• Baby Pinkerbelle

    Vad tycker vi om Mammorna i Unga Mödrar Danmark?

    Ja va tycker vi egentligen? Vem är favoriten och vem tål vi bara inte, man behöver ju inte känna dom personligen för att ha en åsikt om dom......eller?

  • Svar på tråden Vad tycker vi om Mammorna i Unga Mödrar Danmark?
  • Jungfrulycka

    En sak som jag stör mig på (även om jag normalt sett är rökare, är nu gravid) är att alla sitter inne i vardagsrummen och röker brevid sina barn. Usch!

  • Hormigita

    kolla första avsniten idag via datan för att ja inte har 5an...
    Fick ont i magen...
    Jag va själv 18 när jag fick min första och som20åring va jag 2barns mamma ung visst men inte så värst...

    Men lite vett i huvudet får man väll ha...
    gillar inte hon me tvillingarna och hon den andra skorstenen kommer inte ihåg va hon heter.

  • Naimisen

    Jag tycker först och främst att det är väldigt upprörande att nästan alla röker under graviditeten.
    De flesta verkar inte riktigt veta vad de har gett sig in på, och de lever i någonslags drömvärld tills barnen kommer.

    Sen tycker jag att det är ganska hemskt att i nästan alla fall är pappan ute ur bilden, både mammornas pappa och bebisarnas.

  • Kaosmamma

    Ja, röken är illa tycker jag helt klart! Vissa mammor har en god själ men inte så mycket erfarenhet, dock tycker jag att vissa klarar sig ganska bra. Tråkigt med papporna dock.. sitter och tänker, är det någon pappa som är kvar? Jo tvillingpappan fast han bor ju borta...

    Någon jag gillade en del, som jag ej kommer ihåg namnet på, är hon tjejen som är ganska stor som hade två pojkaroch fick en flicka.. de håll på att renovera massor. De kändes ganska mysiga och som att hon gav mycket av sig själv till barnen..

    Men vissa blir jag bara mörkrädd för.. ingen stabilitet någonstans..

  • Baby Pinkerbelle

    Den jag inte pallar med är ju Inge som är mamma till Annabelle det var därför jag startade denna tråd för jag orkade inte med henne efter dagens avsnitt. Hon vill hellre komma och gå som hon själv vill + hon låter hellre sin styvmamma trösta dottern OCH man tycker ju att i och med att hon vet att soc har ögonen på henne så ska hon ju försöka åtminstone att ta hand om sin dotter. Tycker soc ska ta barnet och placera henne hos någon som kan tillgodose henne med det hon behöver. Det kan inte bli annat än pannkaka så som hon beter sig, sen tycker jag om hon den söta blonda tjejen som har lilla Joshua som man bara vill pussa på, det är inte alls lätt att se sitt barn lida speciellt inte av hjärnhinneinflammation. Hon blev inte alls förstådd hos familjerätten när hon kom dit för att visa vad Joshuas pappa sagt. Dom ville ju att Joshua skulle knyta an till en person varannan dag som han inte alls kände. Sen så har vi min allra största favorit Katarina som efter 2 år ensam med Mikkel blivit tillsammans med en kille som verkar vara helgrym med pojken. Är det någon som kommer ihåg Christina som skar sig själv och som även hon hade soc på sig? Man fick bara följa henne efter ett kort tag. Varför?

    Sen detta rökande! Give me a break! Vill man att barnen ska få problem med astma och andra allvarliga problem varsågod och rök men vem vill ett oskyldigt barn så illa? Man tänker nog inte i dessa banor när man röker och väntar barn, att barnet kan väga mindre än normalt vid födseln osv.

  • Daimis

    Nej...detta rökande. inte alls bra...
    Vad heter hon...hmm...killen heter Daniel o de har lille Lucas ihop o ska ha en till om 5 mån... Hon röker ju som jag vet inte vad, han vill sluta och hon drar in han i rökens värld igen*grr* Och sen gnäller de på att deras son är jobbig. Kan ju kaanske ha nåt m rökningen att göra, att han blivit överaktiv och stackarn hade ju redan astma... *suck*
    Mina favoriter är Stine o Benno m Isabella och Benjamin
    Nån jag mer har svårt för är hon som försöker ta körkort *doh liksom* och hon som bor på mödrahemmet m dottern Cicelaya... Hon är inte mogen ansvaret för ett barn...

  • Lucille

    Jag brukade tycka om Kristine (tror jag hon heter), för jag förstår inte hur hon inte kan ha någon kontakt med sitt yngsta barn! Det kanske var rätt att lämna honom hos pojkvännen när hon inte mådde bra, men att bryta kontakten helt. Mår illa av tanken. :( Snacka om hur övergiven det barnet måste känna sig. Jag skulle aldrig kunna leva med att inte träffa mitt barn.

    Överdriver jag eller är det fler som känner som jag?


    Mammas älskling Didrik 2010-02-10! sisterrose.blogg.se
  • rockmorsan

    Har följt programmet sen starten, o nu på Dplay var jag uppe i säsong 26... hade premium för o kunna se det, o så tar dom bort det från Dplay mitt i!! Varför liksom? 

Svar på tråden Vad tycker vi om Mammorna i Unga Mödrar Danmark?