0 Följare 0 Följer

Kaosmamma

Flerbarnsförälder

Vem är jag?

Ja, hur berättar man det över några rader? Kort och gott kan jag säga att jag är en härlig och busig kaosmamma på 29 år med tre hyfsat täta barn födda 05, 06 och 08. Jag kommer ursprungligen från Smålands mörka skogar men är nu bosatt i en vit villa i Nacka.

Vårt liv är lite upp&ner och fram&bak just nu då vår lilla Filippa (född 08), lider av en väldigt svår astma och kan nog säga att hon är lite ovanlig i hennes astmaform. Vi ligger ofta på sjukhus.. och ligger vi inte där så arbetar vi mycket runt henne på hemmaplan. Vi har precis fått resurs och assistent till henne på grund av hennes svåra besvär. Hennes lilla kropp har fått och får gå igenom mycket. Detta gör att vi inte riktigt kan leva som en normal familj just nu.. men vi försöker att göra det ändå (fast det är svårt)! Ni kan läsa mer om vår situation med Filippa på min blogg under kategorin "Älskat astmabarn".

Mitt i detta härliga, turbulenta och ibland skräckinjagande småbarns liv så finns det ändå tid (fast ganska lite tid tyvärr) för skapande. Mitt skapande handlar idag främst om att skriva och illustrera barnböcker och driva vårt egna barnboksförlag framåt. Just nu jobbar jag med en ritkigt spännande APP till både iPad och iPhone med tema från min andra barnbok ”WildaWilma pruttar”, den har release i aug/sept så håll utkik :)

Min blogg
 blogg.mama.nu/ceciliasvensson/

Favorit foton i blandat kompott


Mina utgivna böcker:Efter jag läst mamma Malin´s (Windflower) blogg om deras dotter Felicia som just då var 4 månader kommer mitt liv aldrig bli detsamma. Detta grymma öde då denna underbara baby led av cancer och fick bli en liten ängel i feb -10.
Jag har gjort denna barnbok som tillägnas lilla Felicia och hennes syster Millie, där 5 kronor per såld bok går oavkortat till Barncancerfonden.

Min andra barnbok, en skön och rolig pruttbok med en del fakta om varför vi pruttar! Legat på topplista (baserad på aktuell försäljning) på adlibris kids i flera veckor.
Några illustrationer som jag gjortSköt om och förlåt hur det ser ut med text och bilder, är ju TOK-KNÖKIGT att få till presentationen på FL då inget lägger sig som man vill. GRRR!

Ålder

39 år

Barn

12 år     14 år     15 år    

Civilstatus

Sambo

Föräldratyp

Cool förälder     Good Enough     Heltidsförälder     Kaosförälder    

Personlighet

Ambitiös     Flummig     Galen     Glad     Nattuggla     Omtänksam     Rabiat     Snäll    

Intressen

Barn     Dator/Internet     Djur     Film/TV     Fotografi     Heminredning     Ockult     Photoshop    

Musik

Allätare    

Husdjur

Allergisk    

Innehåll