Inlägg från: skrattmaja |Visa alla inlägg
  • skrattmaja

    Runt juni kom de ut - del 17

    tina, ryser när jag läser ditt inlägg och kan inte annat än att instämma i att jag undrar vart världen är på väg! den är hård o tyvärr ganska kall!


    rossan, du är en klippa! uppskattar otroligt mycket att du fixade ny tråd!
    har inte glömt dig, paket kommer om några dagar!
    dumss, härligt med påskäggs letande, det fick johanna göra tillsammans med mina kusiner, de är fövisso runt 20! men vi var hos dem på påskafton!
    vi har haft en lugn helg o repat oss fr förskylningar, emilia börjar nu bli fri fr hostan äntligen!
    har haft grillpremiär och umgåtts med min familj ff o fm strular ju som vanligt
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja
    ang dop så har vi också haft du vet väl om att du är värdefull!
    på emilias dop hade vi Blinka lilla stjärna efter önskemål av Johanna, den gick sedan över till Gud som haver....
    otroligt bra för alla var med och blinkade med händerna!
    är det bara jag som tycker himlen måste sakna en ängel leder tankarna till ngt helt annat än ett dop! 
    http://www.dopguiden.se/  finns det psalmer som man kan lyssna på och dumas har helt rätt, det gungar så fint ... är en mysig psalm som vi haft på dop!
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja

    ursäkta att jag inte svarade er alla men jag har lite dåligt med tid idag..maken fyller år imorgon o som vanligt är det mina föräldrar som kommer samt ev min syster m make...fast maken säger att det inte gör ngt att de andra inte kommer vet jag att det gör det egentligen så jag ska fixa lite fint här hemma tänkte jag så allt är klart inför morongdagen när han kommer hem ikväll!


    trevlig helg på er, jag vill också gå på mässa!!!
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja
    Mamsie skrev 2010-04-15 15:40:56 följande:
    *klottrar i vänta-barn-tråden* Guuuuv så surrealistiskt! Jag är 46 och gravid
    tycker att det är så härligt!
    hoppas att du får må bra!
    ang överdragsbyxor så fyndade jag  i förra veckan på den lokala klädförmedlingen! Hade lämnat in kläder som jag glömt bort, de var sålda, fick dessa kläder o har fortf pengar innestående!!! kändes riktigt bra!
    rossan, härligt att få lite sol på sig! även jag har fått lite fler fräknar!
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja
    tessekd, jag såg efterkoll som en chans att få presentera Johanna resp Emilia för bm! Hon har ju lyssnat på deras små hjärtan, sett till att jag mått så bra jag kunnat under grav så jag tyckte det var kul att de fick träffa dem också!
    Jag tyckte det var skönt att få prata om förlossningen med min bm, men antar att det beror hur nöjd och trygg man känner sig med henne/honom!
    Hoppas de som varit krassliga och sjuka har piggat på sig nu och att inte fler har blivit sjuka!
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja
    lovis, jag läser din blogg och varje gång förundras jag över hur starka ni är! Hoppas verkligen att S får stanna tills hon är frisk nu fr dessa bakterier och att hon återfår lite mer aptit! 
    tina, hoppas att det reder sig på bästa sätt och att det inte blir så utdragen process! Synd att man inte bor närmare för då skulle man ju kunna ställa upp o ta hand om killarna, jag är ju i allfall hemma o pysslar mest hela tiden!
    dumas, inte konstigt alls, jag tycker att kroppen fortf lever sitt eget liv ibland och man undrar vart det kommer ifrån!
    mamsie, imponerad att du tycker att det är lättare att sluta med kaffe än att knipa så är det då rakt inte här....
    jolan, duktiga killen ni har!
    kreativ, hur har ni haft det med kalasen? var födelsedagsflickan nöjd?
    Ang kaffe så förknipar Emilia kaffedoft med mellanmål!!!! Så fort hon känner lukt av kaffe om man är ute så tar hon till sitt Jag är fikasugen ljud Vet inte om det är så bra! Det är ju inte kaffe hon vill ha utan helst en banan!!! 
    jag läser men det händer inte så mycket här hos oss, dagarna rullar på o även jag har dåligt med energi vissa dagar så otroligt fånigt för jag har ju det verkligen inte hårt eller jobbigt på något sätt!
    Men det är mkt tankar, det mesta snurrar ju om jobb, det är dåligt med napp men äns å länge inte ngn panik men det är ju tråkigt att få ett nej jag skulle vilja komma på några intervjuer o träna för jag vet att jag kommer att bli nervös vid ett sådant tillfälle!
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja

    börjar med detta med kalas på Johannas dagis har det bara varit en inbjudan hittills på alla år så jag tror inte att vi kommer att bjuda in dem på kalas, inte alla i alalfall utan kanske de som hon leker mest med, fast det behöver ju inte bli kalas som jag ser det,man skulle ju kunna bjuda in till en sommarlunch, men vi får se!


    Här brukar vi bjuda in de kompisar vi umgås med regelbundet utanför förskolan! Det brukar vara svårt att få till kalas tycker jag, men tror det berodde på att det var kring midsommar förr året johanna fyllde o många åkte redan dagen innan!!!
    tror att det blir som vanligt, blandat släkt o barnkalas!
    Det vi klurar på är om Emilia ska ha eget kalas två veckor innan Johanna el om vi sk fira bägge vid ett o samma tillfälle!
    Jag tycker egentligen två kalas men tror att det kan bli svårt att få igenom det för maken....
    rossan, trevligt de har det på Ares förskola, hos johanna samlar de ihop alla som fyller en o samma månad till kalas o vid detta kalas som är på em, så blir det en liten glass efter smörgåsen på mellanmålet! sjunger gör de den dagen de fyller år samt denna kalasdag!
    Låter som du har ett tufft möte framför dig i veckan rossan, men hoppas att det går, så bra som ett sådant möte kan gå!
    Dumas, jag söker det jag kommer över, har dock inte sökt ngt formellt inom akademin för det finns inte ngt ute o jag har inte tagit tag i att skriva egna ansökningar ännu, känns som moment 22 för mig, vissa instanser som jag kan söka pengar ifrån vill att jag ska vara anställd, o vissa forskare tar inte emot om man inte har egna pengar med sig.... borde ingå en kurs i detta udner forskarutbildningen.....Men har ett par andra intressanta jobb, ett är tom på rätt utbildningsnivå!!!
    Nu ska jag packa badväskor o lite pic-nic för det ärdags att bada idag!!! så mysigt! tänk att man ser fram emot måndagar under hela veckan, det är första gången i livet tror jag det är så<3
    ta hand om er stora o små! kramar till er alla!
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja

    missade ju en sak ..


    tessekd, anledningen till att jag inte kunde jogga var att all mjölk gjorde mig så extra tung i bysten, det räcker gott som det är i vanliga fall och vanlig sport BH kom jag inte i under amningens första del!!! 
    anledningen till att det blev promenader och promenader för mig!
    lillaA, hoppas att pannacottan blev bra! det är verkligen gott speciellt med en liten fruktsallad!!! mousserade vin låter inte dumt det heller.... här laddar vi ju inför kommande semester! bra o tur att johanna får ha fullt bagage
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja

    Är så glad! Ääntligen händer det saker på Johannas förksola! eller dagis som fröknarna säger själva!


    De ska göra om avdelningnarna, idag finns det två småbarn 1-4 år och sedan 2 st storbarn där en är språkavdelning. Fr 31maj ska det vara en småbarn en mellanbarn och sen de två för storbarn som det är idag! 
    johanna kommer att gå på mellanbarn fram till skolstart då det ser ut som det finns plats för henne på storbarn! 
    Känns bra att de tar tag i det hela och det har kommit lite nya personal nu också de har varit underbemannade sedan i julas! fick papper om det i onsdags men jag hann inte läsa ordentligt förrän idag!
    hoppas att ni alla har bre helg, här är det lite förberedelser som gäller inför resa! johanna o jag har varit hos frissan, parallellt satt vi i varsin stol med varsin frissa o skvallertidning i knät!!! synd att man inte hade kamera med sig! lite avis på johanna för hon fick sprayfärgshjärtan i sitt hår
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
  • skrattmaja

    gratulerar alla nublivna o blivande fyråringar iklump!!! Hoppas att ni har toppen födesedagar!


    Här är jag fortfarande i ngn form av semesterrus, vi har ju varit hemma inågra dagar men idag är första vardagen. VI har haft det otroligt bra allt har funkat och vi kan inte klaga på ngt ( jo litepå klantiga piloter som flög genom istället över ett åskvädet vid korsika så vi blev träffade av blixten)
    sardinien o alghero kan jag verkligen rekomendera om ni inte har varit där! blir ju så bortskämd när maken byter språk.... det passar honom bättre på ngt vis att prata sitt andra språk!
    läste att ni dislkuterat cyklar men jag är ju sent ute med mitt svar, johanna fick en 12" dels är hon ju inte så lång men sen är ju detta hennes första tvåhjuling p då kände vi att det är bättre att hon kan handskas med cykeln o att det är kul att cykla än att kämpa med en lite för stor cykel! affären hade bra deal köpte fjolårets färg samt att vi har ju en lillasyster som kommer att anv den om några år
    tina, kalasbild, spontana bilder ger ju mer om än fina fotografbilder är fina på ett anant sätt
    casa, så kul med kamera systemdigital finns på vår önskelista också tillsammans med ny mobil o dammsugarrobot!!!
    casa igen o ni andra som bär barn i sele o sjal, vi köpte ju manduca sele ivåras o vi är så nöjda med den funkar hur bra som helst att bära såväl johanna som emilia! den måstte tvättas efter en vecka på semester glass o jordgubbsfläckar
    ang fläckar så gillar jag också vanish fast galltvålen tycker jag bättre om, känns lite mindre kemisk!
    nu när emilia sover försöker jag förbereda mig för en intervju ska på första jobbintervjun på fredag o det är för ett jobb jag verkligen vill ha!!!!
    har en fråga till er när jag läser om puckade BVC etc, har ni fått kallelse till 4års kontroll eller har ni bokat den själva? vi har inte fått ngn tid men jag tänkte ta upp det med dem i veckan när vi ska på 1 års koll med Emilia!
    bävar lite för dessa tester med johanna för jag tror inte att hon kommer att vara så samarbetvillig, hon vet ju att hon kan så varför ska alla andra veta det????
    ritade massa fina saker nu på semestern o jag som varit orolig för det, men nu kom det träd blomma o tom ett snett hjärta! tydligen har min syster lärt henne det!
    antar att jag missat en massa men det är inte för att jag är elak mitt huvud snurrar av en massa tankar just nu.... i har ju alla fall hittat födelsedagspresent till emilia o kalaset håller på att ta form.... jag o johanna får som vi vill ett kalas för emilia o ett för johanna!
    Johanna tyckte så synd om emilia om inte hon fick ett eget, var ledsen en hel kväll när maken tyckte vi skulle fira emilia på johannas födelsedag! inte det att hon ville ha sitt kalas själv utan att det var viktigt att vi firar emilia också!
    ursäkta mitt långa inlägg,s ka försöka bli bättre att skriva till er men som ni vet det är mycket fastän man är hemma!
    skratt-maja numer mamma till johanna och emilia ♥
Svar på tråden Runt juni kom de ut - del 17