• bizzziie

    Fryst smörgåstårta

    Den 27 februari gjorde jag smörgåstårtor till sambons födelsedagskalas och dagen efter skulle dessa garneras. Då blev vår son sjuk och kalaset blev inställt. Jag blev då tipsad om att jag kunde frysa ner den ena istället för att slänga.. (vi åt upp den ena för 10 pers själva.. på 2 pers, haha..)

    Nu undrar jag om den fortfarande är ätbar?
    Har inte blivit av att vi tagit upp den ännu..
    Den är gjord av hönökaka och fyllningarna består av creme fraich med olika innehåll (tonfisk, skinka, majonäs, bostongurka, leverpastej osv). Står inplastad..

    Vad göra? Är lite petig med sånt där.. eventuellt gammal mat alltså..


    ♥♥ Sötnöt: 060627 ♥♥ Liten, BF:100807 ♥♥
  • Svar på tråden Fryst smörgåstårta
  • bizzziie

    Tack! Stod dock inget väldigt hjälpande angående just smörgåståra eller liknande..

    Ingen annan som vet??


    ♥♥ Sötnöt: 060627 ♥♥ Liten, BF:100807 ♥♥
  • Min högsta önskan
    bizzziie skrev 2010-04-16 15:08:30 följande:
    Tack! Stod dock inget väldigt hjälpande angående just smörgåståra eller liknande..Ingen annan som vet??
    Nä inte om smörgåstårta i sej, det är nog svårt, med tanke på att de kan innehålla en uppsjö av olika ingredienser. utan du får ju ta vad smörgåstårtan innehåller och gå efter det.  Sätt gränsen på den ingrediens i fyllningen som har kortas hållbarhet.
    Stolt mamma till HERMAN född 070129 och THEO född 090423
Svar på tråden Fryst smörgåstårta