Inlägg från: vadskajaghetadå |Visa alla inlägg
  • vadskajaghetadå

    Vilka är ni som inte vill ombilda till BR? VARFÖR??

    tycker folk är så jävla tragiska.

  • vadskajaghetadå
    Lova02 skrev 2010-05-19 10:25:49 följande:
    ja ja du gör ju som du vill. men har man inte råd med att ta katten till vetrenären så har man fan inte råd att renovera en br. klart man inte behöver vara rik för att köpa en splitternybil men har man tagit lån på det så blir det i slutändan ännu mer lån (stor lån, eftersom ni inte har en kontantinsants ens) och det kan bli väldigt kostsamt i längden. sedan undrar jag, om ni nu vill bo i BR varför sparade ni inte pengar till kontantinsats och köpte en istället för att hyra en HR? 
    okej jag ska tydligen behöva redovisa allt för er, jag kan tala om att vi sålde vår gamla bil och fick handpenningen till den - nöjd?
    ge upp det där med katten för fan människa.

    för att vi vill bo HÄR, därför köpte vi ingen annan BR.

    jag tror inte det här handlar om nåt annat än ren och skär bitterhet.
  • vadskajaghetadå
    Stealth skrev 2010-05-19 10:42:49 följande:
    Bitter  vafan, vi äger hela vårt boende liksom med två nya bilar som är betalda... who is bitter?
    du som försöker trakassera mig typ, blanda in andra trådar, sånt är sjukt.
    Stealth skrev 2010-05-19 10:46:39 följande:
    Jag är en kass stalker. Jag har nog inte ens varit inne på din sida, kolla din besökslogg.
    orkar inte.
    Lova02 skrev 2010-05-19 10:46:38 följande:
    glömde vi har en lägenhet i norge med (BR) och två nya bilar (BMW och en cabba) och en gammal skruttig volvo (min pärla :.-D)  så bitter, skulle inte tro det.
    så du tror att bitterhet enbart har med pengar att göra?
  • vadskajaghetadå
    Stealth skrev 2010-05-19 11:34:39 följande:
    Men hur kan jag ens trakassera dig om jag inte ens har vart inne på din sida  jag har bara LÄST den andra tråden herregud. Vad är jag bitter över då?
    jag har inte sagt att vare sig du eller lova är bittra. trakasseri och trakasseri men jag blir så less när folk inte skilja på sak och person, och börjar dra in trådar man skrivit i tidigare, som om det speglar vem man är och som i detta fall inte alls stämmer.
  • vadskajaghetadå

    stinky - absolut, vi ogillar skulder. men det finns så många fördelar med en ny bil, alla garantier och förmåner, man vet vad man får, inga besiktningar på tre år osv vi hade kunnat gjort som vi gjorde förra gången, köpte en bil som skulle stå för lyx och komfort, dock inte sprillans men relativt. det gav oss en jäkla massa utgifter, vill inte hamna där igen, den risken vi hade fått ta, om man ska ha en fräsch kombi nånstans mitt i mellan för runt 100 k, det är mkt pengar att lägga anser jag, så har de ofta gått runt 5-7000 mil och då börjar eländet igen, precis som det gjorde för oss. snackade runt med olika bilmek, kollade andra handsvärdet osv vilket känns bra, så det är värt vartena öre man förlorar så fort man startar motorn. BR känns absolut inte som nån skuld, tror aldrig det kan bli en förlustaffär i vårt relativt populära område här i sthlm.

  • vadskajaghetadå

    det kanske är vad stealth menar men då har personen svårt att formulera sig.

  • vadskajaghetadå
    Stealth skrev 2010-05-19 11:48:19 följande:
    Fast det blir ju på sätt och vis sak. Och, du sa att jag försöker svartmåla dig, att jag inte har något vettigt att tillföra, att jag är som värsta stalkern. Sen försöker jag bara trakassera dig....Om någon behöver tagga ner och inte spegla folk på andra sätt så är det väl du.Back to fucking topic. Alla har inte råd att pröjsa en ombildad BR.
    du malde på i ett om katten och hävdade att jag minsann inte hade råd med det men nu sitter som en hycklare och tycker det är så lätt att köpa sig en BR.

    Det finns ju knappt nåt lätare sätt att få ett lån på, jag är så nyfiken att jag måste ringa nordea
  • vadskajaghetadå

    jag frågade om man ser till och jämför lånet med marknadspriset, om banken tittar på såna saker "ja precis, den här typen av "affärer" brukar ju vara förmånliga" sa hon.
    normalt sett gällande lån utan säkerhet måste man ha fast anställning och inga bet.anmärkningar men har man någon som kan stå som medlåntagare brukar det oftast lösa sig.

    (jag ringde vanlig bank supporten dom har inte hand om denna typen av lån)

    jag vet att dom är hårdare när det sker utan säkerhet, i detta fall har ju banken en säkerhet.

  • vadskajaghetadå
    Vickanflickan skrev 2010-05-19 12:09:19 följande:
    men, fortfarnade finns det dom som inte kan få ta lånet även om det är till en BR..
    och då menar du att " vi andra" ska rösta nej, av sympatiska skäl? annars är man ...ja allt jag fått höra.
  • vadskajaghetadå
    Vickanflickan skrev 2010-05-19 12:34:47 följande:
    det sa jag inte. men jag läste i ts och där frågade du varför vissa inte ville ombilda. + att du var så otroligt förbannade på dom som inte ville.. (nästa fråga är då, får man bara tycka som dej då?)  Det jag skrev var ett svar på det. och även en kommentar till att du skriver att alla har råd med det lånet, att alla skulle kunna ta ett sånt lån.
    du glömde ordet "troligtvis" jag har inte skrivit och konstaterat nånstans att alla får ta lån. visst förstår jag att inte just alla vill eller kan köpa, jag vänder mig främst mot dem som har möjligheten men ändå säger nej.
Svar på tråden Vilka är ni som inte vill ombilda till BR? VARFÖR??