Vi som hade Bf januari/februari 2010
Angående hemmalagad barnmat.
jag brukar bara slänga ihop utan några direkta mängder.
när jag gör köttfärs till dom brukar det bi att jag smör seker lite lök och vitlök (ibland även lite svamp)
sen brukar jag slå på lite vatten och i med färs, sen får det koka till färsen är klar.
sen kryddar jag med allt möjligt, brukar skifta lite, allt från vitpeppar, curry, basilika :)
sen kan man slå i lite krossad tomat, lite rivna morötter, ja en vanlig köttfärssås som är lite snällare mot magen :)
sen kör jag det i mixern med pasta, mums tycker killarna :)
brukar tillsätta lite olja i slutet när jag mixar, då kvittar det vilken rätt det är :)
sen har jag nångång kokt kotlett till dom, kokt i dragon och vitpeppar och kokt litet rotfrukter och potatis vid sidan av
och sen mixat med lite majs, det var också mums :)
och fisk med kokt morot och potatis och lite citronsaft och ärter och lök och varför inte lite blomkål och ner med det i mixern :)
som sagt är jag en ihopa slängare :)