Gör du din egen bearnaisesås?
Ja, som rubriken lyder - gör du det?
Ja, som rubriken lyder - gör du det?
Alltså, halvfabrikat i all ära, men PULVERSÅSER kan man ju bara inte köpa. Pulversåser är väl typ det enda halvfabrikat som inte har ETT ENDA näringsämne i sig, inte EN ENDA ingrediens som gynnar hälsan. Det är BARA utfyllnad och kemi.
Äter aldrig beasås dock.
Funnes det Eriks färdiga kylda, i Scotland, så skulle jag köpa den. Men det gör det nu inte så jag gör min egen på snarlikt sätt som trådstartaren!
Köper Erik Lallerstedts. Vi har länge pratat om att testa göra egen, vi kör lchf så det blir mycket fet sås, men vi har aldrig tagit tag i det. Och Eriks är ju så jädra god så vi lär nog aldrig testa heller.
pulversås här, orka fixa när jag bor själv
Jag har aldrig nånsin gjort egen.
Har aldrig testat men jag är rädd att misslyckas o då kommer jag aldrig mer att försöka.
Jag är inte särskilt förtjust i den såsen, varken den på pulver eller den riktiga. Men om jag nu skulle ha den hemma så blir det den på pulver. De flesta andra såser som gräddsås, rödvinssås, svampsås mm gör jag nästan alltid själv men inte bearnaisesås eftersom jag inte anser att den är värd att lägga energi på.