Inlägg från: Stronza simpatica |Visa alla inlägg
  • Stronza simpatica

    Första barnet BF januari 2011

    Jag plussade den 17/5 och tror att jag dà bòr tillhòra denna grupp, eller?
    Skall till gyn pà onsdag fòr fòrsta gàngen sen jag testade positivt.

  • Stronza simpatica
    GravidElla skrev 2010-05-23 19:33:32 följande:
    Ja fast det beror ju på hur länge du varit gravid =) Har du kollat BF efter sista mensens första dag?
    min sista mens fòrsta dag var den 15 april.
  • Stronza simpatica
    GravidElla skrev 2010-05-24 11:45:41 följande:
    Illamående här oxå =( Pratade nyss med BM och hon sa att det iallafall är ett bra tecken, att graviditeten är frisk. Tipsade även om recepfria Postazen (vet ej stavningen) som finns på apoteket som är åksjuketabletter som kan funka. (Om man inte blir för trött av dem)
    Skònt att hòra, undra vad motsvaringen till Postazen i Italien àr! :-s
  • Stronza simpatica
    Supersmurfen skrev 2010-05-24 11:56:47 följande:
    Här är en till som börjat må lite illa idag... Hoppas att det inte håller i sig, va ju så skönt att bara ha lite molande värk och trötthet.. Tur man inte är naiv ;)GravidElla:Får nog kolla upp dom där tabletterna.. tack för tipset!
    Ja gud vad naiv man àr, trodde pà allvar att jag minsann bara skulle kànna molvàrken och tròttheten, men idag har jag vart urdàlig hela dagen och illamàendet startade sà fort jag vaknade och hàllet isig. Sà har kan jag inte ha det i 3 mànader, kommer inte palla det, man kan ju inte jobba eller nàt ju. Har legat i sàngen hela dagen. Men man fàr tròsta sig med att det àr ett gott tecken dà!!
  • Stronza simpatica
    Supersmurfen skrev 2010-05-24 20:07:25 följande:
    Hehe, ja man får nog göra det.. För trots allt så är det ju värt att må dåligt för att få ett mirakel.. :)
    Jo absolut !!
  • Stronza simpatica
    Ögonsten till M skrev 2010-05-25 08:09:48 följande:
    Hej, va roligt att se så många förstföderskor i denna tråd :)Hur mår ni allihopa? Själv har jag inga känningar i magen, men brösten växer och växer. Var tom tvungen att ta ut inläggen i bhn i morse. hehe Hur ska detta sluta? :PMen man önskar att man känner sig mer gravid. Vill ha min mage nu. och sen vill jag berätta för alla i omgivningen. Men vågar inte riktigt ännu- Är i v 5+4 idag.
    Kànner precis lkadant om att man vill att magen skall vàxa och se ut som en gravidmage och inte bara som man blivit ànnu tjockare . Och àven om jag redan beràttat fòr familj och nàrmaste vànnerna sà vill man ju kunna sàga det till alla. Konstigt att tiden kryper sig fram sens man blev gravid, vanligtvis et man ju inte vart all tid tar vàgen, men nu nàr man fòr en gàngs skull vill att de dàr 3 fòrsta orovàckande mànaderna skall vara òver, ja dà gàr tiden minsann hur làngsamt som helst!
    Var glad att du inte kànner nàgot nàstan, njut medans det varar. Grattis!!
  • Stronza simpatica
    Ögonsten till M skrev 2010-05-25 08:38:59 följande:
    Ja helt klart! :) Tyvärr önskar man att man hade lite illamående hehe Konstig man är. Hade det lite i början. Typ som en liten klump i halsen bara. Den känslan vill jag ha tillbaka så man känner sig något gravid ;)
    Jag trodde ocksà jag ville det tills jag vaknade igàr med vàrsta illamàendet och làg sà hela dagen och kvàllen, kràktes hjorde jag ocksà. Dà tànkte jag: detta kommer inte jag palla om det skall vara sà hàr i  3 mànader men tack och lov màr jag inte lika illa idag{#lang_emotions_smile}. Sà tydligen sà betyder det inte att man kommer kànna sà varje dag, TACK OCH LOV!!
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011