Inlägg från: LokesMammi |Visa alla inlägg
  • LokesMammi

    Första barnet BF januari 2011

    Hej tjejer! Svänger förbi här och lämnar ett avtryck. Ska ha mitt första den 16jan. Så spännande. Har gått upp 2,5kg sen inskrivningen. Tyckte inte BM var så bra, men sa då att jag mått dåligt de fyra första o gått ner då. Får se hur det går nu när man mår bra o äter som en häst. Är speciellt hungrig på kvällarna vid 20-21 snåret. Riktigt jobbigt. Äter jag inte när jag är hungrig så mår jag illa. Blä.
    Min bebis sparkar lite då o då.  Speciellt på kvällarna när jag går och lägger mig och på mornarna när jag är på jobbet! =)

    //Suzzy


    Bebis 16/1-11
  • LokesMammi
    MammaMariie skrev 2010-09-30 09:46:55 följande:
    Många som börjar få vadkramper?? Fick min fösta igårkväll när jag skulle lägga mig, sen en kl 5 på samma ben.. & ännu en kl 8 fast på andra vaden! ÅHHHH skönt är de verkligen inte..
    Jag har fått kram två gånger. Första gången var  på morgonen. Så j*la ont! Min andra fick jag idag på morgonen när jag sträkte mig. Gick upp o ställde mig på foten, då gick det över. Vill inte ha fler. =) Båda gångerna på samma vad. Har även fått kramp på hålfoten, på ytterkanten av foten. Samma fot som vaden. Fel på den sidan kankse! hehe
    Bebis 16/1-11
  • LokesMammi

    Ja, humörsvängningarna är inte roliga för fem öre. Hua. Kan bli sur på min sambo för minsta lilla, verkligen arg o tjurig, inte alls roligt. Jag går in på toa o gråter en skvätt (tycker inte om o visa att jag gråter för nån) sen går jag till min sambo o lägger mitt huvud på hans bröstkorg (han är lång) o han håller om mig o säger att jag är dum. :( Inte meningen jue men jag blir så lätt irriterad o sur.  Inte bra när man jobbar med människor :) tur man kan kontrollera humöret på jobbet iaf! :D

    Så mysigt o härligt med sparkarna, min sambo känner bara vissa sparkar. Ska bli häftigt o se vad den gör när lilla pyret blir större! =) Men vill ha min lilla bebis nu. =)

    Jag tycker jag är jättetjock för att vara i v 25+0 på måndag! =) Ska bli kul o se hur stor man blir i slutet! =)


    Bebis 16/1-11
  • LokesMammi
    Trixet skrev 2010-10-04 11:03:37 följande:
    Vecka 26 idag! "Bara" 14 veckor kvar.. ;P 

    Jag börjar bli lite less på att vara gravid nu. Magen har verkligen vuxit på sista tiden och det börjar bli jävligt tungt! Onda sammandragningar dagligen, ligamentsmärtor, hormonrusningar och en massa gråt och nya, fina bristningar. Gaaaah!
    Hur ska jag stå ut i 3 månader till!?
    Det lät inge roligt! Jag har känt av sammadragningar 2ggr bara o det i helgen. En kompis som har två barn sa att det kommer o komma oftare o oftare nu. Blä. Ngt annat känner inte jag av. Så skönt! Jag skulle kunna vara gravid länge till om det fortsätter så här bra, men tre månader kommer o gå fort! =)
    Bebis 16/1-11
  • LokesMammi
    Stronza simpatica skrev 2010-10-04 16:56:20 följande:
    Japp, eller snarare jag hade redan ett pojk och ett flicknamn sen jag var 20 àr .
    Likadant här. Har haft kill o tjej namn från när jag var liten, men dumpade killnamnet o har bara kvar tjejnamnet. Gubben godkände namnet som tur var! =) Nu gäller det bara o komma på killnamn som vi båda tycker om! =)
    Bebis 16/1-11
  • LokesMammi
    mammatillnils skrev 2010-10-04 18:46:07 följande:
    Hur mycket funderar ni på det här med namn, vi har ett par tjejnamn som vi gillar, om det blir en tjej bestämmer vi oss då, vill inte bestämma nåt i förväg. Men om det blir en kille alltså så har vi INGEN aning om vad den lille ska heta, det finns inte ett namn som vi tycker om, kan inte ens föreställa oss något som skulle passa på vårat barn! Vi diskuterar namn och känner på lite olika, men nu känns det som att om det blir en kille får vi ta tag i namnfrågan när han väl är ute isåfall! Hur tänker ni??
    Det får bli samma här. Vi kommer inte överens o gubben verkar inte så intresserad. Får ta det när h*n tittar ut. Men tänk om man inte kommer på namn då heller!? Man får leta på nätet. Är med i en tråd här där man leker med killnamn o det är en maaaaaaaassa killnamn där, men inget som faller en i smaken...... :/
    Bebis 16/1-11
  • LokesMammi

    Det finns jätte många fina tjej namn som jag fastnat för men inga killnamn.Solig

    Vad tycker ni om Viola som mellannamn. Det är efter min farmor som gick bort för elva år sedan, stjärnan i mitt liv som lämna oss alldelens för tidigt. Jag är första barnbarnet o farmor betydde oerhört mkt för mig så får jag en dotter så vill jag att hon ska heta Viola i mellannamn men varken sambon, mamma eller faster gillar namnet. Men jag gör det! Gråter Vill hedra farmor på nåt sätt.......... Hjärta


    Bebis 16/1-11
  • LokesMammi

    Får jag en dotter så vill jag att hon heter Yazmin Viola. Han gillar inte Viola, det är efter min farmor som lämnade oss för 11år sedan som jag fortfarande kan gråta över att hon är borta. Vill ha henne tillbaka. Vill därför ha hennes mellannamn.....får se om jag vinner! =)
    Killnamn kan vi inte komma överens om..........


    Bebis 16/1-11
Svar på tråden Första barnet BF januari 2011