Inlägg från: 3 barns mamma |Visa alla inlägg
  • 3 barns mamma

    Kul att se att det är någon man känner igen här inne :) och kul att träffa nya.

    Skriva lite om mig då :)
    Jag heter Emma är 21 år blir 22 om ungefär en månad. Bor tillsammans med min kille och min son i lagersberg men flyttar om 2 månader. Jag är mamma ledig men hoppas få ett jobb lagom till det är dags för sonen att börja på dagis. Eller så blir det till att plugga på distans inte bestämt mig ännu. Men är som sagt mamma ledig och har en massa tid över om dagarna till att vara ute och leka i lekparker och liknande.

  • 3 barns mamma

    SusannaT: Jag ska flytta till skiftinge. Jag vill plugga omvårdnad på distans. Har pluggat det tidigare men hoppade av av olika orsaker så vill börja om igen. Ja ska bli kul om många vill träffas :)

  • 3 barns mamma
    SusannaT skrev 2010-05-26 09:07:41 följande:
    ok va trevligt. :)  go morgon föresten.. händer idag då? :)
    Ja det ska bli trevlig :) Visserligen sa jag att jag aldrig i hela mitt liv ska bo där men man kan ändra sig ibland :) hehe..

    Här blir det städning för hela slanten sen kanske ut i lekparken precis utanför här bara. Vad händer hos dig då?

    Vart i eskilstuna bor alla ni andra?
  • 3 barns mamma

    Hej alla :) Inte varit inne här på bra länge nu :) Hur mår ni allihoppa? Några flera som inte har något och göra med barnen på dagen? Vi sitter bara i våran tråkiga lekpark här utanför skulle vara kul att träffas ser att vissa redan börjat prata om det :)


    LisaDaniel skrev 2010-06-10 14:17:12 följande:

    Hejsan!
    Jag är 21 år och gravid i vecka 12 med mitt och sambons första barn :)
    Blev jätte glad när jag hittade den här tråden för det skulle vara kul att prata med fler mammor/blivande mammor i Eskilstuna :)
    Just nu går jag hemma och passar våran lilla hundvalp på snart 5 månader så jag är väldigt glad att jag inte har haft några jobbiga symptom som gör att jag inte kan gå ut med honom :)


    Hej på dig :) Kul att du är medlem här  :) Tur att du har Lucas kompis att ta hand om tills pyret kommer ut :) Sen så kan kusinerna leka ihop. Såg att ni försöker hitta lgh har du tittat på ungdomslägenheter? Finns ju lite överallt rätt billiga också dom första månaderna. Hoppas ni hittar någonting snart :)

  • 3 barns mamma
    LisaDaniel skrev 2010-06-16 12:43:10 följande:
    Ja hejsan :) Ja det är ganska skönt att ha något att göra medans man väntar på att den lilla ska komma ut :) Ungdomslägenhet har vi inte äns tänkt på, ska prata med Daniel sen när han kommer hem :)
    Ja gör det :) Men vart är det du och danne vill bo någonstans?
  • 3 barns mamma
    LisaDaniel skrev 2010-06-16 12:54:41 följande:
    Haha ja du vi är inte så säkra... vi är mer inne på vart vi inte vill bo :P
    Hehe ja lättare att säga vart man inte vill bo faktiskt. Tur är ju att ni har några månader kvar på att hitta en lgh :) Fast tiden går otroligt fort under graven fast det kändes som en evighet.
  • 3 barns mamma
    LisaDaniel skrev 2010-06-16 13:00:39 följande:
    Ja det är helt sjukt, jag satt och tänkte på att det är ett helt halvår kvar igår och sen blev jag helt chockad över att jag redan är i vecka 13 :P
    Hehe jaa.. Jag kände lika dant som dig räknade veckorna under hela graven, alla sa till mig att njuta så mycket jag kunde för det är bara några få veckor man var gravid. Men jag tyckte det var ju super lång tid kvar innan lucas skulle komma men nu har det redan gått 10 månader sen han kom :)
  • 3 barns mamma
    Madebyday skrev 2010-06-23 18:05:46 följande:
    UL idag gick super!
    Fick dock bara med oss 2 bilder hem, förmodligen pga att den lill* inte verkade vilja ligga på rygg - men på sidan och på huvudet gick visst bra.
    Hon kunde bara konstatera att hen såg ut som ett vanligt friskt barn.
    Helt otrolig känsla, och hjärtat pumpade på :)
    Nu vet man iaf att man inte inbillar sig :D
    Gå in på mina bilder och kika på UL-bilderna om ni e sugna.
    MadeByDay - väntar November bebis
    Härligt :) Så roligt när man är på ul :) Då blev det mera verkligt :)
    Lucas 090815 Mammas pojke
Svar på tråden Eskilstuna morsorna/brudarna!