• Bellini2

    AVA klinik i Riga

    Jag har också trivts med AVA i Riga. Vi har nyss fått ettt plus efter vårt andra ÄD-försök. Vår läkare var Jaroslavs Lakutin, lite stel till en början men väldigt rar när man väl lockat fram det första leendet. Praktiskt taget bara goda intryck därifrån och nu en liten pyttebulle "i ugnen"!

  • Bellini2

    ungkvinna81: Jag har förvisso ingen gyn-fobi men vill ändå lugna dig med att ET är fullständigt smärtfritt och ingenting att oroa sig för. Jag gjorde det för fyra veckor sedan. Lycka till! 

  • Bellini2

    leia83: Det är ju trevligt i gamla stan. Om man har råd så är det riktigt fint på Grand Palace. Hotel de Rome rätt dystert dock.

  • Bellini2

    Jag tänkte på hur ni skriver "guldägg" ovan. Jättekul och grattis till er! Men som tröst till er som får annat än guldägg vill jag säga att det kan gå så jättebra även med andra ägg. Vårt älskade lilla knyte ligger här och sover i sin säng nu men när vi var i Riga sa läkaren med dämpad stämma att det bara var ägg av svag till medioker kvalitet. Det var då det och den baby som föddes är perfekt på alla sätt. Lycka till alla ni som kämpar och hoppas!!!

  • Bellini2

    Intressant om spec mödravård. När jag var 48 och gravid efter ÄD frågade jag min MVC om jag inte skulle ha spec mödravård men de log bara vänligt och frågade varför jag skulle ha det. Hög ålder och ÄD var tydligen inte skäl nog där. Allt gick utmärkt.

Svar på tråden AVA klinik i Riga