Inlägg från: lisalisalisa |Visa alla inlägg
  • lisalisalisa

    KILLAR! HUR ska man signalera

    om man nu vill fånga en man, alltså ragga på honom, när man inte känner varann utan bara har kollat in varandra, 1) HUR signalerar man att; kom fram och fråga om mitt nummer? Jag tycker jag gör allt, besvarar leenden osv, men inget hjälper.
    2) Eller om det är en man som man känner litegrann så att man står och snackar ibland, hur gör man då, det är samma där, jag vet att han kollar in mig, men vi kommer aldrig över den där prata som kompisar gränsen. Killar ge mig seriösa tips!

  • Svar på tråden KILLAR! HUR ska man signalera
  • lisalisalisa

    jo, jag skulle ju kunna fråga själv om nummer eller så, men jag är blyg, och rädd att göra bort mig ! Han går och ler mot mig, och vad jag har sett är jag den enda tjejen som han hejar på. Jag vill så gärna visa att jag är intresserad! Och som den här andra killen som jag ändå pratar med ibland, vi står och pratar om allt annat möjligt, och jag står och tänker "kan det vara möjligt att det bara är jag som känner elektriciteten i luften"? Jag är inte säker på honom, men han kollar in mina former..

  • lisalisalisa

    bra tips..men,men tror inte jag vågar..men killar, säg vilka signaler som får ER att fatta att det bara är att gå fram??Hur ska jag bete mig??

  • lisalisalisa
    Jojo74 skrev 2010-04-20 18:59:11 följande:
    Åhh, vad typiskt kvinnligt.....vi väntar och väntar och sen rinner det ut i sanden!Jag skulle bjuda ut honom direkt! Lämna tfn nr och be honom ringa kan ju inte missuppfattas....du vet ju hur vi är, vi pratar ett språk och killarna ett annat!! Var övertydlig!
    ja tyvärr är det ofta så..att det rinner ut i sanden. Alltså jag tror det skulle kunna bli riktig kärlek, jag blir darrig när jag ser honom, men ser nog rätt cool ut på ytan. Tänk om jag vågade ge mitt nr..jag skulle nog svima innna  jag kom fram {#lang_emotions_embarassed}
  • lisalisalisa
    Untamo skrev 2010-04-20 18:21:48 följande:
    Jag är ledsen, men det är nog bara att säga det rent ut. Jag har samma problem som du, jag har sjukt svårt att ta kontakt med tjejer på ett sätt annat än kompisar. Som jag ser det, så är det ju tjejens marknad och jag vill inte göra bort mig, jag heller och framstå som den patetiska killen. Vänskap är lättare, men tråkigare.
    hur menar du tjejens marknad, vad har fått dig att tro det?
  • lisalisalisa
    styggingen skrev 2010-04-20 20:04:12 följande:
    En tjej sa en gång att jag precis hennes typ och jag fattade ändå inte att hon var intresserad. Tydlighet i överflöd är mitt bästa tips. Säg att du vill att han hånglar upp dig tex.
    "säg att du vill..." japp, det är ju det jag vill, men allvarligt, han skulle tro jag var sextokig eller nåt. MER tips! Suntiger hade ju ett bra tips,  men ni måste ha fler på lager??
  • lisalisalisa
    Nixx skrev 2010-04-21 10:41:22 följande:
    Jag brukar se ut som ett frågetecken när min fru irriterat påpekar att "märkte du inte att den där tjejen flörtade med dig?!" så jag håller med tidigare, du kan inte var nog tydlig när det gäller killar.
    men den killen som jag snackar med ibland, jag tycker jag ÄR övertydlig, jag ler,ser honom i ögonen , ger honom komplimanger för saker han gjort, ja allt vad man kan göra när man flörtar, och jag bara väntar på att han ska ta nästa steg. Ibland har jag bestämt mig för att ; nästa gång jag träffar honom ska jag bara säga; jag tycker du är så het, och så kolla hur han reagerar, hur skulle nu reagera om en tjej sa så till er?Förresten, tänk om han är upptagen, då skulle jag göra bort mig ännu mer..
  • lisalisalisa

    för han är riktigt riktigt het. Skulle ni killar verkligen inte förstå de signaler som jag nämnde i mitt förra inlägg?Och när jag står och pratar med honom så ser jag ju att han kollar in mig.. Jag förstår mig inte på killar.

  • lisalisalisa
    Nixx skrev 2010-04-21 10:49:46 följande:
    Övertydligt för en kille är att du faktiskt bjuder hem honom eller föreslår att ni ska ta ett glas/middag tillsammans. Allt annat kan misstolkas.
    du menar att han bara tror att jag är trevlig?Att jag inte vill något mer? Jag tycker själv att jag har skickat ut så många signaler så att han borde fatta att ta nästa steg..
  • lisalisalisa
    Nixx skrev 2010-04-21 11:11:18 följande:
    Precis, men jag förstår inte riktigt varför du förväntar dig att det är han som ska ta steget?
    du har rätt! Men jag tycker liksom att jag dragit det så långt som jag vågar och tycker på nåt sätt att det är lättare att lägga över resten på honom,samtidigt som jag tycker det skulle vara sååå tråkigt om det rann ut i sanden, så det känns som om jag måste göra nåt SNART
    OlaPersson skrev 2010-04-21 12:07:52 följande:
    det går nog knappt va övertydlig mot en kille..... min fru säger till mig ibland att ser du inte att den där tjejen stöter som fan på dig..... nä....:( vi killar är nog lite tröga på den fronten, när en tjej stöter på mig så får ja uppfattningen att, hon vill nog bara va trevlig.... inge mer...händer ofta att tjejer tittar mig i ögonen och ler, men det betyder väl inte så mycket...? men du kan aldrig göra bort dig (fall du inte är övertydlig dvs ska vi knulla,.....) även som upptagen kille så uppskattar vi uppmärksamhet och ja skulle aldrig se en tjej "bortgjord" om hon tala om för mig att hon va intresserad.
    .din sista mening ska jag verkligen försöka pränta in {#lang_emotions_kiss}
    Hej hopp i blåbärsskogen skrev 2010-04-21 12:57:09 följande:
    För att tjejer nekar fler killar än vad killar nekar tjejer. Om du verkligen är allvarlig med att detta innebär att en tjej raggar på mig så ska jag nog gå och begå självmord för alla tjejer jag har missat. Kolla här, de flesta killarna har nog aldrig blivit raggade på, eller inte vad de vet iaf. En tjej som är trevlig och pratar med dem betyder (för mig iaf) bara ännu en tjej som är och vill framstå som trevlig. Jag förutsätter alltid att en tjej som pratar med mig är totalt ointresserad, hur trevlig hon än är och hur mycket hon än kollar mig i ögonen osv. För det är vad många av oss killar fått lära oss helt enkelt "tjejer är överlag inte intresserade av killar", "tjejer klär mest upp sig för andra tjejer och inte för att killar ska titta", "tjejer är mer sociala än killar, det är därför hon pratar med mig, inbilla dig inget, hon är inte intresserad", the list goes on. Hur tror du att en snäll och inte alltför framåt kille raggar på en tjej? Antagligen på samma sätt som du, är trevlig och ger komplimanger. Hur ofta leder det till något? Answer: NEVER.Vill man få något gjort får man ta saken i egna händer, så är det.
    Guuud vad bra ni svarar allihopa!!! Det känns som om jag börjar fatta killar lite bättre!!{#lang_emotions_smile} Jag tror faktiskt att det du skriver stämmer; att de flesta killar förutsätter att tjejen är ointresserad, när jag nån gång har besvarat en flört på riktigt så har killen kunnat bli nästan förvånad..men jag har också varit med om killar som gjort allt för att jag ska bli intresserad sen när jag blir det , så finns de som liksom inte är intresserade längre..kanske därför  jag inte vågar testa..Men det är störande med att jag inte kommer förbi trevlighetsgrejen..blåbärsskogen, vad skulle du ha sagt för att bryta trevlighetssnacket??? Nixx; hoppas att jag snart kan berätta hur det gick pch att det händer nåt{#lang_emotions_embarassed}
  • lisalisalisa
    Hej hopp i blåbärsskogen skrev 2010-04-21 22:27:43 följande:
     men tänk dig själv, finns det något magic word som hade fått dig att fatta vinken? Eller det är kanske inte jämförbart med tjejer som blir raggade på i parti och minut. Jag tror ju på att man måste lära känna varandra lite förutom på rasterna i skolan. But that's me...
    haha magic word, tänk om det fanns? :P  jag skulle bli SÅ glad om han sa typ; det är kul att snacka med dig, men jag har starkare känslor än bara kompis för dig..
    smart med golfen förresten :) jag är inte heller så mycket för fika, bättre göra något tillsammans man kan prata om sen..
  • lisalisalisa
    Grenache skrev 2010-04-22 10:11:34 följande:
    Jag tror det där med magic words är rätt. De finns. Jag tänker på några som skulle få mig att öppna ögonen. Hmm, Du är het nämnde du. Mkt bra! Skulle funka direkt om killen gillar dig. Vill du hitta på ... , är det blygaste du kan göra utan att skjuta över prestationskravet på honom som det blir om du ber honom ringa dig. Då vet han fatiskt fortfarande inte vart han har dig och det kan få honom att tveka. Bäst av allt är din line: det är kul att snacka med dig, men jag har starkare känslor än bara kompis för dig..Följden blir att du rubbar lite på balansen kille/tjej och vem som förväntas ditten och datten, men det kommer jämna ut sig och han kommer vara stolt över din approach resten av livet tror jag. Att som lura till sig en partner enligt de sätt som är enklast är inte alltid de sätt som känns bäst efteråt. Så ta chansen! Trevliga tjejer finns överallt och skulle det vara samma sak som att visa sitt intresse skulle det inte finnas många singelkillar kvar. :P Då skulle singelmarknaden, utbud/efterfrågan, vara totalt omvänd mot nuläget ;)
    jag tror också på att säga att jag tycker han är het..en kille som kollat in mig sa det till mig för ett tag sen och det gav resultat {#lang_emotions_tongue_out}, vem tycker inte det är kul att få höra? Sen om han är upptagen eller inte intresserad får jag väl ta det då..
Svar på tråden KILLAR! HUR ska man signalera