Inlägg från: Michelle Ö |Visa alla inlägg
  • Michelle Ö

    Kristna se hit! (Del 20)

    Hej! Kikar in här! Är kristen och bor i Lindesberg utanför örebro... Väntar barn nr 3! Verkar vara en trevlig kristen tråd! Någon som ska till Torpkonferensen i sommar?

  • Michelle Ö

    Betania: då förstår jag att du åker dit! Nyhem var längesen jag var till.... 2001 sist tror jag! Vad brukar ni prata om och diskutera, be om i denna tråd?

  • Michelle Ö
    tjötas skrev 2010-06-02 15:13:01 följande:
    Allt som faller oss in... Ibland behöver man förbön för något, ibland vill man dela med sig av nåt tacksägelseämne. Ibland vill man bara berätta nåt trevligt . Det finns inga regler, förutom att vi brukar be "tillfälliga besökare" som har diskussions-frågor om kristen tro att skapa separata trådar för det som vi kan besöka och svara i. Vi vill inte att denna tråden ska bli en "försvars-tråd". Ibland diskuterar vi dock saker internt. Typ. Nån annan får säga till om jag beskriver konstigt!
    Okej då hänger jag med! Härligt forum, har inte hittat något liknande på nätet! 
    Måste bara få säga att jag är så glad och tacksam för allt i mitt liv! Fick ett litet bönesvar igår!
    Vå AC i bilen pajade i tisdags, och alla vet ju hur jobbigt det är med småbarn och öppna fönster osv. Vi har verkligen inte råd att fixa AC, då vi rustar på vårt hus, så jag bad att den skulle fungera igen! Och nu gör den det! Man kan även få sådana små bönesvar från herren! Han är med en i alla situationer, stora som små!  
Svar på tråden Kristna se hit! (Del 20)