• Zazz82

    Skickade länken till två till hoppas det också kommer med.. känner inte du någon du kan skicka länken till?? Kram

  • Zazz82

    Oj vi blev ju några ganska fort, vad kul.. Jag vill också köra en liten press. Jag är ensamstående mamma till ett barn i magen och en flicka på 3 år vid namn Emilia. Jag har i Februari tyvärr fått lämna min pojkvän. Allt sammans kan man läsa på min press då jag inte orkar dra upp historien  en gång till. Jag känner några av er här inne men inte alla.

    Jag heter Sandra och bor i Nyfors jag har Emilia på världensbästa dagis Tunavallen Hennes pappa finns med i bilden och har våran dotter varannan vecka. Han bor också i Nyfors.. Jag studerar på komvux och väntar mitt tredje barn den 22 Oktober i år.

    Har en åtta årig son i Skåne också där jag är uppväxt sen jag själv var liten. Av massa anledningar i livet valde jag att flytta hit för tre år sen då alla i min släckt samt mamma syskon bor i Stockholms området..

    Jag har ingen ny kärlek i livet och barnen går fört här för mig innan någon trasslig kärlek får ta platts.. kram


  • Zazz82
    avaritia skrev 2010-05-23 16:50:40 följande:
    Hej! Jag är en gravid Västeråsbo som vänas få ett mirakel i höst. Jag är ursprungligen från Eskilstuna och har bott där hela mitt liv, men flyttade hit till Västerås i vintras.
    När är du beräknad? Jag är också gravid bf 22 Oktober
  • Zazz82
    trebarsmamma skrev 2010-05-23 17:52:09 följande:
    hejsan jag bor här i eskilstuna.
    Heeej gumman Kul du ittade hit Allt bra? varit i skolan nått? Jag är sjukskriven den här veckan och nästa. Vi måste ses nån dag nu.. tiden bara går ju Kram
  • Zazz82
    Madebyday skrev 2010-05-26 09:15:22 följande:
    Godmorgon, här vill jag vara med.27 år som väntar första i slutet av november.Är hemma och är sjuk idag, fått ruggigt ont i halsen :(Bor i Etuna och kommer att flytta till större lägenhet aug-sept tack vare den lill* i magen.Ska bli kul och se vad denna tråd kan leda till.
    Hejsan Har du fast förhållande eller är du ensam och gravid. Jag frågar för att jag själv är ensam och gravid ..
  • Zazz82
    Madebyday skrev 2010-05-27 09:41:34 följande:
    Jag har fast förhållande. och hoppas det fortsätter vara så när den lill* kommer in i bilden. Ska bli spännande och jag längtar tills vi börjar shopa till den där inne :) är beräknad en månad efter dig,
    Coolt :) Får man grattulera... Hoppas allt går vägen.. Har du fått någon mage änu??
  • Zazz82
    Sötnosen skrev 2010-05-27 08:44:42 följande:
    Den 3 Juni är det första samtalet med barnmorska.. =)
    Mysigt hoppas allt går vägen Hur långt gånget är du? Själv är jag i vecka 19
  • Zazz82
    Madebyday skrev 2010-05-27 10:36:58 följande:
    Jag kan inte påstå att det är någon markant skillnad, är ingen smalis som det syns på, på engång...har några kilo till övers ;) men visst kan vi tycka att magen har ändrat lite form. Skulle gissa på att det dröjer iaf en månad till innan man kan se någon större skillnad. Men det gör bara att jag kan hålla det hemligt från jobbet ett tag till. Vilket nog är bra för mig då jag bara har timanställning och kan bli ombedd att stanna hemma om dem anser att jag inte borde utföra dagens jobb osv.Du borde vara någonstans i vecka 19 nu va?
    Klok i det då kanske att hålla det hemligt ett tag till. Jag är i veckan 19 18 plus 5 i dag. Ska till mvc kl ett ska bli mysigt att höra bebis för första gången. Stora UL gick bra men fick skit dåliga bilder.. men men Den låg tokigt så det var svårt att få bra bilder på den. jag vet vad det blir
Svar på tråden Eskilstuna morsorna/brudarna!