Inlägg från: Rundabullar |Visa alla inlägg
  • Rundabullar

    Vi som försöker i Maj!

    Jag har precis fått min första egna mens sedan hormonstoppet. Är skitglad att allt startat upp. Beräknad äl, på den här första cykeln är då kring 27 maj. Men det är ju svårt att veta bara på basen av en cykel. 


    Trevligt att göra er sällskap!{#lang_emotions_smile}
  • Rundabullar

    Min är på 33dagar, men det är ju svårt att veta när det är första egna mensen sen p-medel. Hoppas att den inte blir längre i varje fall, det var den förut.. Men bara man är regelbundet så hjälper det ju då man kan förutse äl enklare. 


    Tur att vi har gäster nästan hela maj och 2 egna resor inplanerade, mycket roligt program och annat att tänka på! {#lang_emotions_laughing}
  • Rundabullar
    Aubergine skrev 2010-05-13 19:32:56 följande:
    Hej! Hur ofta har ni sex runt äl? Jag har som sagt egentligen ingen aning om när jag kommer att ha ägglossning eftersom jag så nyligen slutat med p-pillrena. Jag vill därför vara på den säkra sidan och försöka ha sex så ofta som möjligt. Min pojkän är dock inte av samma åsikt. Han tycker att man kan ta det lugnt och bara ha sex när man känner för det. Jag känner mig så frustrerad. Jag vet inte om jag har blivit alltför bebisfixerad. Men jag vet hur svårt det kan vara att bli gravid. Det är mycket, rent fysiologiskt, som ska stämma.
    Vi har sex när vi har lust och det är oftast varje eller varannan dag. Men runt äl ser jag till att det inte råkar bli mer sällan än varannan dag. Har bara haft 1 egen mens sedan p-medelstopp (hurra, jag blev så glad att den kom! {#lang_emotions_laughing}) så jag är inte heller jättesäker på när äl infaller och hur cykeln kommer att se ut. Hoppas bara innerligt att jag blir cyklisk överhuvudtaget. 
    Håller med dig, det ÄR svårt att ha is i magen. För mig är det direkt förödande med många timmar FL varje dag. Försöker hålla mig borta så gott det går..{#lang_emotions_innocent}
  • Rundabullar
    Aubergine skrev 2010-05-13 22:15:07 följande:
    Jag börjar tro att det är något fel på min pojkvän. Eller på vår relation. Han är kille och tycker trots det att det är för mycket att ha sex varannan dag. "Något som man har när man är nykära" typ. Någon i liknande situation?
    Det varierar ju under året, men om jag ska tala för oss, så ja, om vi inte hade sex på 2 veckor skulle jag vilja ändra på nånting och se över vardagen. Inte om det hände en gång, men om det blev vanligt.
    Just nu har vi det jättebra tillsammans, då blir det mycket sex av sig självt. Vi är lediga samtidigt, jag jobbar hemifrån och studerar några timmar om dagen=hushållsjobbet är undanstökat till stor del. Men det är en LYX att vi hinner göra mycket kul just nu och livet blomstrar. Det är inget jag tar för givet att det alltid ska vara så, har man tuffare tiden går mer energi åt till att lösa vardagsproblem och få tiden att räcka till för nödvändigheterna. 
    Sen tycker jag att det tar lite tid innan man hittar tillbaks. Har man haft det stressigt och glidit lite isär så kan det ta några dagar av ledighet innan man hittar saker att tala om igen och börjar komma på kul saker att göra ihop, ibland räcker inte en helg för att hitta tillbaks till varandra om vardagen är stressig.
    Hoppas ni hittar på nåt så ni båda blir nöjda!
Svar på tråden Vi som försöker i Maj!