Inlägg från: avaritia |Visa alla inlägg
  • avaritia

    Eskilstuna morsorna/brudarna!

    Hej! Jag är en gravid Västeråsbo som vänas få ett mirakel i höst. Jag är ursprungligen från Eskilstuna och har bott där hela mitt liv, men flyttade hit till Västerås i vintras.


  • avaritia
    SusannaT: Tack så jättemycket :)! Både jag och sambon hade jobb här i V-ås så det kändes dumt om vi båda skulle sitta och pendla hit. Men jag har fruktansvärd hemlängtan till Eskilstuna, så vem vet, kanske flyttar tillbaka dit en vacker dag.
  • avaritia
    SusannaT skrev 2010-05-24 09:13:25 följande:
    Avaritia: ok. jag kommer att plugga i v-ås i höst.. OM jag nu börjar. så kommer vara rätt mkt däråt sen :D kanske kan ta en fika nångång då? :D  förstår att du längtar tillbaka.. fast just nu vill jag ba flytta ifrån.. komma bort lite. Mamma till Lucas: Välkommen hit. :D Tingla: välkommen och grattis till lillen i magen :D hehe brukar vara så. Min stora tjej gick oxå runt o va "gravid" och när lilla syster föddes så  skulle hon OXÅ amma sina dockor. :) en kort presentation om mig; Susanna va namnet.. fast kallas för det mesta för Suss. är 23år. 2 töser. Isabelle e född juli 07 och Lilla Linn e född  November 09. äe mammaledig men för övrigt pluggar jag till förskolelärare.  ja resten får ni nog reda på med tiden :) 
    Så var det innan jag flyttade till V-ås också, ville verkligen ifrån Etuna, men nu vill man tillbaka ;). Man är aldrig nöjd haha! Javisst, kanske blir en fika framöver :)?

    En kort presentation om mig; Therese heter jag och blir 20 år till hösten. Jobbar som plattsättare men är för tillfället sjukskriven pga onda sammandragningar redan nu. Beräknas få et tlitet mirakel till hösten, den 13/9.
  • avaritia
    SusannaT skrev 2010-05-26 09:07:41 följande:
    ok va trevligt. :)  go morgon föresten.. händer idag då? :)
    God morgon! Idag är det soligt här i Västerås, ska ta mig ut på en morgonpromenad :). Idag ska jag till BM och få lyssna på lite hjärtljud och mäta magen! Händer hos er?
  • avaritia
    Zazz82 skrev 2010-05-27 08:17:55 följande:
    När är du beräknad? Jag är också gravid bf 22 Oktober
    13/9 är det beräknat. Då är det ungefär en månad mellan oss alltså. Har din mage börjat växa något ännu?
  • avaritia
    SusannaT skrev 2010-05-26 21:21:27 följande:
    åh så härligt med ol. har varit sol hela dan i e:a oxå. :) så blev två vändor till stan. annars har man tagit det lugnt.. njutit av lite tystnad när stora tjejen varit på dagis o lillen sovit. inte ofta hon sover sådär på förmiddan. :) ååh det e så himla spännande att få höra hjärtljudet. :D vad låg den på? Jag/vi bor på Carlavägen.. nära den där banken ( sparbanken tror jag den heter) och hemköp. :)
    Underbart när solen tittar fram! Nu de senaste dagarna tycker jag det har varit lite varannan dag sol och varannan dag regn. Den här gången låg hjärtljuden på ca 140 slag/min, sist vi lyssnade låg det på 152. Riktigt mysigt att få höra den lilla!
  • avaritia
    SusannaT skrev 2010-05-27 21:00:11 följande:
    oj va ni skrivit idag. :D va roligt.  Zazz82: jo de te bra med oss.. Lillen e lite förkyld. men annars så.. hon har börjat ljuda pappa idag. o sen härmar hon när man typ sjunger lalalalalal. :D avaritia: ååh en livlig en :) har ni tagit reda på kön? Sötnosen: :D Myyyys!! händer i helgen då?
    Nej, här i Västerås så berättar de inte könet :/. Men vi överlever ändå, klart man är nyfiken, men vi håller oss till det är dags för lillen att titta ut istället. Fast jag kan nästan slå vad om att det är en kille i magen, är nästan hundra på det!
  • avaritia
    Formfin skrev 2010-05-31 11:20:27 följande:
    Hej, får man hoppa in här? Bor i Eskilstuna, är ganska nyinflyttad, med sambo och dottern på 6½ månad. Väntar dessutom en liten till i slutet på november.
    Åh vad roligt att ni väntar en liten :)! Har ni varit på ultraljud ännu?
  • avaritia
    Formfin skrev 2010-05-31 15:53:45 följande:
    Nej, vi ska på ultraljud 22 juni, men jag fick göra ett litet ultraljud för några veckor sen. Väldigt kul att få se den, har nämligen inga symptom eller krämpor så jag har gått och trott att det bara har varit luft i magen:)
    Ja, det blir ju mer en bekräftelse att man inte har gått och inbillat sig att man är gravid :)! Var den lilla planerad?
  • avaritia
    Formfin skrev 2010-05-31 22:21:46 följande:
    Jo verkligen, förra graviditeten hade jag nog alla symptom och alla krämpor man nog kunde ha. Så att jag inte känner av den nu känns så konstigt. Nej, det var inte riktigt planerat, men väldigt välkommet ändå. Vi försökte i väldigt många år för att få dottern och att det då bara blev ett hoppsan nu känns lite kul faktiskt:)
    Vad skönt att du slipper alla krämpor hittills! Att spy och vara överdrivet trött är inte det roligaste precis. Fram till v 20 så spydde jag iallafall några gånger i veckan, men nu har det äntligen blivit lugnt på den fronten.

    Jätteroligt att ni ska ha en till! Stort grattis!
  • avaritia
    Formfin skrev 2010-06-01 06:29:07 följande:
    Tack tack:) Usch vad jobbigt att spy, det är nog min värsta mardröm. Jag har sån fobi för det att om jag spyr så spyr jag en gång till bara för att jag blir så äcklad av att jag redan kräkts... Så jag är glad att jag har sluppit det:) Vad skönt att du slipper spy mer nu iaf:) Och grattis till dig med, du har ju inte så lång tid kvar, mindre än halvtid iaf:)
    Ja, ingen höjdare att spy :/. Jag har fortfarande problem att borsta tänderna, det är då jag får mina kräkreflexer. Men jag har lärt mig att bita ihop nu, annars skulle jag nog fortfarande spy haha. Ja, det är inte så lång tid kvar, ca 3 månader! Hoppas verkligen att sommaren går fort, vill ha lilla pyret ute nu :)
Svar på tråden Eskilstuna morsorna/brudarna!