Inlägg från: Anonym (Jag) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jag)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Haha! Jag kom på en rolig grej nu.

    Jag och min sambo hade flyttat ihop några månader tidigare, men vi var fortfarande lite pryda, så ingen av oss talade om när vi skulle skita osv.. Tjejer skiter ju inte ;)

    En gång kom vi hem och hade druckit på kvällen. Så gick jag in på toa och sket, och så blev det STOPP i avloppet! Jag höll på och dog! Jag kan inte tala om det för honom, han ska väl inte se mitt bajs!

    Så jag gick ut och låtsades som ingenting.. hoppades att han inte skulle gå på toa. Så blev det strömavbrott, och jag blev kissnödig. Han sa samtidigt att han måste nog gå och skita (han hade ju druckit, så skämdes tydligen inte). Jag tänkte bara "Nej nej nej!" Han sa att jag kunde gå och kissa först.

    Jag sa att jag är mörkrädd (har inget fönster på toa) Så jag skulle gå ut och kissa istället. "Ok, då skiter jag så länge" sa han. Så jag gick ut och kissade, och sen kom jag upp igen. Han sa ingenting. Vi gick och la oss, och nästa morgon skulle han kissa och skrek "Vafaaan! Vad har hänt?!"

    Och jag min fegis sa att "Det var du älskling, du bajsade ju inatt!" och han sa "Ja justja, det gjorde jag ju.. shit, jag har inget minne av att det blev stopp i toan!" Och sen rensade han det. Min skit simmade runt där tillsammans med hans. Han tyckte att han hade visst bajsat jävligt mycket.

    Då hade han alltså gått in i mörkret, satt sig på toa och skitit utan att se att det redan var stopp xD

    Ungefär ett år senare berättade jag för honom att det egentligen var jag, pinsamt då, men nu skrattar vi åt det xD 

  • Anonym (Jag)
    Anonym skrev 2010-10-13 22:16:28 följande:
    Alltså det där gav mig kvällens skratt! Tack!

    Jag ska bjuda på en tillbaka. Fast det är 10 år sedan känns det fortfarande lite jobbigt... Skulle aldrig berätta för någon IRL.

    Jag gick förbi en lekpark som jag lekt mycket i som barn med världens största rutschkana. Den finns hemma hos min faster där jag var på besök. Och jag fick någon typ av nostalgianfall så jag bestämde mig för att åka. Jag klättrade upp och kastade mig ut på kanan. Jag fick upp superhög fart och när jag kom ner var det nåt gupp på slutet som kastade mig upp i luften och fick mig att dunsa ner på svanskotan precis på kanten av kanan. Jag kände som att nåt i mig liksom sprack. Ont som fan hade jag och jag var helt bedövad i hela mellangärdet av smällen. Jag linkade hem mot fastern (föremjukad av smällen som iaktagits av flera människor) och märkte på vägen att trosan kändes väldigt tung inuti byxan. Väl hemma kastade jag mig in på toan och surprise surprise - där låg en korv! Jag fick spola ner den, ta av mig trosorna och försöka gömma de i massa papper. Att sedan smyga ut i köket och slänga min pappers boll i storlek alá fotboll medan de andra satt och fikade i köket var typ omöjligt. Sen blev det comando resten av dagen i ett par low cut jeans och en ömmande svank. 

    Hoppas du kan lägga din olyckliga historia bakom dig och kanske till och med skratta åt den om sisådär 10 år. :) 
     "surprise surprise - där låg en korv! "

    HAHAHAHA Det där gav fan MIG kvällens skratt! xD

    Jag har ännu en, fast detta hände när jag var kanske 6-7 år.. visserligen ett barn, men när man är så pass gammal så ska man inte ha några "olyckor" xD

    Jag och syrran var ute i sandlådan och lekte, och så kände jag att jag blev vääldigt skitnödig. Jag satt kvar så länge jag kunde, det var ju en bit in till toaletten. Till slut kunde jag inte hålla mig längre, utan SPRANG över gräsmattan, med händerna hårt tryckta mot baken för att förhindra en olycka.

    När jag kom fram till dörren så hände det. En klutt kom ut i byxan!! Jag fick panik, guud så pinsamt! Så jag drog av mig byxor och trosor och tryckte ner i en stövel i hallen, sprang in, torkade mig och bytte om till nya kläder. Sen sprang jag ut som om inget hänt.

    Några veckor senare hittade mamma mina nerbajsade byxor och blev INTE så lycklig... Hahaha fy vad hemskt det var!
  • Anonym (Jag)
    Körv skrev 2010-10-14 16:36:33 följande:
    Hahaha, vad glad man blev av att läsa här. Jag kan dela med mig av äcklig händelse som inträffade förra året när jag var på festival.

    Det var sent på kvällen och jag kände att det var dags att tömma blåsan efter alldeles för många öl. Festivalområdet omgavs av skogar och ängar, och eftersom vårt tält låg närmare skogen än bajamajorna tänkte jag att det skulle vara smidigare att gå ut där och kissa än att ställa sig i lång bajskö och vänta.

    Sagt och gjort, jag marscherade vingligt ut i den mörka skogen och letade upp ett (vad jag trodde var) diskret ställe att tömma blåsan på. Jag började kissa men efter en liten stund kände jag att jag nog även skulle kunna lägga en kabel också. Varför inte liksom, var ju ändå åt helvete ute i skogen någonstans.
     
    Satte mig ner och började pressa som aldrig förr. Tryckte och fes av alla krafter. Plötsligt hörde jag röster i närheten. Torkade mig snabbt och var just i färd med att dra upp mina byxor när jag märker att två människor ligger och stirrar in i mitt anus. Jag hade alltså satt mig en halvmeter ifrån ett kärlekspar och tömt tvåan. Generad sprang jag där ifrån det snabbaste jag kunde, med byxorna fortfarande neddragna. Tur att det var mörkt ute, annars hade jag fått åka hem.
    HAHAHAHA Jag sitter och garvar högt!!
  • Anonym (Jag)
    Anonym (skogsbajsaren) skrev 2010-10-14 20:38:08 följande:
    HAHAHAHAHA.... skiten sprutar :D
    Hahaha ja inte var det fast konsistens inte! xD
  • Anonym (Jag)
    Anonym (kul tråd) skrev 2011-03-18 23:36:00 följande:
    Min kompis var ihop med en riktig sportig kille, han drog alltid med henne ut i skogen på promenad eller jogging. En gång så blev hon akut nödig, och var tvungen att sätta sig och bajsa i skogen. Som "papper" fick hon ta hans dyra superunderställ-långkalsonger, vilket han snällt offrade för hennes skull. Hon lät dem dock ligga kvar i skogen, eftersom de kunde bara tvättas i låg temperatur, och det ville inte hon. Någon vecka senare, var de tillbaka i skogen, och då hade någon snäll stackare hängt upp långkallingarna i ett träd... (så där som man gör om någon tappat en vante) De kom inte med hem den gången heller... Skrattande

    Var i Spanien med mannen, ute på en långpromenad efter en god paellamiddag, som ville ut, NU!  Var tvungen att sätta mig och bajsa, och inspirerad av min vän, använde jag min vita bomullscardigan... Efter tvätt på 95 grader, var den vitare än innan hehehe.... 

    Innan jag och mannen hade analsex första gången, hade vi läst om ett par som hade analsex på första dejten i duschen, och det hade blivit lite övertryck i baken, så det kom en dusch på kaklet... Men de fortsatte att vara tillsammans Glad 
    Vi skrattade åt det där, och om det någon gång  skulle hända en olycka, så är det inget att göra åt det annat än att skratta. Men än har det inte hänt! 
    Hahaha, en middag som ville ut, NU! xD 
    Skrattar ihjäl mig xD 
  • Anonym (Jag)
    Anonym skrev 2011-05-26 02:29:20 följande:
    Är denna sann?? man brukar ju inte gå kvar med bajjet i brallerna ju...?
    Man brukar inte skita ner sig i vuxen ålder heller... ;)
  • Anonym (Jag)

    Jag trodde aldrig att det som hände mig under semestern förra veckan skulle kunna hända.

    Jag och min sambo skulle åka till Gotland förra måndagen. När det var dags att gå ner till bildäck så kände jag att jag började bli lite nödig, men då jag helst inte skiter på offentliga toaletter så tänkte jag att jag kan nog hålla mig tills vi kommer av båten och åkt till syrran som bor 10 min ifrån båten.

    När vi sitter där i bilen så börjar magen krampa och jag kände att det kommer bli svårt att hålla mig. Jag tänkte att när vi åkt av båten så får vi hitta en lämplig buske eller nåt för nu börjar det bli panik!

    Vi stod kvar där och fick inte åka av båten av nån anledning, jag hade aldrig hunnit upp för trapporna på toa innan det var dags att köra av så jag sa till sambon att nu är det panik, det kommer inte gå, jag kommer inte kunna hålla mig! Vi började frenetisk leta efter en plastpåse och hittade en ica påse som vi tömde snabbt så att jag kunde sätta mig på den om olyckan skulle vara framme.

    Men jag kände att det var värre än att det skulla komma lite i byxan, så i ren panik hoppar jag bak i baksätet med tonade rutor och sitter där och ojar mig, magen gör svinont och jag är gråtfärdig, jag ville ju verkligen inte skita på mig! Sambon hade panik, han älskar sin bil och sa att jag får faan inte skita i bilen!

    Men jag hade inget val, utan fick dra ner byxorna och lägga ica påsen under mig i baksätet (försökte öppna påsen men hann inte i paniken) och så kom det. Det RANN ur mig! Stanken var outhärdlig! Jag satt och sket och sa "Förlåt älskling, förlåt älskling" och han satt och svor.

    Så körde vi av båten. Jag använde benen för att hålla mig en liten bit ovanför bajset och satt med händerna och försökte vika upp kanterna på påsen för att det inte skulle rinna utanför och hamna i sätet, händerna blev alldeles bruna och kletiga och mina ben gav vika efter en stund så jag så gott som satt i skiten.

    Vi kunde ju inte åka till syrran i det stadiet, hur skulle jag kunna ta mig in från parkeringen liksom?
    Så vi körde omkring i 10 minuter och letade efter en lämplig skogsväg, mitt i visby. Hittade en till slut och jag hasade ut ica påsen med smeten på, sambon var så olycklig och sa att jag får INTE ta på nåt. Jag tog mig ur bilen och fick av mig kläderna, där stod jag helnäck och letade blad för livet och torkade mig så gott det gick. Jag var helt brun och kladdig över skinkorna och händerna och låren och det åkte bilar inte så långt ifrån.

    Fick på mig rena kläder (trots att jag inte var speciellt ren) och sen åkte vi till syrran och väckte henne och berättade om olyckan.

    Vi drog av sätet, för naturligtvis hade det kommit bajs på det, och så fick jag stå och skrubba klockan 9 på morgonen, jag som bara ville sova!

    Det var så fruktansvärt, jag önskar inte min värsta fiende detta! Paniken.. Usch! 

  • Anonym (Jag)

    Oops I did it again... xD

    Detta är fortfarande pinsamt så jag vill nog inte skriva för långt... Det var några veckor sedan, jag och sambon var hemma hos min mamma och så drack vi under kvällen.

    När vi sedan gick och la oss så somnade jag raskt. Vaknade av att sambon skrek "Men vad i helvete göööööör du?! Du skiter ju!"

    Då hade jag legat med rumpan mot honom och skulle troligen fisa i sömnen men så sket jag istället och det var inte fast konsistens... inte alla som bajsar på sin sambo i sömnen... xD

    Sånt här händer bara när jag är full (får kass mage av alkohol) och har mens samtidigt.

    Sambon rusade in i duschen och jag med, det var bajs överallt.. på händerna och på mattan och i sängen och på sambon osv... Rev ur sängkläderna och körde ner i tvättkorgen, fortfarande halvt på lyset. Tyvärr glömde jag bort det nästa dag (vi la oss på soffan och sov) och vi åkte hem. Mamma uppskattade inte bajsiga sängkläder i tvättkorgen... :s 

  • Anonym (Jag)
    Anonym skrev 2011-10-21 09:55:38 följande:
    Vill bara säga att du är jätterolig!! Du borde verkligen satsa på att skriva typ kåserier, har sällan skrattat så mycket!! Skrattande
    Värsta mardrömmen för mig har du beskrivit, o jag är just nu magsjuk dessutom, så jag kunde inte låta bli att läsa era historier...men du har en gåva i hur du uttrycker dig...
    (Det var väl du som skrev om baksätet efter Gotlandsfärjan också?!)
    Haha tack tack :P
    Ja huvva magsjuk är inge kul... själv har jag nyligen börjat med kaffe igen, blir verkligen rännskita av det xD Hände näääsästan en olycka igår medan jag pratade med pappa i telefon, men jag sa att jag ringer om fem minuter och sen var det verkligen nära att jag inte skulle hinna på toa.. men hann precis och ringde sen tillbaka och sa att jag fick lov hitta laddaren ;)

    Haha jo, gotlandsfärjan var också jag :P Det var verkligen fruktansvärt... ^^ 
  • Anonym (Jag)

    Läste detta inlägg i denna tråd:

    "För 8 år sen jobbade jag på McDonald's och skulle åka hem tillsammans med en kompis efter ett natt pass. Vi skulle gå till Slussen och möta en kompis som varit ute och festat och åka hem. På vägen så känner jag att jag skulle behöva gå på toa, hade ätit waste-mat som satte igång magen men min kompis gnäller att jag får hålla mig och jag tänker att det nog går bra så vi fortsätter.

    Men när vi mött upp vår kompis så börjar magen säga ifrån rejält och jag börjar få panik över att inte ha nånstans att ta vägen. Bussen ska snart komma och jag verkligen MÅSTE skita! Det bara går inte längre så jag går till korv kiosken där vid bussarna och tar några servetter och ser mig om i desperation, var fan ska jag ta vägen, jag skiter på mig vilken sekund som helst! Ser telefon kiosken där precis vid tunnelbanan och inser att det är ungefär så långt jag kommer hinna gå innan jag bajsar ner mig själv.

    Hinner dock inte riktigt för har precis börjat bajsa på mig innan jag skyndar mig in i telefon kiosken och sätter mig och skiter. Servetterna räcker inte så jag sliter söner linnet jag har under tröjan och torkar mig så gott det går och lämnar efter mig en redig bajs hög och mitt linne. Vet inte om nån sett mig, detta var på sommaren och en del folk ute.

    Försökte sen torka av händerna på anslagstavlan på andra sidan ingången till tunnelbanan och går sen till bussarna med händerna gömda i armarna på tröjan. Ber att ingen ska märka nåt och upptäcker samtidigt att jag tappat min mobil! inget att göra åt för nu går bussen och jag står bredvid mina kompisar ända vägen hem utan att någon märker något. Dagen efter åker jag in för att kolla om min mobil ligger kvar i telefon kiosken men både mobil, bajs hög och linne är bortstädat. Ett år senare berättar jag detta för mina kompisar som inte hade märkt ett skit, bokstavligt talat hahaha. "

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat