• Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3
  • MammaMila

    XXL och Intersport hade inget kvar av intresse... vi hittade en overall på Name It som var på rea... 525kr (30%), den verkar toppen. Hoppas den håller vad den lovar. Castor har stl. 92 både på PoP och Name It. Vi gjorde testet med att ta ett grepp med handen i grenen och jag kunde precis ta ett tag... så den är alltiså prefekt nu. Ska inte 92 vara 2år? Vad har ni för storlek?


  • Emlak

    Nellie har storlek 80 på sin 8848, den är perfekt men lite stor men håller hela säsongen.. vi funderar på att köpa en overall på rean till nästa år, men känns dumt att chansa då man inte vet hur hon växer...


  • millis2

    Silas har str 80 på sin overall men den börjar nästan bli för kort i armar och ben så jag är rädd att vi måste köpa en större innan denna vintersäsong är över, ska kika på rean i helgen. Men då kommer vi köpa str 92 för att han även förhoppningsvis ska kunna ha den nästa vinter. Skitsvårt det här med storlekar alltså. När vi köpte denna overall i 80 i höst så var den rejäl o vi hade inte en tanke på att köpa en större, men han måste ha haft nån växtspurt i vinter nu.

  • Sandyjoe

    Hej och god fortsättning allihop!

    Felix har strl.74-80 nu, har en PoP-overall i strl 80 som är rätt stor, kommer nog fungera i början nästa höst också. Sedan har syrran en 86 som han får ärva.  Hon har en stor didriksson 92:a nu, de växer ju inte lika mycket varje år när de bli äldre.

    Om era barn följer sina tillväxtkurvor så kan man kika där och få ett ungefärlig gissning på hur stora de kommer vara nästa höst...

    sedan precis som du sa Mirja så kommer det ju tillväxtspurter lite då och då så det är svårt att veta exakt.

    Här kämpar vi  på med magsjuka...trist...hoppas de piggnar på sig snart!

  • nettiz74

    Svårt det där med storlekar.. Melvin har en kaxs i storlek 86 och den är jag orolig att han ska växa ur innan säsongen är slut. Så om jag ska köpa en overall till nästa vinter vet i sjutton om jag skulle våga ta bara 92. :0 men å andra sidan är kaxs små i storlekarna. Svårt det här ;)

  • skanka

    Vi har en reima i storlek 86.Den kommer hålla hela vintern tror jag. Svårare inför nästa säsong, men jag köper nog på rean o passar den inte så kan man alltid sälja den . Jag gjord eså meed Amelia en gång o fick tillbaka me rän jag gav för den. De är ju födda vid samma tid på året, men klara Är så mycket rundare så hon måste ha lite större för att dte inte ska bli tajt om magen. När Amelia var mindre hoppade vi alltid över en storlek först avintern hade hon 80 andr avintern 92 tredje o halva fjärde 104, resterande fjärde 110 o nu har hon 116.

    Wilma & Morris outlet brukar ha billiga reima overaller lite längre fram på vårkanten

  • MammaMila

    Ja ni... jag hoppas Castor kan ha sina PoP och Name It nästa vinter också. :-P Nu är jag ute efter fodrade stövlar och fodrat regnställ... jag har kollat på Tretorn stövlar men vet om de är bra? Vad har ni?
    Ni som har barnen på förskolan redan... vad har ni extragrejerna som kläder, skor, filt etc i? Har ni bara en väska eller?


Svar på tråden Vi som fick barn runt 11 oktober i Stockholm del 3