du behöver för att få den sista orken du behöver för att VERKLIGEN ta dig ur ert förhållande!

    Till TS:s Mamma; Hoppas du läser din dotters tråd och hjälper henne den sista biten, och med att reda ut allt som följer efter att det definitivt är över!!

    Vi håller på dig TS,

    Styrkekramar i massor <3

  • Anonym (också ensam)

    PEPP PEPP PEPP!!!

    Sluta låta dig ledas av honom!!! Klart han ringer, klart han bönar och ber...HAN kommer naturligtvis att släss med näbbar o klor för att DU ska försörja honom igen!!! =O

    *Om ni pratade i 2 timmar i helgen, har ni då inte sagt allt som behöver sägas?
    *Du sa det själv; han kommer förmodligen att bli värre om du skulle ta honom tillbaka!!!
    *Ring någon du känner att du får stöd av, exet eller mamma eller kvinnojouren!!

    DU mår dåligt av ert förhållande, DU får lida för att han inte kan hantera sin egen ekonomi, DU har en son som du älskar och vill ge så mycket mer än det du ger idag!

    KOM IGEN; DU ÄR STARK!! =D
    Han är inte värd din kärlek, du ska inte gå under för att han ska kunna leva...

    KRAAAAAAM <3

  • Anonym (också ensam)

    Jag stämmer in i de övriga klapparna på ryggen!! Du har verkligen varit duktig, och jag är också stolt över dig!!! :D

    Styrkekramar <3
    Hoppas du verkligen klarar kontakten ni har just nu bara.... ;)

  • Anonym (också ensam)

    De senaste insläggen är hårda...men det är sant.

    Tänk efter tjejen, du måste visa på alla sätt att det är över.

    Inte ska han bo hos dig, inte ska han få *gos*-ens om du vill själv!, inte ska han få äta mat o utnyttja dig ekonomiskt...och framför allt - inte ska han påverka dig!!!

    Ta bort din skyddande hand från hans rygg, han skulle ju bort ur ditt liv!!!

    Styrkekramar <3

  • Anonym (också ensam)

    Vad händer? Nu har det varit tyst ett tag från dig TS, och jag börjar bli orolig över att de som befarar att du kan trilla dit igen har rätt...snälla, hör av dig så vi som följer tråden vet om du behöver mer pepp eller om allt sker enligt din "plan".
    Din första plan har du ju faktiskt inte följt riktigt, så jag hoppas verkligen att du har en ny i alla fall!!

    Styrkekramar <3

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?