Inlägg från: MrsNash |Visa alla inlägg
  • MrsNash

    Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17

    Vi snackar vidare om allt mellan himmel och jord och försöker få till lite lekdejter med kidsen då och då!

  • Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17
  • MrsNash

    Och här e ju jag!!! Har nedräkning till Turkiet nu, inte många dar kvar!!!!

  • MrsNash

    Sydney - vi ska till Alanya! Har hört att Side ska vara ännu mer barnvänligare men Sideresorna var i stort sett slut redan, vi bokade bara för nån vecka sen nämligen!

    Palomis - du, mer frågor om mollusker. Hur länge satt de på Paloma? Du vet den där stora på låret som jag visade dig på Amelie, den började plötsligt blöda, utan att hon kliat på den, den såg iofs rätt röd och irriterad ut innan. nu har jag baddat med alsollösning och den har bakteriedödande salvan microid, det har blivit bättre men inte helt bra,.

  • MrsNash

    Det är en jättestor och sen 3-4 små små prickar. Ska kolla artikeln! har googlat runt en del men blev lite orolig nu när den blöder och är irriterad, ska nog försöka kolla upp den på vårdcentralen innan vi drar.

  • MrsNash

    Men blir alla mollusker stora och sen irriterade innan de försvinner? Jag menar alla dessa små, ska man förvänta sig att de växer de med? Det ser lite bättre ut med lite hjälp av lite hydrokortisonsalva, men jag fortsätter att bada den med alsol oxå!


     

  • MrsNash

    Halloj! nu e vi hemma igen, vi har haft det härligt! Amelie har varit som ett vattendjur och lärt sig hoppa från kanten och simma med puffar. Elton firade sin sex månaders dag med att få en tand, sitta själv utan stöd och vända sig från rygg till mage själv! Händelserik vecka! Vi föräldrar har mest ätit ätit och ätit Sen känns det ännu skönare när man hör hur vädret varit här hemma....hehe!


    Lekdejt sista juni låter finfint! vi är med!

  • MrsNash

    Lina jag kommer gärna ut till Holm! Kul att se hur ni har det nu med utbyggnaden och så!

    E det nån förresten som har numret till frisören ute i söndrum som klipper barn till priset av deras längd? Måste ta dit Amelie!!!

    VAd händer i midsommar för alla?! Vi får ner en massa kompisar från Sthlm med respektive och barn och så kommer Milson och Baboon över med sina familjen på kvällen! Ska bli jättekul men det är lite och stå i så här dagarna innan!

  • MrsNash

    Tack för nr! mitt troll behövs klippas NU!

    Va mysigt att ha en farmor som är 90 år!! Hoppas ni får trevligt Lina! Och du med Sydney, i Åhus.

    jag tror jag hittar till dig Lina, annars ringer jag! Eller förresten, kan du inboxa mig ditt telnr, jag har tappat det nu när jag bytte mobil, fick inte med mig alla nr.

  • MrsNash

    Vi är fortfarande på angående lekdejt, ska bli kul att ses igen! Amelie blev jätteglad idag när jag berättade att hon skulle hem till Paloma och Elvira på onsdag! ska bli roligt att se nytillskottet med Akrobaten!

  • MrsNash

    Tack för igår Lina! Ni har verkligen fått fint med utbyggnaden! Jag behöver ju inte berätta att Amelie hade skoj, iom hennes utbrott när det var dags att åka hem, hon slocknade på två minuter i bilen..... Och Grattis än en gång!! Nu hamnar du i min kalender så nästa år kommer du inte undan!

Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17