• Svar på tråden Runt juni kom de ut - del 17
  • Tessekd

    Här har det varit regn regn och åter regn ett tag nu. Imorgon hoppas vi att det är över och åker till Strömstad ett par dagar . Ska bo hos några kompisar som har stuga där nere. Shit vad mkt packning vi har åstadkommit nu ikväll!!! Inte klokt..får nästan skämmas när vi kommer imorgon .
    Hoppas att ni andra har det bra.


    Nellie 4/6-06 & Minna 8/2-10
  • Lovis 1

    bodi: Jag förstår ditt missnöja med bm. Kanske inte läga o byta men kan du inte gå förbi henne o åka upp till förlossningen om du e orolig igen? Om du inte känner baby måste du åka in!! Be att få komma o prtat med en bm på förlossningen ang just den kommande förlossningen! Lycka till!

    tesse: Visst är det så, all packning... Jag skäms med lite när vi kommer... men det är ju nästan lika mkt om man stannar 2 dagar som 1 vcka... allt ska ju med. Ha det så mysigt i Strömstad.

    Ni som läsr min blogg vet ju att vi har en barnfri helg nu. Så jag ska kila igen. Står o stryker lite. Har ett berg o det är så förtvivlat skönt o bli av med lite rentvätt. Sedan njuter jag med. Läser en bok. Gått på gudstjänst alldels själv i fred. Och köpt en ny systemkamera. En från sony. Så jag kan använd amina gamla minolta-grejer. Hoppas jag kommer vara nöjd med den! Dyr var den i alla fall. Fast 1500 billigare än vad jag räknat med. Han sålde en enklare variant till mig, för den andra var för komplicerad tyckte han. Och jag håller med. Jag är amatör och vill ta snabba bilder per automatik med, inte bara manuella inställningar.

    För övrigt njuter jag rätt mkt av sommaren. Nacken o värken kommer o går. Varje dag har jag ont. Men deppar itne ihop fullständigt. Har mkt glädjeämnen i livet som piggar upp!

    I kväll kommer trollungarna hem igen. Som jag längtar.

    KRAM


  • Simon 060531

    Jag är så stolt över min son som cyklar själv utan stödhjul. Vi cyklade 8 km häromdagen och då var det sjätte gången på cyklen för Simon.Solig

    Bodi: Vi ska på Karlsson på taket i Kalmar den 27 juli. Är det något som ni ska på?


    Mitt barn, får jag ge dig en gåva så ger jag min kärlek, mod, lycka
  • amasonas

    Duktiga SimonGlad

    hinner inte mer nu, ska jobba kvällen.

    KRAM på er alla!! 


    Jamie030405 Anton060524 Emil080406
  • Bodi

    Simon: Har inte ens hört om det men det lät jätte mysigt kan man få tag på biljetter tro du?

    Nu kommer denna dagens gnäll. Har spederat 4 timmar inne på förlossningen igen. Hade så sjukt ont i magen att jag kallsvettades och tillslut svimmade. Jag var ensam med barnen hemma. Ringde mamma och hon kom direkt. Hon hittade mig på golvet.
    Åkte in och läkaren trodde det var magkatarr. De kollade noga allt.
    Gör verkligen magkatarr så ont?
    Jag fick i allafall åka hem igen efter några timmar och jag har fortfarande ont.. inte som jag hade innan men det ömmar än.
    Känns så löjligt såhär i efterhand men det kändes sjukt obehagligt i dag.
    Mitt blodtryck mätte 140/98 det tyckte jag var högt men de sa ingenting om det.


    Stella & Elsa
  • Det blåa huset
    Bodi: 140/98 är väl jättehögt? Speciellt med din bakgrund. Magkatarr kan göra så ont, jag vet. Ska du komma tillbaka igen eller tyckte det inte att det var något mer med det? Skönt att det är nära nu, snart nog är lillebror hos er.

    Här händer det inte mycket. 10 dagar kvar idag och jag har små förvärkar, mest som obehaglig mensvärk. På kvällarna och mot natten blir det värre, kör lite andning då. Svärföräldrarna missar bebis ankomst men de får väl kommer ner om någon vecka och hälsa på oss igen.
    Are 19/5 -06, BF 31/7 -10, aresmamma.blogspot.com
  • Bodi

    Rossan: Det var riktigt hemska smärtor. Jag trodde seriöst att den övre delen på livmorden skulle spricka för det kändes så ungefär. Nu idag är det bättre men jag är fortfarande öm i magen och jag vågar knappt äta nåt för jag är rädd att det ska börja igen. Ska ta mig ner till äffären och köpa nån soppa tänkte jag.

    Jag reagerade på blodtrycket igår men eftersom läkaren inte sa nåt tänkte jag att det inte var nån fara.
    Idag är jag bara matt och trött så jag försöker hålla mig lugn. Jag tror att jag stressat för mycket. Känner att jag har lite mycket på mina axlar förtillfället men det är ju mitt egna fel också eftersom jag tar på mig för mycket.

    Jag hoppas din lille bebis vill komma ut snart. Den är ju färdigväxt nu


    Stella & Elsa
  • amasonas
    Bodi: Usch vad jobbigt, jag har magkatarr och det kan göra asont men det som gör ondast var när jag hade gallbesvär, kändes ärligt talat om en förlossning! Trodde något hade exploderat och pajat , det satt mest i ryggen kommer jag ihåg. *burr* hemska minnen.....

    Rossan: Snart fyller ju jag år, på ditt BF närmare bestämt och nu är det dags att föda för digFlört Hoppas lilltjejjen vill ut snarast!
    Jamie030405 Anton060524 Emil080406
Svar på tråden Runt juni kom de ut - del 17