• MrsNash

    Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17

    Vi snackar vidare om allt mellan himmel och jord och försöker få till lite lekdejter med kidsen då och då!

  • Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17
  • Baboon

    Liam har också fått ett konstigt humör. Känns som det kan vara någon fyra års kris.... Ibland är han stöddig och vill vara stor samtidigt som han ibland inte kan ta på sig själv längre mm

    Milson: Låter härligt med semester i Strömstad.

  • Palomis

    Hej! Här kommer ett livstecken från mig också! Jag var på kurs i Malmö hela förra veckan och nu har jag börjat jobba på riktigt... Så seeegt! Jag är helt slut. Vill ha mer semester

  • MrsNash

    Så segt Palomis, jag förstår dig!
    själv har jag bara två veckor kvar till jobb nu, pirrpirr! Men först väntar en sthlmresa och en kompis bröllop, ska bli kul!

    milson - jag tycker faktiskt inte det är någon bra ursäkt att inte komma. E du inne på förlossningen får du väl komma senare när lillkillen är ute då. Vi väntar på dig.

  • Palomis

    MrsNash: Ja visst är det lite läskigt att börja jobba igen efter att ha varit ledig så länge! Men ge det 3 dagar på jobbet så kommer du känna som att du aldrig varit hemma

    Vi fick besked i går att Paloma och Elvira ska börja på Nissaflickorna på gympa nu i höst. Vi har stått i kö i ett år typ så det var ett glatt besked

  • Akrobaten

    Palomis: Kul! Vi har börjat luska om T är sugen på att börja med nån sport el dyl, lutar väl mest åt fotboll men jag tror inte han är riktigt redo förrän nästa år. Nu blir han jättearg om han inte får ha bollen heeela tiden ! Som han kan skrika på sina kusiner!!!

    En liten fråga, kanske mest riktad till dig Mrs Nash eftersom du är närmast i barnutvecklingstiden hihi, men även om ni andra kommer ihåg (man glömmer ju så lätt). Och jag ursäktar mig innan att frågan är lite äcklig. C har sen hon var ca 1 månad bara bajsat ca 1-2 ggr/v och sen i onsdags flera gånger om dan precis som när hon var nyfödd. Har även varit lite slemmigt men det kan det väl vara har jag hört. Nu har det dock varit grönt några gånger oxå. Hon är i övrigt precis som vanligt men bajsar efter varje måltid och kanske nån gång till. Har era ändrat sina bajsrutiner så nån gång eler kan det vara nåt virus tror ni? Hon har varit lite snorig men inte alls förkyld och ingen annan är det heller. Ska hälsa på en nyfödd på lör och vill inte att hon ska smitta på nåt vis.

    Kram på er


    `´`´~ Theodor 060722 ~`´`´ `´`´ ~ Cornelia 100425 ~ `´`´
  • Baboon

    Akrobaten: Grönt bajs kan betyda att hon har en infektion i kroppen och att det är slemmigt kan vara snor. Små barn fräser ju inte ut snoret utan sväljer det. Emelie har också haft det någon gång när hon varit lite krasslig.

  • Akrobaten

    Pratade med bvc i morse, skulle ändå anmäla mig till  babymassage och de trodde oxå att det var nån infektion (har varit lite snorig) eller att hon har tillväxtfas och äter mkt laktosrik mjölk, ammar ju inte så länge varje gång bara sjukt ofta! Det har varit bättre idag och som sagt hon är ju pigg! Tack för svar!


    `´`´~ Theodor 060722 ~`´`´ `´`´ ~ Cornelia 100425 ~ `´`´
  • MrsNash

    Ja nu hann ju inte jag in och svara, men hade oxå gissat på infektion!!

    Här hemma håller Elton på att få sin fjärde tand och det är lite gnäll framför allt på nätterna. Sen har han börjat ställa sig upp mot soffan coh bord och dylikt, vilket leder till ett antal vurpor per dag....kanske därför han sover oroligt med. Nästa vecka drar vi till Sthlm och sen börjar allvar med jobb igen!

  • Palomis

    MrsNash: Var det du som gick i föräldragrupp med Millas mamma?

  • Nina Kanin II

    Hej på er!

    Det är jag som är Mrs Nashs kompisFlört
    JO, vi har ju precis flyttat hit till Halmstad och jag undrar om ni kan hjälpa mig med en liten sak? Vi har fått papper om att vi ska välja vårdcentral och tandläkare. Vart går ni med era barn? Är ni nöjda? Ska man välja privat eller gamla vanliga VC? Är det någon skillnad?


    ♥ Gull Ivar och Prins Arvid ♥
Svar på tråden Småbarnsföräldrar i Halmstad, del 17