Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk

    .:.:.LEK: från A till Ö.:.:..

    flygrl skrev 2021-11-19 20:33:18 följande:
    Diskbänk

    (@kokosnötmjölk: Kul att se dig! smile1.gif Ja just det, Edinburgh förstås. Och Skottland är ju nån sorts land, helt klart även om jag aldrig riktigt fattat hur Storbritannien funkar. Men Skottland va ju ett land även innan dom blev delar av Storbritannien och kanske bryter dom sig loss igen. Lite lustigt att i friidrott tävlar skottar ihop med engelsmän, walesare och nordirländare under samma flagga medans i fotboll kör dom var för sig. Komplicerat det där, indeed.
    Men helt klart skulle jag också räkna Edinburgh som en huvudstad! smile5.gif
    Tack
    Ja, det är ganska oklart att Storbritannien ibland spelar som ett land och ibland som separata länder. Jag har inte heller full koll på hur Storbritannien fungerar iom att det är så komplicerat. En släkting som bor i England tror att Skottland kommer bryta sig loss från Storbritannien när Brexit är klart. Så den risken finns väl absolut, vi får se vad framtiden kommer med  
  • kokosnötmjölk

    Åland 

    (Vet att Åland inte är klassat som ett land officiellt men eftersom vi är tämligen ensamma om att ha Å, Ä och Ö i vårt alfabet var Åland det närmsta jag kunde komma på )

Svar på tråden .:.:.LEK: från A till Ö.:.:..