Hur förvarar du ditt bröd?
Var och hur förvarar du ditt bröd? (matbröd för tex smörgåsar)
Var och hur förvarar du ditt bröd? (matbröd för tex smörgåsar)
Bara i frysen. Varför ska det ligga framme? Bröd ska smaka nybakt. Och vad har man annars micro till?
annat ...forvarar inte brod...de fa ganger vi koper brod sa ater vi upp det
Vi har rostbröd i frysen och tar fram de skivor vi skall använda just då.
Limpor har vi i en korg på köksbänken.
Vi äter inte så mycket bröd så det får ligga i frysen, har vi det framme hinner det bli gammalt innan det är slut.
Hittade inget bra alternativ, har det i en påse i skåpet men försöker att inte ta fram mer än vi äter upp vid ett tillfälle (bakar ofta eget och fryser in).
Annat: I en påse i en låda i bokhyllan i köket (jag har mååånga kokböcker och mattidningar) samt i frysen. Lite grövre bröd har jag i lådan och frallor och sånt som är lätt att ta upp en lagom mängd av vid behov i frysen.
Knäckebröd i en burk i ett skåp eller i sin pappersförp. i skåp. Mjukt bröd antingen i sin påse i skåpet (så länge det är färskt) eller i frysen.
Jag och min man försöker äta enligt lchf. Alltså inga mackor. Vi har dock mackor i frysen som vi plockar fram för varje gång när dottern vill ha.
I en påse i en utdragbar låda (istället för skåp)
Bara i frysen och tar fram det jag ska för varje gång.
Ni som skriver att ni förvarar det i frysen, har ni alltså bara färdigskivat bröd? Eller äter ni alltid upp ett helt bröd/limpa/dylikt åt gången, så att det aldrig blir något kvar av det ni tagit fram?
Om jag har bröd alls så finns den i en påse i brödgömman som står på köksbänken. Har jag inget bröd står den tom. Gillar min brödgömma =)
I frysen. Jag äter sällan mjukbröd och maken inte ens varje dag.
I frysen. Äter normalt max en macka om dagen. Skulle jag låta brödet ligga framme skulle jag vara tvungen att slänga hälften (minst!)
Köpt bröd brukar vi förvara framme i en påse i köket medan hembakat bröd (oftast frallor) förvaras i frysen.
I en plastpåse som ligger på en köksbänk. Rostbrödet ligger dock alltid i frysen, smidigt att alltid ha rostbröd hemma och bara rosta så mycket som går åt.